Левскари пребиха три момичета - фенки на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Левскари пребиха три момичета - фенки на ЦСКА

Мнениеот Жоржиньо » 23 яну 2012 11:38

Според информацията, до която се добра FanFace.bg ...аз не мисля,че точно тва е сериозен източник,темата си е за ключ

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 23 яну 2012 11:39

milen.hristov написа:Нали и аз за това казвам,че спасението е времнно да сме полицейска държава, но много хора се сърдят.Дже бих подкрепил и полицейският произвол стига голяма част от тези изроди да си получат заслуженото, вижте как спокойно си признават, че са излиезли по рано за да направят засада на другите

Как ще се почувстваш, ако фен на Левски хвърли бомбичка по полицай и бъдат пребити покрай него още 20-30 фена на Левски (в това число и ти)? Ще ти хареса ли този полицейски произвол?
По темата - не оправдавам фенове на Левски, но съм сигурен, че въпросните лица са си добре известни, естествено това не е оправдание за бой над момиче. Не бих се учудил, ако тази новина се окаже журналистическа измислица, както се оказа и предната такава "новина" по Коледа.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 яну 2012 11:46

crazy_one написа:
POPCORN написа:това пък никога няма да посегна на жена.жив пример на последното дерби отивахме да хапнем някъде и гледаме едно момиче с шал на Левски на цар иван асен...явно се притесни и забърза крачката..просто е подминах...как ще бия жени...аз като цяло с мъже не искам да се бия камоли да удрям жени каквито и да са те!

Е как може дори да си помислиш да удариш да удариш момиче само защото носи шал на отбор, противник на твоя. И защо момичета трябва да има рефлекс, да се страхува като те вижда и да забързва крачката......?
Луда работа, скапана държава!!!

Бих казал да закрият отборите носещи имената Левски и ЦСКА във всички спортове, ама като се замисля няма смисъл......ще се появят нови. То в България хората са прости и обществото е сгрешено, няма шанс да се оправи никога!!!

ти четеш ли какво пиша или си говориш еи така..казвам,че за момент дори не съм си помислил нещо да и направя, камоли да е бия!Явно не може да четете
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 23 яну 2012 12:00

milen.hristov написа:Хайде провери как е преборено фуболното хуиганство Германия ,Англия и т.н. и какво се случва с тези, които се изявяват като гамени днес.
Или на тези които гордо позират за тези снимки http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 985&type=3 местото им не е в затвора ли, хайде стига сме защитаали пишман феновете, заради такива като тях фен на отбор е мръсна дума, и всички сме слагани под общ знаменател, аз за това спряхда ходя в сектор б, простоме беше срам ,че съм слаган в еди знаменаел с такива като тези от снимката, да мен ме е срам,че тези казват,че са левскари

Ти мислиш, че в момента в България има хулиганство като в Англия от 80-те ли ? :lol: Закъснял си с около 10 години и малко повече, преди толкова наистина имаше хулиганство. А хулиганството в Англия на стадиона, подчертавам, определено не е преборено като са се превърнали в полицейска държава или с полицейски произвол на стадиона, ти дори боравиш с термини, на които не знаеш изобщо смисъла и какво представлява всъщност това...Дори и в момента в Англия, Германия, Холандия стават много по-брутални хулигански изпълнения, но извън стадиона отколкото в България, имаше такава тема в Свободната зона, там даже сложих клипчета от масови сбивания в тези държави от последните 2-3 години, така че жестоко си се объркал, ако мислиш, че там няма такива снимки с взети знамена на противниковия отбор и че там отиват на стадиона мирно и кротко и няма такива инциденти. Много може да се изпише, ама всичко в България е много изродено и нещата са много далече от истината и футбол, посещаемост, фенове, стадиони, полиция, методите да намират хората с хулигански прояви на стадиона.

