Кобрата е уникален - отказа 5 милиона, в името на България !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

donpacko
Контакти:

Re: Кобрата е уникален - отказа 5 милиона, в името на България !

Мнениеот donpacko » 11 окт 2012 07:01

Аз бях чел статия за 2 000 000,че са му предлагали германците,но няма значение това.Не знам дали някой е гледал миналата седмица борците като се връщаха голямо впечатление ми направи Тайбе Юсеин като каза,че Азербайджан и Турция са и предлагали по 400 000-500 000 евро да се състезава за тях но тя е отказала това го потвърди и треньора и.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 окт 2012 10:30

mihael написа:Не става въпрос да се търси новина и сензация, то е ясно, че други държави искат да го купят за да развява техния флаг. Нищо ново, още през юли излезе такава информация. Въпросът , а и целта на тази тема, е патриотизма или по- точно как един български спортист не обръща гръб на земята в която е роден ,не я предава заради мангизи. Такива като него после стават промер за подражание на ред поколения българи. В българския спорт нямаме много такива колоси- Дан Колов, Георги Аспарухов, Йордан Йовчев...Ако изпускам някой, ще се радвам да бъде продължен този списък...А иначе 5 млн. лв за професионалния бокс при свръхтежките и то в спор за световна титла, това само шепа стотинки...

Мда.Дан Колов КОЛОСА го зная кой е.Знам също така кой е Йордан Йовчев.Но кой по дяволите е тоя "колос" Георги Аспарухов?Аз знам за един с такова име който беше играч на Левски и Левски Спартак,но ако е същият,не виждам за какво му лепнахте "колос" и на него.В тази връзка искам да кажа,че един Стоичков е много по голям БЪЛГАРИН!Но аз си мисля че тези примери са неуместни.Между другото,според теб и Валери Божинов трябва да е колос.И той не заигра за Италия,а избра България.Абе тези неща са много относителни ми се струва.И аз съм на мнение че 100% от пишещите тук биха взели тези пари при такива или по лоши условия.Чест му прави на Кобрата че не ги е взел/ако са му ги давали разбира се/.Поклон пред такава постъпка,но си мисля че пишещите тук пишат едно а в себе си си викат-да го е... в тъпака.Куха лейика.Как няма да вземе парите и то при положение че същата тази държава го направи на маймуна преди да стане профи.Абе както казваше един мой познат-"Луда работа".
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Nate
Контакти:

Мнениеот Nate » 11 окт 2012 10:41

Аз пък от неговата уста съм го чул на интервю, че е щял да взима доста повече пари като германец. Не стана въпрос за колко точно пари повече, но си е истина.
Хората които пишат тука че не било вярно просто не са гледали негов мач. Родината не се продава бе мишоци, това е единственото истинско нещо което имаме, всичко друго са напарфюмирани лайна.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 11 окт 2012 10:45

Колко лесно е да накараш цял форум да коленичи, да прави евала, да казва браво и да се гордее с чужди решения и успехи.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
nikikriviq
Контакти:

Мнениеот nikikriviq » 11 окт 2012 10:47

Готвача написа:
mihael написа:Не става въпрос да се търси новина и сензация, то е ясно, че други държави искат да го купят за да развява техния флаг. Нищо ново, още през юли излезе такава информация. Въпросът , а и целта на тази тема, е патриотизма или по- точно как един български спортист не обръща гръб на земята в която е роден ,не я предава заради мангизи. Такива като него после стават промер за подражание на ред поколения българи. В българския спорт нямаме много такива колоси- Дан Колов, Георги Аспарухов, Йордан Йовчев...Ако изпускам някой, ще се радвам да бъде продължен този списък...А иначе 5 млн. лв за професионалния бокс при свръхтежките и то в спор за световна титла, това само шепа стотинки...

Мда.Дан Колов КОЛОСА го зная кой е.Знам също така кой е Йордан Йовчев.Но кой по дяволите е тоя "колос" Георги Аспарухов?Аз знам за един с такова име който беше играч на Левски и Левски Спартак,но ако е същият,не виждам за какво му лепнахте "колос" и на него.В тази връзка искам да кажа,че един Стоичков е много по голям БЪЛГАРИН!Но аз си мисля че тези примери са неуместни.Между другото,според теб и Валери Божинов трябва да е колос.И той не заигра за Италия,а избра България.Абе тези неща са много относителни ми се струва.И аз съм на мнение че 100% от пишещите тук биха взели тези пари при такива или по лоши условия.Чест му прави на Кобрата че не ги е взел/ако са му ги давали разбира се/.Поклон пред такава постъпка,но си мисля че пишещите тук пишат едно а в себе си си викат-да го е... в тъпака.Куха лейика.Как няма да вземе парите и то при положение че същата тази държава го направи на маймуна преди да стане профи.Абе както казваше един мой познат-"Луда работа".

И аз не смятам, че Аспарухов е подходящ пример, но да кажеш че Стоичков е повече българин е неуместно. Това е човека, който нееднократно заявява, че България нищо не му е дала и ней е длъжен с нищо. Това е човека, който извежда националния тим на България с капитанска лента в цветовете на ...Каталуния. Като футболист не го коментирам, беше велик. По темата - Респект към Кубрат Пулев.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 окт 2012 11:43

nikikriviq написа:
Готвача написа:

И аз не смятам, че Аспарухов е подходящ пример, но да кажеш че Стоичков е повече българин е неуместно. Това е човека, който нееднократно заявява, че България нищо не му е дала и ней е длъжен с нищо. Това е човека, който извежда националния тим на България с капитанска лента в цветовете на ...Каталуния. Като футболист не го коментирам, беше велик. По темата - Респект към Кубрат Пулев.

Нарочно написах Стоичков,за да се усети малко левскарят.А иначе Ицо си е един простак,но успял простак,който не предаде България,просто защото може би не е имал шанса.И затова примера с Божинов натежава повече от този с Георги Аспарухов.Защото Валери имаше шанса да предаде,но не го направи.Но както и да е.Всеки има право на мнение.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 11 окт 2012 14:11

p36o написа:И само да ви напомня нещо друго, така някак си за по-голям ефект (ако и без това не сте впечатлени) - като професионален боксьор Пулев не получава нищо от родната федерация по бокс. Но знамето е високо вдигнато след всяка следваща победа, нали?

Явно не гледаш достатъчно бокс. Имаше по-рано през годината една боксова вечер, която даваха по Нова спорт, на която шефът на федерацията по бокс Красимир Инински връчи чек на Кубрат Пулев с петцифрена сума в евро. Друг е въпроса, че този чек едва ли му трябва, защото само от един мач печели доста повече.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 11 окт 2012 14:14

Примера с Аспарухов си е много подходящ ! Тебе кво те е яд ,че едни други се продадоха за един реис оборудван с кенеф пълен с лаина ?
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

joro3v1
Контакти:

Мнениеот joro3v1 » 11 окт 2012 15:15

[quote="saffron"]Примера с Аспарухов си е много подходящ ! Тебе кво те е яд ,че едни други се продадоха за един реис оборудван с кенеф пълен с лаина ?[/q
иэвинявай в твоя кенеф,жълтици ли сереш?

Върни се в “Други спортове”