След големия скандал с Армстронг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Los_Ches
Контакти:

След големия скандал с Армстронг

Мнениеот Los_Ches » 18 яну 2013 17:50

Един голям спортист доказа, че е мъж и си призна!!Колко спортиста биха направили това? Отговорът е ............във всеки един спорт се взема някакви стимуланти, но някой просто или не ги хващат или си затварят очите. Но аз мисля, че не трябва да съдим и да нападаме Ланс Армстронг той победи една много тежка болест в годите, когато рака не е бил толкова лечим колкото сега и въпреки всичко той се завърна в големия спорт!!Всички вземат, ама трябва да имаш и малко талант, а той го има!!Сега всичко го нападат, ама когато бе на върха всичко го възхваляваха и беше техен идол, а сега ........!!!Аз твърдо го подкрепям, независимо от всичко той ще остане ''спортен. Идол''

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: След големия скандал с Армстронг

Мнениеот Pichichi » 18 яну 2013 18:02

Никога не съм го харесвал. Някои казват и то се опитват да го докажат дори научно че и болестта му е
в следствие на употреба на стимуланти. За мен той не е никакъв идол а е просто поредния продукт
на САЩ който е фалшив. Иначе всички викахме че е машина като мачкаше но и не малко хора
твърдяхме че зоби като изрод. Най-тъпото е че на всичко отгоре си позволи и книги да пише !!!

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 18 яну 2013 18:07

Една легенда просто се превърна в пълна отрепка пред целият свят...... Хора като Армстронг са за затвора, не защото е зобил, а затова че години наред ни убеждава колко чист състезател е..... СРАМ!

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 18 яну 2013 18:10

Въпреки всичко, Ланс си си остава мой идол в спорта, защото е пример за мъжество. Не е тайна, че всички големи за употребявали и употребяват забранение стимуланти, но колко са си признавали. Тъжното е, че тази голяма конкуренция в спорта принуждава спортистите да прибягват до използването на забранени субстанции ако искат да са на върха. Аз лично не виждам как ще бъде спечелена тази "война" с допинга в близкото бъдеще. Но не си и мислете, че Ланс е спечелил 7 Тура поред само с допинг, защото е нереално. Качестваната и талантът му са безспорни, а допинга е бил проста задължителна част от борбата на големите за първите места. Това не се отнася само за колоезденето естествено, защото винаги този спорт е най-набеждаван, когато се говори за допинг, а е един от най-тежките.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

FeeL
Контакти:

Мнениеот FeeL » 18 яну 2013 18:12

е нали разправяше че не е :mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 яну 2013 18:14

Да колоезденето много се дискредитира. Далеч съм от идеята че тези преди Армстронг и тези след него
са чисти. Все пак на мен много зле ми прозвуча един отговор от Ланс.
Попитаха го "Мислиш ли че можеше да спечелиш без допинг" и отговора му беше "НЕ!!!".
Мисля че този отговор сам по себе си трябва да означава че е излишно да говорим за талант,качества,
харизма и такива алабаламистики !!!

Но не си и мислете, че Ланс е спечелил 7 Тура поред само с допинг

Аз лично точно това си мисля и отговора му го показва. Заговори за системата за допингиране
на спортистите от ГДР и дотам, пак казвам няма смисъл да си говорим за талант,мъжество и др. глупости.
Последна промяна от Pichichi на 18 яну 2013 18:21, променено общо 1 път.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 18 яну 2013 18:19

Вярно-призна си, но кога? Колко пъти до този момент убеждаваше медиите ,че е чист като сълза? Защо не го направи веднага след първия си медал в Тура а чак сега след края на кариерата?
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 18 яну 2013 18:25

този човек е мамил не един или двама хора,а всички които се интересуват от спорт... и му казвате евала..?!

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 18 яну 2013 18:27

Pichichi написа:Да колоезденето много се дискредитира. Далеч съм от идеята че тези преди Армстронг и тези след него
са чисти. Все пак на мен много зле ми прозвуча един отговор от Ланс.
Попитаха го "Мислиш ли че можеше да спечелиш без допинг" и отговора му беше "НЕ!!!".
Просто този отговор олицетворява колоезденето като спорт.Едва ли има фен на този спорт, който мисли, че е възможно да се карат над 3000 км за 3 седмици, със средна скорост около 40 км/ч и то с невероятно тежки планински етапи само на аминокиселини и спагети. Да, ама не. Като добавим, че почти всички големи шампиони и колоездачи като Ланс, Марко Пантани, Алберто Контадор, Ян Улрих, Иван Басо, Алехандро Валверде, Винокуров, Франк Шлек и т.н. са били залавяни с допинг. Въпреки всичко Ланс Армстронг е бил и продължава да бъде вдъхновение за много хора, а всичките му инициативи за борбата с рака са повече от прекрасни. Аз все още оставам негов фен ;)

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 18 яну 2013 18:29

Към тези, които мислят, че Ланс Армстронг няма и капка талант като колоездач. Прочетете информация за Рикардо Рико и тогава коментирайте, дали само със "зоб" се печели колоездачно състезание от такъв калибър.

Върни се в “Други спортове”