фифи перото написа:toffees написа:Vincenzo написа:Бива ли бе ? Бива ли такъв рев ? В тоя конкретен случай, не съм толкова запознат, но след като хората от клубовете нямат пари да си плащат наема, то ще имат ли пари да вземат "на концесия" базата и да я модернизират ? А иначе да ви питам, тези които сте по-възрастните: Не ви ли е срам, да се изкарвате жертви ? Макар и малко срам нямате ли ? Това, че може да пълните главите на децата си с глупости, не означава, че всички ще седят и ще ви се кланят, щото се имате за единствения спортен клуб в страната.
А ти от кое Локо.Пд си? Това където го закриха , или от Велбъжд Кн.
За какво да ни е срам бре младеж , че сме най успелият отбар в България ли? А до колкото до легендите и митовете ,че сме били единственото отроче на БКП не е така всички са били, ти представяш ли си ,какво би станало ако не си с партията, и само да уточна ние сме отбора на армията не на БКП някой са били отбора на ДС и Милицията и на БДЖ и всички под общата шапка на БКП такива са били времената, приятелю , а това ,че на някой им е изгодно да си избиват комплексите и неуспехите с разни партий устави, говори лошо за тях самите.
Защо като сме били толкова свързани с БКП и единствени не сме взели в ЦСКА играчи ,като примерно: Гунди, Котков,Н.Михайлов,Жужо, Бонев ще ми отговориш ли?
П.П: Имаме се за най успелият спортен клуб в страната а не за единствения.

Ако имаш поне малко мисъл,нямаше да цитираш Гунди.
Питай стари цесекари,защо не сте го взели
[offtopic]бе много са прости това ч...[/offtopic]
Питал съм, не са го взели защото сме имали по добри нападатели от него предполагам ги знаеш, или да ти ги кажа? То и статистиката го даказва.
[offtopic]Прости сте вие като едри мляко-даващи животни ако беше прочел ,че го давам само за пример не в буквалния смисъл. Ама на вас така ви е изгодно само да си оправдавате неуспехите насмешния ви отбор евроидиот, с БКП[/offtopic]