"Тур дьо Франс" 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: "Тур дьо Франс" 2011

Мнениеот MagicMoments » 14 юли 2011 18:30

Как ме е яд ако не се дебнаха досега Франк да им е направил по 20 секунди и да духна със 7 точки :lol: :lol: :lol: Гесинк много зле,Луис Леон Санчес много зле,Велитс,Мартин,Кльоден-хипер зле Контадор-тотално разочарование Басо,Каделл също с това дебнене само братчето направи нещо както и Санчес и сега да му мисли Контадор че му прави 45 секунди и го изправарва и може би ще го замести .Воклер още си е в жълто и ах това дебнене 8-) 8-) 8-) :geek: :geek: :geek:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

haha

Мнениеот haha » 14 юли 2011 18:32

Бялата фанелка май накрая ще е за Уран,а?Ако знаех,че Гесинк е толкова зле,щях да пиша точно Уран.
За моя огромна радост Контадор пак изгуби време и е много малко вероятно да направи повече от 2 минути на Франк и горе-долу толкова на Кадел и Анди.Франк явно е в много добра форма,интересно ми е,дали е направил някакво подробение на часовниците,защото преди караше супер зле там.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 14 юли 2011 18:35

haha написа:Бялата фанелка май накрая ще е за Уран,а?Ако знаех,че Гесинк е толкова зле,щях да пиша точно Уран.

Ще е за Тарамае от Кофидис.Знаех си че той ще я вземе гледал съм го много добър катерач ама като видях Гесинк в Дофинето си мислех че голямата класа ще победи.Но нищо.И Контадор няма да е в жълто,поне Кавендиш да е в зелено :evil: :evil: :evil:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Tekken
Контакти:

Мнениеот Tekken » 14 юли 2011 18:48

MagicMoments, явно не си гледал от началото този етап за да казваш, че Кльоден е бил хипер зле. Не ти пожелавам на любимците такова падане (второ в Тура)!

Доста късно станаха атаките, явно Контадор е поуморен след Джирото и ще му е адски трудно да победи в Тура. Еванс ми се вижда в добра позиция и ако не загуби много в другите планински етапи е най-добрия часовникар сравнение с братята. Между тези 3-ма ми се струва ще се реши крайния победител. Браво на Воклер, тая жълта фанелка май верно им дава криле, и Хусхофд доста дни я задържа в тежки моменти, а сега Воклер издържа на това темпо почти до края.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 14 юли 2011 18:52

Tekken написа:MagicMoments, явно не си гледал от началото този етап за да казваш, че Кльоден е бил хипер зле. Не ти пожелавам на любимците такова падане (второ в Тура)!

Доста късно станаха атаките, явно Контадор е поуморен след Джирото и ще му е адски трудно да победи в Тура. Еванс ми се вижда в добра позиция и ако не загуби много в другите планински етапи е най-добрия часовникар сравнение с братята. Между тези 3-ма ми се струва ще се реши крайния победител. Браво на Воклер, тая жълта фанелка май верно им дава криле, и Хусхофд доста дни я задържа в тежки моменти, а сега Воклер издържа на това темпо почти до края.

Кльоден се знаеше че няма никакъв шанс(щом във вторник едвам-едвам се качи на велосипеда).Воклер го видяхме накрая без покритие добре че се дебнеха 11 км че губеше фланелката.А Контадор просто не го виждам във 18 етап какво ще прави но до тогава има много вода да изтече.Фаворити са братята Шлек и Кадел.(накрая Регър ако познае че Кадел ще е в жълто не знам :evil: :evil: )

haha

Мнениеот haha » 14 юли 2011 19:04

Тарамае няма шансове за бялата фанелка,днеска Уран му е направил точно 2 минути и изостава на около 30 секунди от Тарамае.А лидер в момента е JEANNESSON Arnold,който е напълно непознат за мен.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 14 юли 2011 19:09

haha написа:Тарамае няма шансове за бялата фанелка,днеска Уран му е направил точно 2 минути и изостава на около 30 секунди от Тарамае.А лидер в момента е JEANNESSON Arnold,който е напълно непознат за мен.

Какъв е тоя за първи път го чувам :o :o :o Моя грешка за Тарамае просто не бях видял Уран на финала :oops: :oops:

Tekken
Контакти:

Мнениеот Tekken » 14 юли 2011 19:11

MagicMoments написа:
Tekken написа:MagicMoments, явно не си гледал от началото този етап за да казваш, че Кльоден е бил хипер зле. Не ти пожелавам на любимците такова падане (второ в Тура)!

Кльоден се знаеше че няма никакъв шанс(щом във вторник едвам-едвам се качи на велосипеда).Воклер го видяхме накрая без покритие добре че се дебнеха 11 км че губеше фланелката.А Контадор просто не го виждам във 18 етап какво ще прави но до тогава има много вода да изтече.Фаворити са братята Шлек и Кадел.(накрая Регър ако познае че Кадел ще е в жълто не знам :evil: :evil: )

Не знам кой как се качва на велосипеда, но днешното падане беше решаващо за него.
Без падането си Кльоден можеше да се бори за топ10 (това са му моментните възможности).
Очертава се битка между братята с Еванс, не виждам как Контадор ще стопи разликата и то с всичките трима. Днес се видя, че няма свежест, но ден с ден не си приличат и може и да изненада, ще видим, а и има още доста до края, това беше само началото. Хубаво е, че разликите не са много големи и ще е интересно до края.

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 14 юли 2011 20:03

Дон Алберто нещо не е във форма :P

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 14 юли 2011 21:00

MagicMoments написа:
haha написа:Бялата фанелка май накрая ще е за Уран,а?Ако знаех,че Гесинк е толкова зле,щях да пиша точно Уран.

Ще е за Тарамае от Кофидис.Знаех си че той ще я вземе гледал съм го много добър катерач ама като видях Гесинк в Дофинето си мислех че голямата класа ще победи.Но нищо.И Контадор няма да е в жълто,поне Кавендиш да е в зелено :evil: :evil: :evil:

Глупости! Терамае има само един часавник на своя страна, а Уран има 3 етапа завършващи на височина от Висша категория
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Други спортове”