Tour de France 2014 | 05.07 - 27.07
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Tour de France 2014 | 05.07 - 27.07
Maйка направи два страхотни планински етапа. Още една причина да съжалявам за нелепото падане на Алберто, което се оказа предизвикано от бидона на Ван Ден Брок 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
Брутално застигане в последните метри. 

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- bilyaletdinov
- Контакти:
Много хубав етап. Страхотно каране на Тибо Пино на финалното изкачване, успя да затрудни дори Нибали. Отново победа за човек на Тинкофф-Саксо...
Утре етапът е касапница, но интригата определено ще е за второто място.

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
Жалко че Контадор отпадна наистина, щеше да стане битка при преднината която имаше Нибали пред него. По височините
последните дни грегарите на Саксо спечелиха 3 етапа, 2 на Майка и 1 Роджърс, Майка май записа и 1 или 2 втори места по височините.
последните дни грегарите на Саксо спечелиха 3 етапа, 2 на Майка и 1 Роджърс, Майка май записа и 1 или 2 втори места по височините.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Контадор щеше да му направи 2-3 минути до часовника. Тинкофф са в много добра форма, но...шанс. Мен ме е яд и за Фрум. Въпреки, че неговите хора не са във форма тази година, а и Боасон Хаген го няма, щеше да си е претендент. Талански също падна. Тиджей, Молема, Валверде откровено ме разочароват. Като погледна генералното и видя, че от 3-то до 5-то място са французи...
Ми да не са падали Фрум и Контадор, в крайна сметка не съм отишъл аз да ги бутна от колелата.
В крайна сметка остана интрига за бялата фанелка и тази на червени точка, която ще бъде решена днес.
В крайна сметка остана интрига за бялата фанелка и тази на червени точка, която ще бъде решена днес.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
bilyaletdinov написа:Контадор щеше да му направи 2-3 минути до часовника. Тинкофф са в много добра форма, но...шанс. Мен ме е яд и за Фрум. Въпреки, че неговите хора не са във форма тази година, а и Боасон Хаген го няма, щеше да си е претендент. Талански също падна. Тиджей, Молема, Валверде откровено ме разочароват. Като погледна генералното и видя, че от 3-то до 5-то място са французи...
Сега е момента да "хванат" Нибали с нещо и да го спечели французин най-накрая

Въпреки че като гледам Пино, може и да му се получи в по-силен отбор до 4-5 години.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага