Защо според вас нямаме стойностен хандбал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Защо според вас нямаме стойностен хандбал?

Мнениеот magga » 02 апр 2013 21:52

sin4ec написа:Разбрах, че съм много тъп, щото не харесвам този тъп спорт и не мога да го гледам! Ами вие умните се съберете и си го гледайте, радвайте му се, спонсорирайте го и си купувайте билетчета за него! Имам обаче подозрението, че няма да стане...Всички подобни сте големи герои, докато стане въпрос за 5 кинта билетче...Следва джобене и въпроси: Ама как, ама защо, ама кви пет лева? С една дума-муклесс!

Ако имаше малко акъл щеше да знаеш, че в България за хандбал билетчета няма ... защото е много популярен спорт ;) или поне аз не съм присъствал на мач, който да има вход, ама идея си нямаш колко много хора в България са играли или тренирали хандбал през някаква част от живота си за разлика от борба, биатлон, бадминтон, сумо и прочие тъпотии, които освен, че разчитат на мускул не развиват нищо друго, а ние умните се го следим този спорт и ако имаше как щяхме да направим нещо, въпреки че щом пишем по разни форуми дали сме хората с многото пари, които могат да извадят даден спорт от тинята ? Ама ти знаеш кой сме де :lol:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 апр 2013 21:52

obi4am_pirin написа:Няма пари!Пирин имаше много силен женски отбор който доста често спореше за титлата с Пловдив!Мисля че нещата са безвъзвратно загубени!

Те Пирин вече нищо нямат.Факт.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 02 апр 2013 22:15

На мен лично повече ми харасва хокея[особено когато вземат да се млатят :lol: *] в Нагано 98г на олимпиадата гледах всики срещи от турнира по хокеи и си беше голяма тръпка [последните мачове на Грецки*].Просто няма спонсори за спортовете извън футбола това е проблемът,та клубния ни волеибол е трагедия без звездни играчи и със смешни заплати[а ние сме Световна сила във волеибола*]та какво остава за хандбала .Аз лично се моля да се намерят богати хора които да вдигнат нивото на клубния ни волеибол и да се предтставяме в Евротурните на високо ниво както го направи ЦСКА в 2 поредни години с Маио и Портуондо.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 02 апр 2013 22:33

нищо му няма на спорта но явно не е привлекателен за публиката и то не само у нас

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 апр 2013 22:37

Има страни, където си е доста популярен, не пиши наизуст.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 02 апр 2013 22:42

В страни като Белгия,Дания,Франция спорта си е доста популярен и се печелят доста добри пари.В държавите от бивша Югославия също е доста развит и популярен.

haha

Мнениеот haha » 02 апр 2013 22:44

То футбол няма, ти за хандбала се чудиш. :lol: Просто няма кой да дава пари.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 02 апр 2013 22:46

Ние нямаме стойностна държава,а какво говориме за ханбал или нещо друго
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 02 апр 2013 22:47

magga написа:
sin4ec написа:Разбрах, че съм много тъп, щото не харесвам този тъп спорт и не мога да го гледам! Ами вие умните се съберете и си го гледайте, радвайте му се, спонсорирайте го и си купувайте билетчета за него! Имам обаче подозрението, че няма да стане...Всички подобни сте големи герои, докато стане въпрос за 5 кинта билетче...Следва джобене и въпроси: Ама как, ама защо, ама кви пет лева? С една дума-муклесс!

Ако имаше малко акъл щеше да знаеш, че в България за хандбал билетчета няма ... защото е много популярен спорт ;) или поне аз не съм присъствал на мач, който да има вход, ама идея си нямаш колко много хора в България са играли или тренирали хандбал през някаква част от живота си за разлика от борба, биатлон, бадминтон, сумо и прочие тъпотии, които освен, че разчитат на мускул не развиват нищо друго, а ние умните се го следим този спорт и ако имаше как щяхме да направим нещо, въпреки че щом пишем по разни форуми дали сме хората с многото пари, които могат да извадят даден спорт от тинята ? Ама ти знаеш кой сме де :lol:

Борбата ни е един от най-силните спортове...
Изображение

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 03 апр 2013 01:52

Аз имам смътен спомен , че преди двайсетина години станахме вицешампиони на европейско или световно за девойки и загубихме финала от ОНД или Русия . От тогава не си спомням да съм чул нещо позитивно :)

Върни се в “Други спортове”