2014 La Vuelta a Espana
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: 2014 La Vuelta a Espana
Как мина днешният етап? Разбрах, че Ару е победил, лидерите са завършили заедно, Уран и Анакона губят. Кинтана се е пребил, тази година само Нибали и Валверде се съхраниха от тежки падания.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
Ми общо взето тва е, те не се атакуваха изобщо. Фрум беше умрял, ама спаси изоставането.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- bilyaletdinov
- Контакти:
Изключителна самодисциплина на Фруум. Уникално каране в този изключително тежък етап. Уникална борба, изключително интересно състезание, не ми се мислеше, ако Найро също беше останал в надпреварата
Да видим кой ще възстанови най-добре за утре.

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
Фрум не е в най-добрата си форма, но и не изпада в продължителни кризи. Има затруднения на някои височини, но не допуска фатално изоставане, а днес ако не бяха Ару и Родригез, можеше и да направи по-голяма разлика на Контадор.
Жалко за паданията, колко по-интересни щяха да бъдат и Тура и Вуелтата
Жалко за паданията, колко по-интересни щяха да бъдат и Тура и Вуелтата

Значи само едно мога да кажа-дано догодина в Тура Фрум, Контадор и Кинтана са в добра форма и нямат падания.

- bilyaletdinov
- Контакти:
rhaegar написа:Значи само едно мога да кажа-дано догодина в Тура Фрум, Контадор и Кинтана са в добра форма и нямат падания.
Бих добавил и един Нибали в тазгодишната му форма

Това, което направиха Ровни и Брамбия беше уникално

Много съжалявам че Пурито няма да спечели голямо състезание но явно Фруум и Контадор дори и след
контузии доминират. Валверде на мен ми е най-несимпатичния от испанците по принцип и това че вчера те с Пурито
се ослушваха сега ще им изяде позициите в генералното класиране, т.е. Фруум почти сигурно ще е 2-ри или пък при някакво
супер чудо може и първи.
Тура догодина ще е мазало ако Контадор, Нибали, Фруум и Кинтана са здрави и има повечко планински етапи.
контузии доминират. Валверде на мен ми е най-несимпатичния от испанците по принцип и това че вчера те с Пурито
се ослушваха сега ще им изяде позициите в генералното класиране, т.е. Фруум почти сигурно ще е 2-ри или пък при някакво
супер чудо може и първи.
Тура догодина ще е мазало ако Контадор, Нибали, Фруум и Кинтана са здрави и има повечко планински етапи.
3 от 3 за Контадор във Вуелтата. Напълно заслужена победа, като не остави никакви шансове на Фрум.
И не знам за кой път вече през последните години Вуелтата е най-интересна за гледане от трите обиколки.
И не знам за кой път вече през последните години Вуелтата е най-интересна за гледане от трите обиколки.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Заслужена победа на Контадор. Този сезон е по-силен от Фрум и го доказа на няколко пъти. Не го харесвам, но и не мога да отрека класата му.
Иначе Ару може да се превърне в the next big thing. Дано си набие камшиците от тоя противен отбор само. Грозен е, а и има силите да ги тормози в бъдеще
Иначе Ару може да се превърне в the next big thing. Дано си набие камшиците от тоя противен отбор само. Грозен е, а и има силите да ги тормози в бъдеще