Реално той самият е най-големия си противник заради трудно поддържаната мотивация

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
wolf написа:motg написа:rebel написа:Жалко че Стивън Хендри се отказа доста рано, иначе с ракетата щяха да правят уникални мачове
Хендри не се отказа рано, до миналата година беше в топ16, просто изведнъж нивото му рязка падна и последните 8-9години левитираше в топ16.
да, апогея на тая картинка беше 17-4 на 1/2 финал на световното 2005та мисля че беше. Рони го размаза с такава лекота, че човек направо да му дожалее за Хендри.
rebel написа:wolf написа:motg написа:rebel написа:Жалко че Стивън Хендри се отказа доста рано, иначе с ракетата щяха да правят уникални мачове
Хендри не се отказа рано, до миналата година беше в топ16, просто изведнъж нивото му рязка падна и последните 8-9години левитираше в топ16.
да, апогея на тая картинка беше 17-4 на 1/2 финал на световното 2005та мисля че беше. Рони го размаза с такава лекота, че човек направо да му дожалее за Хендри.
Има - няма 9 години от тогава. А и както Рони каза в едно интервю само Хендри му е бил по-голям дразнител /в добрия смисъл/. Иначе Рони притежава всичко за голям - харизма, гениалност...
BultraStyle написа:Ако ще някой след време и 100 титли да спечели, Рони си остава на трона за вечни времена !
Niksh0 написа:В доста спортове винаги има един гений или хегемон, който се отличава над всички. Например в биатлона е Бьорндален, в плуването е Фелпс, Болт в леката атлетика, Федерер в тениса. В снукъра, с цялото ми уважение към Хендри, това е Ракетата. Няма да има такъв играч и талант като него.
Niksh0 написа:В доста спортове винаги има един гений или хегемон, който се отличава над всички. Например в биатлона е Бьорндален, в плуването е Фелпс, Болт в леката атлетика, Федерер в тениса. В снукъра, с цялото ми уважение към Хендри, това е Ракетата. Няма да има такъв играч и талант като него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост