Държавата отписа ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Държавата отписа ЦСКА

Мнениеот фифи перото » 29 фев 2012 19:56

Red Warrior написа:
Vincenzo написа:Бива ли бе ? Бива ли такъв рев ? В тоя конкретен случай, не съм толкова запознат, но след като хората от клубовете нямат пари да си плащат наема, то ще имат ли пари да вземат "на концесия" базата и да я модернизират ? А иначе да ви питам, тези които сте по-възрастните: Не ви ли е срам, да се изкарвате жертви ? Макар и малко срам нямате ли ? Това, че може да пълните главите на децата си с глупости, не означава, че всички ще седят и ще ви се кланят, щото се имате за единствения спортен клуб в страната.

Ами нямаме агенти на ДС да се изкарват на жертви на комунизма... :roll:

Вие нямате агенти,вие СТЕ ДС :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 фев 2012 19:58

toffees написа:
Vincenzo написа:Бива ли бе ? Бива ли такъв рев ? В тоя конкретен случай, не съм толкова запознат, но след като хората от клубовете нямат пари да си плащат наема, то ще имат ли пари да вземат "на концесия" базата и да я модернизират ? А иначе да ви питам, тези които сте по-възрастните: Не ви ли е срам, да се изкарвате жертви ? Макар и малко срам нямате ли ? Това, че може да пълните главите на децата си с глупости, не означава, че всички ще седят и ще ви се кланят, щото се имате за единствения спортен клуб в страната.

А ти от кое Локо.Пд си? Това където го закриха , или от Велбъжд Кн.
За какво да ни е срам бре младеж , че сме най успелият отбар в България ли? А до колкото до легендите и митовете ,че сме били единственото отроче на БКП не е така всички са били, ти представяш ли си ,какво би станало ако не си с партията, и само да уточна ние сме отбора на армията не на БКП някой са били отбора на ДС и Милицията и на БДЖ и всички под общата шапка на БКП такива са били времената, приятелю , а това ,че на някой им е изгодно да си избиват комплексите и неуспехите с разни партий устави, говори лошо за тях самите.
Защо като сме били толкова свързани с БКП и единствени не сме взели в ЦСКА играчи ,като примерно: Гунди, Котков,Н.Михайлов,Жужо, Бонев ще ми отговориш ли?
П.П: Имаме се за най успелият спортен клуб в страната а не за единствения. ;)

Ако имаш поне малко мисъл,нямаше да цитираш Гунди.
Питай стари цесекари,защо не сте го взели :lol:

[offtopic]бе много са прости това ч...[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 29 фев 2012 20:58

Трябва да се пречистим, както се пречиства житото от плявата! ЦСКА, е вечен! Борисовци, нейковци са преходни!

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 29 фев 2012 21:04

фифи перото написа:
toffees написа:

А ти от кое Локо.Пд си? Това където го закриха , или от Велбъжд Кн.
За какво да ни е срам бре младеж , че сме най успелият отбар в България ли? А до колкото до легендите и митовете ,че сме били единственото отроче на БКП не е така всички са били, ти представяш ли си ,какво би станало ако не си с партията, и само да уточна ние сме отбора на армията не на БКП някой са били отбора на ДС и Милицията и на БДЖ и всички под общата шапка на БКП такива са били времената, приятелю , а това ,че на някой им е изгодно да си избиват комплексите и неуспехите с разни партий устави, говори лошо за тях самите.
Защо като сме били толкова свързани с БКП и единствени не сме взели в ЦСКА играчи ,като примерно: Гунди, Котков,Н.Михайлов,Жужо, Бонев ще ми отговориш ли?
П.П: Имаме се за най успелият спортен клуб в страната а не за единствения. ;)

Ако имаш поне малко мисъл,нямаше да цитираш Гунди.
Питай стари цесекари,защо не сте го взели :lol:

[offtopic]бе много са прости това ч...[/offtopic]

Питал съм, не са го взели защото сме имали по добри нападатели от него предполагам ги знаеш, или да ти ги кажа? То и статистиката го даказва.
[offtopic]Прости сте вие като едри мляко-даващи животни ако беше прочел ,че го давам само за пример не в буквалния смисъл. Ама на вас така ви е изгодно само да си оправдавате неуспехите насмешния ви отбор евроидиот, с БКП[/offtopic]
Последна промяна от toffees на 01 мар 2012 09:04, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 фев 2012 22:06

[quote="toffees"]
Питъл съм, ....

Ясен си ми. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 01 мар 2012 09:02

фифи перото написа:
toffees написа:Питъл съм, ....

[offtopic]Какво съм ти ясен бе муха,хайде да спреш да мучиш[/offtopic]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 01 мар 2012 09:24

toffees написа:
фифи перото написа:
toffees написа:Питъл съм, ....

[offtopic]Какво съм ти ясен бе муха,хайде да спреш да мучиш[/offtopic]

Изображение

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 01 мар 2012 13:23

Да ,вие нямате нищо общо с БКП...само сте отроче на комунизма,за да се поакже превъзходството му и в спорта.Няма как да си промените срамното минало,успехите ви свършиха след падането на комунизма и сега сте един,както ти казваш "Евроидиот" който злобее над успехите и неуспехите на Левски. ;) Стига вече провокации.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Върни се в “Други спортове”