ЦСКА Водна топка изригна с култова жалба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

ЦСКА Водна топка изригна с култова жалба

Мнениеот loko1 » 17 юли 2014 10:47

Старши треньорът на отбора на ЦСКА по водна топка Йордан Велинов изпрати култова жалба до министъра на спорта Мариана Георгиева. Наставникът влязъл в спор със съдията на мача между "армейците" и ЦСКА Йордан Донев.

Gong.bg се добра до жалбата, която вече е заведена в централата, като текстът с точните цитати е цензуриран, заради обидните квалификации.

ЖАЛБА

Уважаеми господа, като треньор на отбора по водна топка на СКВТ "ЦСКА", след срещата от първия финален турнир за мъже, група А, по водна топка,проведен в гр.Варна от 13.06.2014 до 15.06.2014 г. между отборите на СКВТ ЦСКА - Черно море, арбитъра на горепосочената среща доц.Йордан Донев, преподавател в НСА "В.Левски", председател на треньорския съвет,международен съдия при ЛЕН и член на УС на БФВТ,отправи следните обидни думи към мен,цитирам:

"Да ти *** майката дебела - владайска свиня, махай се от тук, че ще те пребия от бой, ще ми правиш турски м*нет и лижеш к**а, детето ти ще стане идиот като теб бе боклук....", край на цитата!

Обидните думи бяха отправени в присъствието на делегата на срещата Антон Асенов Георгиев, международния съдия Огнян Герасимов, 4-ри годишният ми син, и състезателите от СКВТ "ЦСКА": Кирил Димов, Васил Василев, Антон Писароглов, Цветомир Обретенов. С което ми беше уронен авторитетът като дългогодишен национален състезател, капитан на националния отбор и помощник треньор на националния отбор по водна топка, както и на баща.

Моля горепосочените органи и власти да се запознаят с жалбата ми и съгласно чл.70 ал.1,2 и 3 от Дисциплинарния правилник на БФВТ и в интерес на спорта и в частност спорта водна топка да бъдат взети необходимите мерки.

Считам, че жалбата ми ще бъде справедливо разгледана!

http://gong.bg/oshte-sport/drugi-sporto ... lba-288289

Простотия навсякъде ...
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: ЦСКА Водна топка изригна с култова жалба

Мнениеот boabbb » 17 юли 2014 11:28

Само 1 път ще го ударя тоя след като ми го каже това и му е стига :lol: После може да ме съдя, ще му платя, еб*л съм го :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 17 юли 2014 11:48

Epic!!! :)

Аз оня ден бях на прителски мач, дето един се опита да протестира срещу съдията и съдията го нахрани колко е некадърен, после продължи момчето и съдията го нахрани още повече... накрая футболистите почнаха: "ама съдията стига обижда!" :)

пп Лиццето по никакъв начин не е доказало в жалбата си, че не е дебела владайска свиня, че не е идиот и че детето му няма да стане идиот като него (по принцип на келешите децата си стават келеши) :) :) :) :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 17 юли 2014 12:09

Ако този съдия обиди мен така, бих си замълчал и по-късно през нощта бих счупил всичките му прозорци с камъни, на всеки от който ще има изписана с маркер по една буква. Така не след дълго той ще подреди буквите и ще прочете името на извършителя и ще знае, че съм бил аз, ала няма да може да го докаже. Бавно измъчван от яда си, проклетникът сам ще си сложи примката на врата.
Толстолоб, на теб съм роб.

годе

Мнениеот годе » 17 юли 2014 13:10

shumkar_44 написа:Ако този съдия обиди мен така, бих си замълчал и по-късно през нощта бих счупил всичките му прозорци с камъни, на всеки от който ще има изписана с маркер по една буква. Така не след дълго той ще подреди буквите и ще прочете името на извършителя и ще знае, че съм бил аз, ала няма да може да го докаже. Бавно измъчван от яда си, проклетникът сам ще си сложи примката на врата.

Леле,другарю ,не мой с лошо!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 17 юли 2014 15:08

За ЦСКА Народна топка новини няма ли :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Други спортове”