Хандбал !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Неутрален
Контакти:

Хандбал !

Мнениеот Неутрален » 15 яну 2013 11:27

На вниманието на спортната редакция гонг ! От няколко дни се провежда световно първенство по хандбал, а досега не сме чули даже и едно изречение да се каже за този спорт. Това че хандбала е почти умрял в БГ, не означава че няма хора които да се интересуват и следят този спорт. Надявам се че ще намерите една минута да съобщите най интересното за деня. Убеден съм че има достатъчно време, все пък не Левски и ЦСКА и футбола са всичко на този свят. Вместо да се говори за това дали Григор е спал с Маша по 5 минути дневно, включете нещо спортно а не жълтини. Благодаря !

П.П. ЧРД на г-жа Русева !

Xamy
Контакти:

Re: Хандбал !

Мнениеот Xamy » 15 яну 2013 11:41

Един от журналистите на Гонг не беше ли президент на хандбален отбор (май Шумен). Но ако има масов бой на някой от мачовете, ще видиш новината веднага.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 15 яну 2013 12:21

понеже явно има хора интервсуващи се от този спорт, искам да попитам случайно някой да знае кой е на 3 място през 2003г, качвах в уикипедията медалистите само този отбор не можах да намеря
http://bg.wikipedia.org/wiki/%E2%80%9E% ... 0%B6%D0%B5)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Райко Стоянов
Контакти:

Мнениеот Райко Стоянов » 15 яну 2013 12:53

За жалост в българските медии СП в Испания е много слабо (да не казвам изобщо) отразено. Жалко, защото шампионатът е доста оспорван, а и без публикации за този спорт трудно ще се помогне поне малко от малко на хандбала тук.
Аз съм почти сигурен, че 95% от спортните журналисти в България изобщо не знаят, че има такова п-во в момента.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 15 яну 2013 17:15

Някой знае ли по коя ТВ се излъчва,ще навивам за Макетата.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Райко Стоянов
Контакти:

Мнениеот Райко Стоянов » 15 яну 2013 20:42

luxorus написа:Някой знае ли по коя ТВ се излъчва,ще навивам за Макетата.

Аз ги гледам чрез frombar.tv или livetv.ru! По телевизиите излъчвани из бг-операторите май няма предавания на срещите от Световното.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 17 яну 2013 14:06

Райко Стоянов написа:
luxorus написа:Някой знае ли по коя ТВ се излъчва,ще навивам за Макетата.

Аз ги гледам чрез frombar.tv или livetv.ru! По телевизиите излъчвани из бг-операторите май няма предавания на срещите от Световното.

Ако имате повече канали в къщи, хвърлете едно око на Al Jazeera, френската ТВ5 ли монд ли беше и още 2-3 други. Наистина този път е много интересно, защото слабите отбори (изключвам Австралия) не са толкова слаби. Константата величина Испания, като прибавим и Дания, Исландия,Франция и Русия, също така и балканските фактори Хърватска и Сърбия и Македония (5-та на последното европейско), чакат ни много интересни срещи ! Радио Левски(ГОНГ) продължават да НЕ съобщават никакви новини от мондиала. Жалко.

svetlana
Контакти:

Re: Хандбал ! Чудесно е , че и някой друг мисли като мен!

Мнениеот svetlana » 22 яну 2013 12:46

Възмутена съм от новинарите изобщо , в частност и от спортните !Как може да има световно първенство /не само по хандбал , в случая е това/ и нито дума за събитието !!! Защо се прави това , само защото България не участва ли ? За мен това е недопустимо ! Как ще накараме децата да обичат спорта , като не говорим за него !А нали и ние искаме да го гледаме ! Аз не съм любител на футбола , но гледам като има Европейско и Световно , защото обичам спорта като цяло ! Но съм абсолютно против да говорим само за футбол, където всъщност имаме най - малко успехи!А кога говорим и за детско - юношеските първенства ?!Господа спортни журналисти - вземете и направете репортажи и за техните състезания , покажете на другите деца , тези които са постоянно пред компютрите , които са с наднормено тегло , които не знаят що е то спорт и нямат и най -малка двигателна култура,разкажете им какво правят техните връстници , какви постижения имат не само у нас а и в чужбина . Освен кратко репортажче по телевизията или в някъде другаде , но само като победят на някое международно състезание - друго за детския спорт не се казва , не се показва и не се говори , все едно че не съществува ! Както сега за световното по хандбал! А то наистина е много интересно!Гледайте го !

Върни се в “Други спортове”