ЦСКА разби Левски на хокей

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
кроманьонеца
Контакти:

Re: ЦСКА разби Левски на хокей

Мнениеот кроманьонеца » 03 фев 2012 16:25

terata написа:Били, били, лошо няма. Само едно да питам червените фенове. Абе що аджеба винаги преди мач с Левски, вие говорите че е мач, като мач, за вас са важни мачовете в евротурнирите и т.н, а пък след всяка победа видагате шум до небесата? Нещо много противорвечие има във вашите думи и дела. Ай кефете се сега, че на бихте на хокей, утре кат ни дръннете и на крикет, мое пак да се пофалите :)

Айде да не слагаш всички ни под един знаменател. Все едно да ти кажа, че си наркоман, само защото в сектор Б са най-големите наркомани в цяла България...

Относно дербито - това е мачът на България между двата най-големи и популярни отбора. Всеки левскар и цесекар би трябвало да уважава този мач, защото най-големият съперник на ЦСКА е Левски и респективно на Левски е ЦСКА! Аз лично като цесекар винаги съм искал и съм се настройвал да ви бием, когато се срещаме и друго не приемам. А това, което ти намекваш, е по-скоро за сравнението, че една титла или пробив в евротурнирите винаги е на по-високо място при нас в сравнение с победа над вас. Докато при вас е обратното, поради което и имате предимство в преките двубои поради по-силната си мотивация в тях. Но и това с мотивацията напоследък се промени, защото последните няколко години по-често ние печелим дербито.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 03 фев 2012 16:43

кроманьонеца написа:
terata написа:Били, били, лошо няма. Само едно да питам червените фенове. Абе що аджеба винаги преди мач с Левски, вие говорите че е мач, като мач, за вас са важни мачовете в евротурнирите и т.н, а пък след всяка победа видагате шум до небесата? Нещо много противорвечие има във вашите думи и дела. Ай кефете се сега, че на бихте на хокей, утре кат ни дръннете и на крикет, мое пак да се пофалите :)

Айде да не слагаш всички ни под един знаменател. Все едно да ти кажа, че си наркоман, само защото в сектор Б са най-големите наркомани в цяла България...

Относно дербито - това е мачът на България между двата най-големи и популярни отбора. Всеки левскар и цесекар би трябвало да уважава този мач, защото най-големият съперник на ЦСКА е Левски и респективно на Левски е ЦСКА! Аз лично като цесекар винаги съм искал и съм се настройвал да ви бием, когато се срещаме и друго не приемам. А това, което ти намекваш, е по-скоро за сравнението, че една титла или пробив в евротурнирите винаги е на по-високо място при нас в сравнение с победа над вас. Докато при вас е обратното, поради което и имате предимство в преките двубои поради по-силната си мотивация в тях. Но и това с мотивацията напоследък се промени, защото последните няколко години по-често ние печелим дербито.

Червените хмери имат само една мечта. И никога неосъществима.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 03 фев 2012 19:45

В хокея не участваме в никакви евротурнири и за това се радваме ,като ви бием.Както и във всеки един спорт разбира се .Винаги е приятно да ви бием :)

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 03 фев 2012 20:35

кроманьонеца написа:
komandini написа:така е допуснал съм грешка за водната топка, но за волейбола не съм излъгал, бихме ви два пъти поред при жените и тенденцията е да стане така и при мъжете, а хокейния мач съм го гледал на репортаж и ще ти кажа че играехте с различни гащи и калци, тогава първенствтото беше от четири отбора и играеха Левски,Славия,Металург Перник и обединения ЦСКА-Академик, в което Левски завърши втори.

И как реши, че е такава тенденцията при мъжете? :D Мислиш си, че като падаме в ШЛ, ще падаме от вас ли? Толкова и разбираш от волейбол... Иначе виж последния мач, за който ти споменах във вашата зала как завърши в отделните части: http://bgvolleyball.com/stats.php?id=8168

Между другото май са 12 мачовете при жените, доколкото си спомням имаме девет последователни победи над вас преди този сезон, а сега ни бихте два пъти за шампионата и веднъж за Купата... както и да е, там има смяна на поколението, нормално е с по-млади момичета на този етап да падаме. Но за мъжете много си се объркал, драги :) Скоро впрочем е мачът в нашата зала (24 февруари), та ще видим за твоята "тенденция"...

Занапред не се изхвърляй така, защото някои от нас следят доста изкъсо какво се случва по стадиони, зали и т.н.

Бейби, нещо да кажеш за тази новина? Отпреди 2 дни е...

http://volleybg.com/news_details/id/2550/

Върни се в “Други спортове”