Олимпийски турнир по хокей на лед

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: Олимпийски турнир по хокей на лед

Мнениеот matador » 13 яну 2014 13:41

Чакам го с нетърпение очаквам да стане много интересен турнир един от Канада,САЩ и Русия ще вземе златните медали за мен Русия имат най големи шансове пред собствена публика ще направят всичко възможно за титлата.Аз ще стискам палци за Чехия ще се радвам ако успеят да стигнат до медалите.

Райко Стоянов
Контакти:

Мнениеот Райко Стоянов » 13 яну 2014 13:49

Theos написа:
Райко Стоянов написа:Явно доста ги объркват тези две седмици пауза, а и когато се налага над 100 хокеисти да прелетят хиляди километри, да сменят няколко часови зони за такъв период и да рускуват травми по средата на сезона, е доста трудно за босовете на НХЛ! Те обаче задвижват рестартирането на Световна Купа, с което да си "измият ръцете" пред обществеността и евентуалното спиране на хокеисти за Олимпиади. Тези Световни Купи ще са преди началото на сезона, в първите дни или средата на септември, когато хем с подобни срещи играчите ще трупат игрова форма, хем ще докарат рекламни приходи, като и няма да се прекъсва редовния сезон,а и, ако някой се контузи, ще има време да се възстанови за края на сезона и плейофите примерно.

Това за Световната Купа е доста интересно, от кога се предвижда да се възстанови турнира? Ако не ме лъже паметта мисля до сега е имало 2 такива турнира?

За 2015 или 2016 година говорят! Преди години, този турнир се е казвал Купата на Канада. Иначе си прав, в по-модерната история на хокея е имало два турнира за СК - през 1996 и 2004-та!

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 13 яну 2014 14:06

avi написа:Естествено, че Русия е основния фаворит. Все пак ще бъде направено всичко възможно да спечелят турнира, защото ако не го спечелят ще ги разстрелят или в най-добрия случай ще ги изселят в Сибир. :) Мисля, че напрежението може да им изиграе много лоша шега. Аз ще стискам палци за Канада, но скритият фаворит според мен е Швеция.

Едно финалче Шве-Фин мисля, че няма да е никак лошо ;) ;)
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 яну 2014 14:06

boabbb написа:Е, те руснаците на хокеен мач викат "Шайбу, шайбу" :mrgreen:

това е руския вариант на " Атака , атака , сините в атака " 8-)

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 13 яну 2014 14:11

Зимните спортове като цяло не ме кефят особено, още повече българското присъствие ще е доста скромно, така че хокеят е едно от малкото неща,които бих гледал от Сочи.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 яну 2014 14:14

Svetlio написа:Зимните спортове като цяло не ме кефят особено, още повече българското присъствие ще е доста скромно, така че хокеят е едно от малкото неща,които бих гледал от Сочи.

+ 1

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Мнениеот Casillas » 13 яну 2014 15:45

Ако "Краля" е във форма, Шведите имат огромен шанс, защото първите 2 защитни линии и 4те атакуващи, са от топ играчи и са с равни шансове с Канада. Руснаците са друга бира...там качество има в изобилие в първите линии, но натам...много разчитат и на подкрепа от публиката... Според мен тези 3 отбора ще вземат медалите, като Щатите и Финландия ще допълнят 5цата. Чехи и Словаци не ги очаквам да направят нещо съществено на тази Олимпиада.

Моето желание е Швеция

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 13 яну 2014 16:00

Поддържам Русия ,после Канада.А иначе Чехия,Финландия,Русия,Швеция,САЩ ,Русия и Канада са както Англия ,Франция,Шотландия,Уелс ,Нова Зеландия и Австралия във ръгби спорта на светлинни годни пред останалите.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 яну 2014 16:19

Хокеят може да се направи далеч по атрактивен спорт с уголемяването на вратите и шайбите :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 13 яну 2014 17:00

boabbb написа:Руснаците :!: Овечкин и компания ще са максимално надъхани за титлата пред собствена публика ;)

Не ми се мисли ако руснаците не спечелят Путин какво ще ги направи

Върни се в “Други спортове”