Токов удър прекъсна СУПЕРБОУЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Re: Токов удър прекъсна СУПЕРБОУЛ

Мнениеот ihalamadrid » 04 фев 2013 23:18

Avanti_Ragazzi написа:Американският футбол е много готино спортче междуградското! Същото се отнася и за двата вида ръгби и австралийският футбол! Доста готини игри са това!

Но крикета и бейзбола са най-абсурдните спортове на света! И ако някой каже, че не знам правилата и затова са ми страни ще му кажа, че ги знам и на двата спорта правилата и пак са мега МАЛОУМНИ СПОРТОВЕ ЗА МЕН!

Малоумен спорт е онова дето в Америка го наричат "футбол" и се блъскат и млатят като кретени. :shock:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 фев 2013 23:31

Има един сериал "Светлините на стадиона", той е свързан изцяло с американския футбол на училищно ниво. Изгледайте го и ще научите правилата в детайли, след което съм сигурен, че ще гледате на този спорт с друго око ;)

Относно събитието, мега-гранде е, а относно осветлението няма застраховани.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 05 фев 2013 01:27

Признавам се че не съм напълно наясно с правилата на американския футбол но от пътите, в които съм се опитал да го гледам, виждам следното - през по-голямата част от времето играчите се редят, надупват и побутват. Крият един пъпеш в дън земя. През краткото игрово време - не повече от 1% от общото време на мача(останалите 99% са прекъсвания за реклами), пъпеша e трудно почти невъзможно забележим. Настава суматоха. Играчите мандахерцат пъпеша броени секунди, след което някой отново го натиква в гъза си, в който искат да бръкнат всичките останали 20. За целта се накамарват връз него. Играта е спряна. Следва рекламна пауза...
Ноо в крайна сметка всеки да си се кефи на каквото иска, все пак дори и спортове като кърлинг, фигурно пързаляне, бейзбол и крикет си имат своите почитатели.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 05 фев 2013 02:18

McLovin написа:
tiamat написа:Туй само букмейкърите ще са го нагласисли... Щото Балтимор както ги бяха награбили... И после всичко се преобърна.

Не знам дали букмейкърите или просто самите организатори... Както каза някой горе- американците мразят да няма интрига, а мачът все си беше заминал. Той още на полувремето изглеждаше приключил, представям си ако бяха набутали още един тъчдаун или 1-2 фийлд гола. Цялата тая реклама и щуротия приключва преди да е минало и половината време. Иначе като спорт на мен ми допада. Даже доста. Много по-сложен е от колкото масата смята и много бъркат тези, които го подценяват. Сигурен съм, че ако беше в по-човешко за нас време и се предаваше безплатно по телевизията щеше да има много повече почитатели.

Този спорт може и да е бил сложен до момента,в който нещата не са започнали да бъдат координирани със слушалки и микрофон най-вече от трибуните,от там насетне участниците на терена са станали кукли на конци :roll: Нещо като да подсказват на шахматистите какъв ход да предприемат :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Montreal_Akademik
Контакти:

Мнениеот Montreal_Akademik » 05 фев 2013 02:35

Между другото бейзбола е най-популярният спорт в Америка.
Wine is fine, but whiskey's quicker
Suicide is slow with liqueur
Take a bottle, drown your sorrows
Then it floods away tomorrows

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 05 фев 2013 07:07

ihalamadrid написа:
Avanti_Ragazzi написа:Американският футбол е много готино спортче междуградското! Същото се отнася и за двата вида ръгби и австралийският футбол! Доста готини игри са това!

Но крикета и бейзбола са най-абсурдните спортове на света! И ако някой каже, че не знам правилата и затова са ми страни ще му кажа, че ги знам и на двата спорта правилата и пак са мега МАЛОУМНИ СПОРТОВЕ ЗА МЕН!

Малоумен спорт е онова дето в Америка го наричат "футбол" и се блъскат и млатят като кретени. :shock:

Малоумен ти е защото твоята глава не може да схване колко сложен е този спорт. ;)

deladog

Мнениеот deladog » 05 фев 2013 07:42

Откъде-накъде "американски"??? Та в почти цяла Америка си играят най-нормалния футбол. Но пък какво да очакваш от полуидиотите в измислената държава, назоваваща себе си си името на континента. На цялата им територия (с едно малко изключение - ню-йоркския квартал Брайтън Бийч) живеят някакви дебилни и безформени същества, които са срам за човешката раса. Каквото населението, такъв и "футболът".

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 05 фев 2013 09:57

Поправете заглавието .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 фев 2013 14:27

gacobacov написа:Признавам се че не съм напълно наясно с правилата на американския футбол но от пътите, в които съм се опитал да го гледам, виждам следното - през по-голямата част от времето играчите се редят, надупват и побутват. Крият един пъпеш в дън земя. През краткото игрово време - не повече от 1% от общото време на мача(останалите 99% са прекъсвания за реклами), пъпеша e трудно почти невъзможно забележим. Настава суматоха. Играчите мандахерцат пъпеша броени секунди, след което някой отново го натиква в гъза си, в който искат да бръкнат всичките останали 20. За целта се накамарват връз него. Играта е спряна. Следва рекламна пауза...
Ноо в крайна сметка всеки да си се кефи на каквото иска, все пак дори и спортове като кърлинг, фигурно пързаляне, бейзбол и крикет си имат своите почитатели.

Посмях се от сърце!
Поне си признаваш, че не си запознат с правилата :)
Да бъда честен, преди години от т.нар "американски топ лиги" (НФЛ, НБА, НХЛ и МЛБ - бейзбол :) ) само баскета ми се струваше що-годе читава.
След като имах възможността да гледам на живо мачове от всеки спорт, коренно си промених мнението.
НФЛ и НХЛ са невероятни зрелища!
Бейзбола трябва наистина да го разбираш за да те грабне - (едно от най-големите дербита в спорта изобщо е Янките -Ред Сокс), а НБА загуби най-много от блясъка си (лично мнение).
Американските лиги си имат своите достойнства, а от организацията и правилата за sallary cap (познати като финансов феърплей у нас) УЕФА може много да научи ... ако иска! Да не говорима за култовите правила за "драфт" - най-слабите имат най-голям шанс да избират първи!
... както и да е, да се радваме на звездните селекции на Реал, Сити, Челси и т.н. и да не се чудим "дека е заврян пъпеша" :)
Поздрави за Рей Луис - мечтан край на дълга и много успешна кариера!

ПП: ... пак ще се надяваме следващата година Пейтриътс да са на върха!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2013 21:04

deladog написа:Откъде-накъде "американски"??? Та в почти цяла Америка си играят най-нормалния футбол. Но пък какво да очакваш от полуидиотите в измислената държава, назоваваща себе си си името на континента. На цялата им територия (с едно малко изключение - ню-йоркския квартал Брайтън Бийч) живеят някакви дебилни и безформени същества, които са срам за човешката раса. Каквото населението, такъв и "футболът".

Теб яко те тресат комплексите за малоценност.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Други спортове”