Ски бягане - Две дъски и много воля

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Re: Ски бягане - Две дъски и много воля

Мнениеот shumkar_44 » 11 фев 2014 16:10

bilyaletdinov написа:Драгарю Шумкар, моля да споделите вашия богат опит свързан със Зимните спортове на нас непросветение :lol:

Простете, ала аз никъде не съм посочил, че имам какъвто и да е опит в зимните спортове, като изключим спусканията ми със спукана гайда по заснежените родопоски хълмове като дете. За това и отварям тази дискусия, за да мога не само да науча повече за спорта, но и да се изкажа от позицията на человек, който е развивал дълги години физкултурна и треньорска дейност на полупрофесионално ниво. Според мен класическото ски бягане е, така да се каже, "спортното ходене" при зимните спортове заради своята галантност, интелигентност, както и заради проявата на така нареченото "тактическо позициониране", характерно и при състезателите по спортно ходене. Ето например, аз бях сигурен малко преди финалната линия в събота, че именно Катя Виснар ще надхитри Мими Бьорген за второто място, тъй като си личеше колко много е отработвала ротацията на левия си глутеусен мускул, както и лекото разтягане на десния прасец веднага след изтласкване. Бъдете сигурни и, че при изтласкването вътрешният ъгъл между раменната и предмишната кост на Катя рядко се свива до по-малко от критичните 16 градуса. Това е много трудно за постигане и за това няма как случайни люде да се доберат до финала, та дори и да взимат стимуланти! Това му е хубавото на този спорт - ползува се страхотно много техника, а в същото време и се изисква добра издръжливост и хитрост при "тактическото позициониране"!
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 11 фев 2014 16:14

shumkar_44 написа:
bilyaletdinov написа:Драгарю Шумкар, моля да споделите вашия богат опит свързан със Зимните спортове на нас непросветение :lol:

Простете, ала аз никъде не съм посочил, че имам какъвто и да е опит в зимните спортове, като изключим спусканията ми със спукана гайда по заснежените родопоски хълмове като дете...

МУХАХАХАХАХАХА :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 11 фев 2014 18:07

Levskar_90 написа:
shumkar_44 написа:

Простете, ала аз никъде не съм посочил, че имам какъвто и да е опит в зимните спортове, като изключим спусканията ми със спукана гайда по заснежените родопоски хълмове като дете...

МУХАХАХАХАХАХА :lol: :lol: :lol:

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

НЕМОГА НЕМОГА НЕЕЕЕ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 11 фев 2014 21:35

shumkar_44=на 10 дъски и 9 гвоздея или по просто казано му хлопа едната дъска :mrgreen:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Върни се в “Други спортове”