Колоездене (Tour De France)!?!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Колоездене (Tour De France)!?!?
Решаващите етапи са днес и сряда (инд. по часовник) и предпоследния етап (събота) .
Няма никакъв шанс..Няма да влезе и в топ 10...Даже ако днес запаси жълтата си фланелка ще бъде чудо...Днес очаквам атаки от Састре,Еванс,Анди...Защото няма за кога да чакат...Почва най-интерестната част от Тура-четири планински етапа,1 часовник...track.and.field написа:Пичове , а защо забравихте Ночентини ? Все пак преднината му е само 6 секунди пред втория и 8 пред Ланс ! И той има шанс , да не го подценяваме.
Ами виж сега- и аз се запалих по колоездене преди около 2 години.Етапите са 21 а Тура продължава 3 седмици.Това кой да облече жълтата фланелка се определя от общото време,а не от това в конкретния етап.Така например вчера вчера Хинкапи пристигна 5 мин и 20 сек преди жълтата фланелка,обаче изоставаше преди този етап с 5-25 от него.Относно коментатора-добър е -при все че това е доста трудно за коментиране-ч я си представи да коментираш5 часа равнинен етап в който нищо не се случва-а само си карат заедно всички-доста е досадно-
Иначе досега е ужасно скучно-дано днеска най-накрая се размърдат фаворитите.

Иначе досега е ужасно скучно-дано днеска най-накрая се размърдат фаворитите.

Не, аз нямам нищо против коментаторите и двамата са пичове , до колкото знам единия е бил колоездач преди даже, говорат и за много други спортове и собщават доста новини, което също е интересно!Даже искам да им знам имеила или там как да се свържа да задавам въпроси, но никога не го показват незнам защо
Инече значи:
21 Етапа: Крайният победител на състезанието е този, който е взел тези 21 етапа за най-малко време явно от това което аз разбрах, фанелките ги разбрах също, само незанм как се образуват точките при изкачване и при спринтиорите и каква е ролята на отборите в състезанието как се подкрепят и т.н?

Инече значи:
21 Етапа: Крайният победител на състезанието е този, който е взел тези 21 етапа за най-малко време явно от това което аз разбрах, фанелките ги разбрах също, само незанм как се образуват точките при изкачване и при спринтиорите и каква е ролята на отборите в състезанието как се подкрепят и т.н?
САМО ЛЕВСКИ!
Ето тука можете да задавате въпроси на Евгени и Камен-eurosport-bg@studio-doli.com...Какво мислите за днешния въпрос за играта ? Каква ще бъде разликата и в чия полза между Алберто Контадор и Анди Шлек в 15-ия етап на "Тур дьо Франс"?
Мерси за Email-a , то не се говори само за колоездене така че няма това да са единствените въпроси! 

САМО ЛЕВСКИ!
Linky написа:Не, аз нямам нищо против коментаторите и двамата са пичове , до колкото знам единия е бил колоездач преди даже, говорат и за много други спортове и собщават доста новини, което също е интересно!Даже искам да им знам имеила или там как да се свържа да задавам въпроси, но никога не го показват незнам защо![]()
Инече значи:
Точките за катерачи се дават на височините-взависимост от категорията на височината те са различни.
За спринтъорите-точки се дават на първите 20 в края на всеки етап и още на така наречените премийни спринтове по време на самото състезание.
Отборите-ами почти всеки отбор си има 1 или 2 двама които са лидери и целта на останалите е едиснствено да им помагат.

rzEtw написа:Ето тука можете да задавате въпроси на Евгени и Камен-eurosport-bg@studio-doli.com...Какво мислите за днешния въпрос за играта ? Каква ще бъде разликата и в чия полза между Алберто Контадор и Анди Шлек в 15-ия етап на "Тур дьо Франс"?
23 сек в полза на Анди Шлек!

cska_90 написа:Linky написа:Не, аз нямам нищо против коментаторите и двамата са пичове , до колкото знам единия е бил колоездач преди даже, говорат и за много други спортове и собщават доста новини, което също е интересно!Даже искам да им знам имеила или там как да се свържа да задавам въпроси, но никога не го показват незнам защо![]()
Инече значи:
Точките за катерачи се дават на височините-взависимост от категорията на височината те са различни.
За спринтъорите-точки се дават на първите 20 в края на всеки етап и още на така наречените премийни спринтове по време на самото състезание.
Отборите-ами почти всеки отбор си има 1 или 2 двама които са лидери и целта на останалите е едиснствено да им помагат.
А как точно помагат?
А тези спринтове и височини по време на състезанието демек да кажем височината почва от 30км на тура и завършва на 33км - и гледат кой за най - бързо време я е зел и той взима фанелката ли ?
САМО ЛЕВСКИ!
Linky написа:cska_90 написа:Linky написа:Не, аз нямам нищо против коментаторите и двамата са пичове , до колкото знам единия е бил колоездач преди даже, говорат и за много други спортове и собщават доста новини, което също е интересно!Даже искам да им знам имеила или там как да се свържа да задавам въпроси, но никога не го показват незнам защо![]()
Инече значи:
А как точно помагат?
А тези спринтове и височини по време на състезанието демек да кажем височината почва от 30км на тура и завършва на 33км - и гледат кой за най - бързо време я е зел и той взима фанелката ли ?
Ами как помагат-нали се сещаш,че едно е примерно да караш сам друго е да има двама трима човека около тебе-най малко ти обират въздушната струя и се кара по-лесно.Особено по височините много помагат
Относно височините-има място където свършва височината-(като финал) и които мине пръв взима най-много точки,после втория и т.н.Но не се заблуждавай-този които носи тази фланелка за най-добър катерач-не е всъщностнай-добрия-колкото и странно да е-защото те обират точките на по-малките височини,за които истинските фаворити въобще не се напрягат.
Ама като погледаш малко ще схванеш бързо.И аз в началото бях така-нищо не разбирах-

Общо взето днеска се очертава да е много рещителен етап.