fr3ak_boy написа:Rafa написа:fr3ak_boy написа:Аз имам един много важен въпрос.
Започнах тренировките според наръчника на другаря Шумкар, но имам известни проблеми с къпането, чието време трябва да бъде две минути и половина. Апропо, голямото ми питане е: Оказва ли влияние върху физкултурника къпането за 3 минути - 3 минути и 30 секунди?
Надявам се на бърз и акуратен отговор.
Момче,какви са тези въпросиТова е един от най-важните компоненти от тренировъчния процес,заедно с подсушчването
Чети внимателно ръководството.Другарят Шумкар изрично е споменал и натъртил върху това,че всичко става с ВНИМАТЕЛНО И ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАНИРАНЕ
Как ще планираш разпределението на силите си в дългите растояния,ако не съумееш да планираш хигиенизацията.Започваш да тренираш къпане и подсушаване,докато влезеш в норматива и чак след това започваш с останалата част от тренировъчния процес.По този начин ще си каляваш духа и дисциплината.Аз поне така направих и упоритостта ми,акуратното отношение и стрикното изпълнение на ръководството,бяха възнаградени и започнаха да дават видими резултати.Дори нещо повече.Смятам да се вместя в две минути и тридесет секунди за двете процедури(къпане и подсушаване)
Смятам, че проблемът е в дължината и обема на косата ми. Май е време да навестя фризьор, за да мога да се вмествам във изискваното време. Обичам косата си, но в името на спортното ходене и акуратното следване на физкултурния режим, описан от наръчника на другаря Шумкар, ще я жертвам.
Така и трябва, другарю. Спортното съвършенство иска своите жертви и ако това е вашата коса-нека бъде, но да сте в крак с необходимите изисквания, дадени ни от другаря Шумкар. Както е казал народът, "без болка няма победа".