Българската федерация спря до живот правата на Тезджан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Българската федерация спря до живот правата на Тезджан
Хайде пак типично по български. "Те всички вземат, ама само нас хващат, защото другите си плащат" пак някой друг е виновен. Аз знам за много случаи на спрени състезателни права на хора от цял свят по същите причини. Такива неща с плащания и минаване, се случват в България. Навън не става. Я някой да направи нарушение с колата си примерно в Европа и да си плати на полицая, да го видя как ще стане.
Нормално. Няма пари за нови медикаменти, а само за стари, които апаратите ги хващат. Вие ако си мислите, че и Меси и Роналдо не излизат на мачове супер нахапани, жестоко се лъжете. Тя тая работа да играеш по 60-80 мача на година не става само с джогинг сред природата. Ама на ония им дават магически прахчета последно поколение и им правят кръвни трансфузии, та ще ги хване апарата за патките.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
urkoto написа:Нормално. Няма пари за нови медикаменти, а само за стари, които апаратите ги хващат. Вие ако си мислите, че и Меси и Роналдо не излизат на мачове супер нахапани, жестоко се лъжете. Тя тая работа да играеш по 60-80 мача на година не става само с джогинг сред природата. Ама на ония им дават магически прахчета последно поколение и им правят кръвни трансфузии, та ще ги хване апарата за патките.
И аз това му разправях на Коце Сиропа, ама той не пожела да ме чуе:)
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"