Отборът на Ню Йорк Янкийс спечели Световните серии за 27 път и така се превърна в най-успешния американски отбор за всички времена. Янкис спечелиха снощния двубой с 3-7 и така затвориха Световните серии с 4-2. ...
http://..net/?p=20613
За съжаления моя отбор - Доджърс загуби отното оф Филаделфия на финала в Националната лига. Не знам дали има доста фенове на бейзбола в този форум, ако има такива надявам се да обсъдим неща за следващия сезон ;р
Янкис – световни шампиони за 27-ми път в историята си
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Янкис – световни шампиони за 27-ми път в историята си
Ако следиш ам. футбол - с удоволствие бих пообсъдил... 

Аз следя отскоро. Повече ме кефи обаче колежанската лига. Не знам резултати и т.н.. но тия пълни стадиони и тази истерия около младите момчета е голяма мотивация за тях.
eMs1 написа:Ако следиш ам. футбол - с удоволствие бих пообсъдил...
опитвам се от тази година.. но не ми остава доста време честно казано :Р . сега съм във фаза учене на имена

САМО ЛЕВСКИ
Млади ентусиасти
Ако имате въпроси - питайте, аз горе - долу от '94 г. се запалих някъде, но сериозно го следя от 6-7 години
Фич. - колежанската лига също е готина, но там не съм толкова навътре, знам отборите, но с оглед на това, че почти всяка година едно 60-70 % от отборите се променят заради драфта....гледам я за кеф, като няма какво да правя

Ако имате въпроси - питайте, аз горе - долу от '94 г. се запалих някъде, но сериозно го следя от 6-7 години

Фич. - колежанската лига също е готина, но там не съм толкова навътре, знам отборите, но с оглед на това, че почти всяка година едно 60-70 % от отборите се променят заради драфта....гледам я за кеф, като няма какво да правя

... а на мен ми е скучно.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Ki Cho написа:... а на мен ми е скучно.
И на мен кърлинга ми е скучен...просто не го гледам