ПС И Ривалдо ти зададе много хубав въпрос, ти как би се почувствал, ако станеш случайно жертва на полицейски произвол, какъвто искаш да има :?:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 яну 2012 12:04

Rivaldo10 написа:
milen.hristov написа:Нали и аз за това казвам,че спасението е времнно да сме полицейска държава, но много хора се сърдят.Дже бих подкрепил и полицейският произвол стига голяма част от тези изроди да си получат заслуженото, вижте как спокойно си признават, че са излиезли по рано за да направят засада на другите

Как ще се почувстваш, ако фен на Левски хвърли бомбичка по полицай и бъдат пребити покрай него още 20-30 фена на Левски (в това число и ти)? Ще ти хареса ли този полицейски произвол?
По темата - не оправдавам фенове на Левски, но съм сигурен, че въпросните лица са си добре известни, естествено това не е оправдание за бой над момиче. Не бих се учудил, ако тази новина се окаже журналистическа измислица, както се оказа и предната такава "новина" по Коледа.

Точно за да не бъдат битиот полицията невинни фенове, ние самите трябва да ги изгоним тези от стадионите, които са там да продават наркотиците си , да се бият и да създават безредие.
Знаем ги кои са тези , макар и само като лица, остав ада се решеи до кога ще бъат търпяни, и когато следващият път когато се хвъли бомбичка примено срещу полицай, ние сами да им го изведем този на полицайте, а те да действат като американските, когато някой се е осмелил да им посегне.

nllree
Контакти:

Мнениеот nllree » 23 яну 2012 12:12

А като стане бой 10 срещу 1 , това какво е?Тогава голЕм мъж ли си? :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 яну 2012 12:14

sostenere написа:
milen.hristov написа:Хайде провери как е преборено фуболното хуиганство Германия ,Англия и т.н. и какво се случва с тези, които се изявяват като гамени днес.
Или на тези които гордо позират за тези снимки http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 985&type=3 местото им не е в затвора ли, хайде стига сме защитаали пишман феновете, заради такива като тях фен на отбор е мръсна дума, и всички сме слагани под общ знаменател, аз за това спряхда ходя в сектор б, простоме беше срам ,че съм слаган в еди знаменаел с такива като тези от снимката, да мен ме е срам,че тези казват,че са левскари

Ти мислиш, че в момента в България има хулиганство като в Англия от 80-те ли ? :lol: Закъснял си с около 10 години и малко повече, преди толкова наистина имаше хулиганство. А хулиганството в Англия на стадиона, подчертавам, определено не е преборено като са се превърнали в полицейска държава или с полицейски произвол на стадиона, ти дори боравиш с термини, на които не знаеш изобщо смисъла и какво представлява всъщност това...Дори и в момента в Англия, Германия, Холандия стават много по-брутални хулигански изпълнения, но извън стадиона отколкото в България, имаше такава тема в Свободната зона, там даже сложих клипчета от масови сбивания в тези държави от последните 2-3 години, така че жестоко си се объркал, ако мислиш, че там няма такива снимки с взети знамена на противниковия отбор и че там отиват на стадиона мирно и кротко и няма такива инциденти. Много може да се изпише, ама всичко в България е много изродено и нещата са много далече от истината и футбол, посещаемост, фенове, стадиони, полиция, методите да намират хората с хулигански прояви на стадиона.

ПС И Ривалдо ти зададе много хубав въпрос, ти как би се почувствал, ако станеш случайно жертва на полицейски произвол, какъвто искаш да има :?:

Предпочитам на стадиона да има с 1000,2000 но да са останали само фенове които не мразят противника иса отишли на мача да подкрепят отборът си, ако трябва ида го освиркват, които като на улицата от другат агитка ги псуват няма да отговорят, камили пък да се сбият. Дже се сещам за кампанията на Дрик на следващият мача между сини и червени феновте на двата отбора да изгледат мача заедно, но това е невъзможно докато се защитават т.нар ултраси избиването на комплесите им, и те са още на стадиона.

VOJDA
Контакти:

Мнениеот VOJDA » 23 яну 2012 12:54

Това вече не е сериозно :shock: :shock: :shock:
RED-BLACK PRIDE

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 23 яну 2012 14:52

Жоржиньо написа:Според информацията, до която се добра FanFace.bg ...аз не мисля,че точно тва е сериозен източник,темата си е за ключ

+1
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 23 яну 2012 16:59

Само да вметна, че вече се знаят 3 от "пеперудките в синьо", две 94-ти и 93-ти набор. :) Нека започнат да се оглеждат. :* Чао!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Други спортове”