Национално Първенство по Спортно Ходене 2013!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Национално Първенство по Спортно Ходене 2013!
Като чета написаното от шумкаря и си представя с какъв наставнически тон го казва се скъсвам от смях.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
stn написа:Като чета написаното от шумкаря и си представя с какъв наставнически тон го казва се скъсвам от смях.
Нали

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
stn написа:Като чета написаното от шумкаря и си представя с какъв наставнически тон го казва се скъсвам от смях.

- fen na stanley roise
- Контакти:
Аз утре заминавам за Балчик. За нищо не света не бих пропуснал спортното събитие на годината! Този път ще е особено оспорвано. Състезанието се явява квалификация за балканския шампионат по спортно ходене в Айвълък /Турция/ на 20 април. И за него съм си взел билет вече
Божо Василев чух, че не е във форма, но ако успее да се класира вярвам, че за Балканското ще е на 100%. За Янкова не вярвам да защити титлата си от миналата година. Конкуренцията при жените този сезон е убийствена!
Ще видим в Балчик, Шумкарю! Надявам се и други от форума да се присъединат

Божо Василев чух, че не е във форма, но ако успее да се класира вярвам, че за Балканското ще е на 100%. За Янкова не вярвам да защити титлата си от миналата година. Конкуренцията при жените този сезон е убийствена!

Целият вътре сух!
fen na stanley roise написа:Аз утре заминавам за Балчик. За нищо не света не бих пропуснал спортното събитие на годината! Този път ще е особено оспорвано. Състезанието се явява квалификация за балканския шампионат по спортно ходене в Айвълък /Турция/ на 20 април. И за него съм си взел билет вече![]()
От къде пари да отидеш чак до Балчик? Бойко малко ти е взел

Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
- shumkar_44
- Контакти:
Здравейте, мили приятели. С огромна горчивина съобщавам на тези, които все още не са разбрали... Божо Василев не успя да защити титлата си на републиканското. Разбира се, момчето показа невероятен дух, ала явно жезълът и короната на шампион му тежаха, а това скова краката на този страхотен атлет. Побъбрих си с него след състезанието и той ме увери, че догодина ще вложи всичките си сили, за да си върне формата, която го направи най-добрия в нашата татковина за миналата година. Иначе тук, в Балчик времето е меко и сравнително приятно, надявам се и във вашите родни кътчета да е така. Утре след като се прибера вкъщи може да направя обективен разбор на спортния ден, ако горчилката е минала.
Толстолоб, на теб съм роб.
Остави Божо, кажи цветето ми Емануела Янкова как се представи. Предаде ли й моите най-сърдечни поздрави?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- shumkar_44
- Контакти:
vaskonti написа:Остави Божо, кажи цветето ми Емануела Янкова как се представи. Предаде ли й моите най-сърдечни поздрави?
Ами и Еми не успя, за съжаление...А миналата година имаше доста добро време на 20км дистанция и съответно смаза конкуренцията, даже бронза взе в Букурещ...Ала тази година шампионката се казва Радосвета Симеонова.
Толстолоб, на теб съм роб.
shumkar_44 написа:Здравейте, мили приятели. С огромна горчивина съобщавам на тези, които все още не са разбрали... Божо Василев не успя да защити титлата си на републиканското. Разбира се, момчето показа невероятен дух, ала явно жезълът и короната на шампион му тежаха, а това скова краката на този страхотен атлет. Побъбрих си с него след състезанието и той ме увери, че догодина ще вложи всичките си сили, за да си върне формата, която го направи най-добрия в нашата татковина за миналата година. Иначе тук, в Балчик времето е меко и сравнително приятно, надявам се и във вашите родни кътчета да е така. Утре след като се прибера вкъщи може да направя обективен разбор на спортния ден, ако горчилката е минала.
О, Боже мой!!! Букмейкърите са се намесили и в този спорт, за да излъчат нов победител.