Прецакаха Кубрат Пулев за мач с Кличко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: Прецакаха Кубрат Пулев за мач с Кличко

Мнениеот baligo » 09 ное 2012 15:27

Е, то вече почти месец мина от тази информация! http://www.sportal.bg/news.php?news=391793

Пуснете утре тема, че България отсрани Мексико и се класира на четвъртфинал с Германия, който ще се играе на Джайънтс Стейдиъм :x
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 09 ное 2012 16:09

baligo написа:Е, то вече почти месец мина от тази информация! http://www.sportal.bg/news.php?news=391793

Пуснете утре тема, че България отсрани Мексико и се класира на четвъртфинал с Германия, който ще се играе на Джайънтс Стейдиъм :x

Все ще се намери някой, където не му харесва темата.... Има си модове следящи тези неща !
Форума за какво е ? Къде пише, че темите трябва да са само актуални ?

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 09 ное 2012 16:25

Beck's написа:
baligo написа:Е, то вече почти месец мина от тази информация! http://www.sportal.bg/news.php?news=391793

Все ще се намери някой, където не му харесва темата.... Има си модове следящи тези неща !
Форума за какво е ? Къде пише, че темите трябва да са само актуални ?

Не бе, човек! Не съм против коментирането на темата, но лично мен ме подведе заглавието, че ще прочета нещо ново за Кубрат. Ако темата беше нещо от сорта "Какво мислите за прецакването на Кубрат", вероятно нямаше и да вляза, ама така сякаш има нова информация е заблуждаващо!!!

Иначе неведнъж съм се изказвал против заключването на теми. Просто съм на работа и хвърлям по едно око за новини. И аз смятам, че за това е форума - хората да си говорим, ама не и да си губим времето като пускаме подвеждащи заглавия! Едно е да коментираш стари и нови неща, а съвсем друго е да информираш за нещо уж ново.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 09 ное 2012 16:25

Ами, вижте сега...

След победата над Устинов, Кобрата каза, че обезателно ще има още един мач, преди да се бие с Кличко някъде догодина по това време. Така че ситуацията не се е променила много :)

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 ное 2012 16:40

Nate написа:Кубрат беше казал че най-вероятно ще има още един мач преди двубой с Кличко, така че споко, няма драма. Повече се чудя дали Кличко няма да бъде натупан от някой дотогава...
А това дали бг телевизия ще предава мача не ме вълнува много, така или иначе ще намерим къде да го гледаме...

Филм+ и Филм+HD на БУлсатком дават всички мачове на Кубрат и всички мачове на братята,така че няма причина за притеснение.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 ное 2012 21:20

Какво ли не бих дал да гледам боксьорите преди 15 години срещу смешниците сега.. Тежката категория е абсолютна пародия в момента.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 ное 2012 21:22

А бе я да им е... м.... Кличко та Кличко!Що не обърнем позицията и да не го гоним ние него а да ни гони той нас!Стига с тоя медиен балон Кличко!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 05 мар 2013 12:21

It's official: Wladimir will fight against Francesco Pianeta at the SAP arena Mannheim (Germany) on May 4!

Владимир упорите избягва мач с някой качествен ... Кобрата,Поветкин,та дори и един Марко Хук се натиска да играе с него.Италианеца е с добра визитка 28 победи и 1 равен,но не е играл с качествен боксьор.Тъпото в бокса е че никой не може да го задължи да играе с водачите в ранглистите,просто трябва да прави по една защита на титлите на всеки 3-4 месеца.

Върни се в “Други спортове”