terrorist написа:parvanoff написа:terrorist написа:Ако слушаме Бойко и колко много прави за спорта трябва да имаме 20 медала, обаче след провала на олимпиадата ( тогава ББ няма да е на власт) Томислав безпристрасния ще започне ония сърцеразбивателни слова за балъци
Стига с този Бойко-не ви ли писна? Какви са тези комунистически пропаганди... Какво общо има Бойко с тази тема? Да не говорим, че точно той направи за спорта 300 пъти повече от всички останали правителства общо и приказките ти са пълни глупости...
Я кажи какво направи Бойко за спорта ?
[offtopic]Аз ще ти кажа, но после искам и ти да ми кажеш какво направиха другите.

Далеч съм от мисълта, че само Борисов е причината за всичко, което ще напиша, но тъй като той е виновен за всичко лошо в тази държава, значи ще го пишем, че е причина и за положителните неща. Естествено най-голямото му постижение е залата, която се построи и тук дори мисля, че той е пряката причина да я има. От 20 години не бе слаган камък върху камък, пък за такъв голям спортен комплекс да не говорим. Това след себе си донесе и позитиви като приемане на световната лига, което никога не се е случвало досега и приемане на много голям тенис турнир за жени-също за пръв път от такъв ранг. С намеса на държавата успяхме да договорим и допълнителна Олимпийска квалификация по волейбол, която ни помогна за класиране за Олимпиадата и да постигнем едно от най-добрите си постижения в този спорт. Приемаме вече и стартове от световната купа по ски, като през 2012 година за пръв път се организират в България състезания от световната купа и за мъже и за жени в един сезон. В същото време Българската федерация по ски ще организира за първи път в историята си стартове за Европейската купа в един състезателен сезон в три спорта – ски-алпийски дисциплини,ски-свободен стил и сноуборд. Това през тази година. Всички знаем как се помогна да се намерят добри спонсори на няколко футболни отбора в България. Даде се земя за построяването на тренировъчна база за националите по футбол в Бояна. Строят се много футболни и други игрища из цялата страна, подобряват се физкултурни стадиони-нещо, за което рядко се намираха пари преди това. На първо четене нека е това. Сам забелязваш колко пъти има "за пръв път в историята"! След 90-та година единственото, за което се сещам да са напправили другите е реконструкцията на стадион Васил Левски, която бе направена от 2 правителства, защото не успяха да се справят с финансите правителството на Костов. Нещо друго?

[/offtopic]