Пловдивчанинът написа:Допинг та допинг всички взема въпроса e, че само нас хващат....
Аз по- скоро мисля, че нашите си пият витамините неправилно или пък пият грешните витамини. Резултат е такъв. Жалко, много жалко!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Пловдивчанинът написа:Допинг та допинг всички взема въпроса e, че само нас хващат....
DANS написа:За съжаление отново губим един голям талант, уви, този път завинаги!
За какво им направиха допинг лаборатория на тъпите треньори, след като не я ползват?
TodorT написа:Не знам дали някой не я саботира. Тя трябва да е луда, за да вземе отново забранени вещества след завръщане от наказание и преди ЕПСериозно се съмнявам дали някой не я саботира... просто ми се струва нелогично и адски малоумно, за да го направи... пак!
sin4ec написа:Тъпа история. Сега да ходи продавачка на сирене в магазина, да види как се изкарва лев! Може и на сергия за зеленчуци, ама зимъска-га вее сняг и духа!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:sin4ec написа:Тъпа история. Сега да ходи продавачка на сирене в магазина, да види как се изкарва лев! Може и на сергия за зеленчуци, ама зимъска-га вее сняг и духа!
Мислиш ли, че точно това ще прави. Все едно е била на улицата да проси по време на наказанието си. Споко, Тезджан ще се оправи в живота и без леката атлетика. Пошумя се малко около нея, придоби известност - какво повече. Нищо чудно, ако сега много добре е знаела какво взима, но все пак е рискувала. Поне така, като за последно да се пробва.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта