Какво мислите за уличния фитнес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво мислите за уличния фитнес?
Смешнички са ми дечурлигата от вбокса тежащи колкото "оная ми работа" с извинение, ама иначе не е зле. И аз си се набирам почти всяка вечер на хлад. Ама друго си е тренировката в заличката. Голяма работа да дадеш 30 лева за месечна карта за фитнеса... Та като цяло съм си ЗА, но като добавка към заличката. А за темите с потта в залата и химиците... просто е смешно. Всеки нормален фитнес е с климатици. "Химиците" не пречат на никой, дори дават съвети ако ги попиташ. Друго няма какво да добавя. Ама 13, 14 годишно дете правещо драгон флаг ми е смешно...
-
- Контакти:
Re: Какво мислите за уличния фитнес???
GR190276 написа:Със сигурност ми харесва повече от фитнеса в зала. Хората практикуващи стрийт фитнес, са в пъти по-добре изглеждащи от анаболните маймуни по залите.
Ако си мислиш че пичагата от горната снимка не прави лежанка значи цял живот си седял пред компютъра и си скатавал от физическо

- Червени_шампиони
- Контакти:
http://www.vbox7.com/play:68e13466
Ето това е истината..
Има едно нещо наречено хигиена. Ти ако приличаш на маймуна и си пуснал козина и по гърба нормалните хора се обезкосмяват.
Ето това е истината..

milen.hristov написа:Няма нищо по полезно от спорта, и този спорт като всеки си има своите почитатели. Единственото което ме дразни, е част от момчетата пракикуващи го се обезкосмяват. Файда като имаш хубаво тяло, а приличаш на пе&&&&&& след тази глупава процедура.
Аз самият освен футбол нищо не спортувам, не обичам и на фитнес да ходя. Аз си спортувам с биричка и силно алкохолни питиета и мезетата покрай тях
Има едно нещо наречено хигиена. Ти ако приличаш на маймуна и си пуснал козина и по гърба нормалните хора се обезкосмяват.

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
http://www.vbox7.com/play:68e13466
Години трениране + постоянно да киснеш във фитнеса и бая разходи
Човекът изцяло се е отдал на фитнеса!
Години трениране + постоянно да киснеш във фитнеса и бая разходи

- milen.hristov
- Контакти:
Червени_шампиони написа:http://www.vbox7.com/play:68e13466
Ето това е истината..
milen.hristov написа:Няма нищо по полезно от спорта, и този спорт като всеки си има своите почитатели. Единственото което ме дразни, е част от момчетата пракикуващи го се обезкосмяват. Файда като имаш хубаво тяло, а приличаш на пе&&&&&& след тази глупава процедура.
Аз самият освен футбол нищо не спортувам, не обичам и на фитнес да ходя. Аз си спортувам с биричка и силно алкохолни питиета и мезетата покрай тях
Също ще е нормално да се гримират и да се обличат в женски дрехи нали.
Хигиената а и формата ми смея да твърдя е по-добра от голяма част от на метро(хомо)сексуалните лигльовци. Страшно гнусно е да не можеш да различиш мъж от жена в лицето, все някакви оскубани вежди, абе жалка история
Червени_шампиони написа:http://www.vbox7.com/play:68e13466
Ето това е истината..
Пхахах , хигиената е да си хвърлиш един душ след тренировка или да си миеш зъбите след ядене, а не да приличаш на гол охлюв!
Иначе по темата, браво на малките все пак на тази възраст нямаш финанси да ходиш по залите, бъдете сигурни че тези които са започнали със street fitness и решат да продължат да спортуват ще влезнат в залата, където можеш да тренираш всеки мускул по отделно!
D.Georgiev написа:Paralel написа:Не мога да разбера защо свързвате фитнеса със зоба - това са две неща, които не са взаимосвързани. Лично аз ходя на фитнес вече пета година и мога да кажа, че съм взимал добавки(протеин на прах и креатин монохидрат, а не химия) точно 5 пъти - това се пада по веднъж в годината. Тренирането на лостове е нещо много хубаво, но не може да дадем маса и обем на мускула без определен тип упражнения с определена тежест. Ако си 60-70 килограма, да не говорим за по-леките, имаш нужда от маса, а не да орелефиш. Да не говорим, че фитнес на открито може да се практикува само по 5-6 месеца в годината. А през останалото време? Ами ако вали дъжд, дари и да е топло? Да не говорим, че във фитнес-залите има цялото оборудване за тренировка със собствена тежест, че и отгоре.
Фитнес на открито се практикува целогодишно. Ходя си лято и зима, дори на -10, 15 градуса съм бил на лостовете и мога да кажа, че самата тренировка не е пълна, но чувството след нея е страхотно. Избягвам да ходя единствено в големите жеги през лятото, но пък има избор между рано сутрин и вечер. Ако си мислите, че съм луд, ще ви кажа, че дори и зимата има доста момчета по лостовете. Всеки сам си решава какво да прави, но е факт, че тези избрали фитнеса прекалено често посягат към всякакъв вид добавки и по-сериозни средства. И да, може да не са като анаболите например, но това са изкуствено синтерезирани протеини, които също не са полезни. Другата основна разлика е, че едните искат да станат големи и ги е грижа основно как изглеждат и искат бърз резултат, а другите го правят основно заради себе си и здравето си. Ако някой иска да става голям, тромав и скован за отрицателно време изобщо да не си губи времето на лостовете.
Добре бе, човек, как се тренира навън при -15 градуса? А като вали и духа вятър? Не говори глупости, моля те. Остави, че трябва да си със зимна грейка, пуловер, блуза, потник, шал, шапка, ръкавици и дебел панталон. А с въздуха какво правим? Нали когато човек тренира, започва да диша по-учестено и да поема въздуха по-надълбоко. Просто го кажи това на някой лекар уши-нос-гърло и ще видиш каква ще му е реакцията

- D.Georgiev
- Контакти:
Излизаш и тренираш. Как да става. Свиква се. Само ръкавици ти трябват 

- САМО ЛЕВСКИ!
- Контакти:
И докъде го докарахте, кой и къде трябва да се бръсне 

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Re: Какво мислите за уличния фитнес???
GR190276 написа:Със сигурност ми харесва повече от фитнеса в зала. Хората практикуващи стрийт фитнес, са в пъти по-добре изглеждащи от анаболните маймуни по залите.
Тия двамата юнаци на снимките не са направили тези тела с уличен фитнес,а с блъскане в залата.Също така са очевадни анаболки,защото такава чиста мускулна маса без зобане не може да се поддържа.