Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Бялата фанелка май накрая ще е за Уран,а?Ако знаех,че Гесинк е толкова зле,щях да пиша точно Уран.
Tekken написа:MagicMoments, явно не си гледал от началото този етап за да казваш, че Кльоден е бил хипер зле. Не ти пожелавам на любимците такова падане (второ в Тура)!
Доста късно станаха атаките, явно Контадор е поуморен след Джирото и ще му е адски трудно да победи в Тура. Еванс ми се вижда в добра позиция и ако не загуби много в другите планински етапи е най-добрия часовникар сравнение с братята. Между тези 3-ма ми се струва ще се реши крайния победител. Браво на Воклер, тая жълта фанелка май верно им дава криле, и Хусхофд доста дни я задържа в тежки моменти, а сега Воклер издържа на това темпо почти до края.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Тарамае няма шансове за бялата фанелка,днеска Уран му е направил точно 2 минути и изостава на около 30 секунди от Тарамае.А лидер в момента е JEANNESSON Arnold,който е напълно непознат за мен.
MagicMoments написа:Tekken написа:MagicMoments, явно не си гледал от началото този етап за да казваш, че Кльоден е бил хипер зле. Не ти пожелавам на любимците такова падане (второ в Тура)!
Доста късно станаха атаките, явно Контадор е поуморен след Джирото и ще му е адски трудно да победи в Тура. Еванс ми се вижда в добра позиция и ако не загуби много в другите планински етапи е най-добрия часовникар сравнение с братята. Между тези 3-ма ми се струва ще се реши крайния победител. Браво на Воклер, тая жълта фанелка май верно им дава криле, и Хусхофд доста дни я задържа в тежки моменти, а сега Воклер издържа на това темпо почти до края.
Кльоден се знаеше че няма никакъв шанс(щом във вторник едвам-едвам се качи на велосипеда).Воклер го видяхме накрая без покритие добре че се дебнеха 11 км че губеше фланелката.А Контадор просто не го виждам във 18 етап какво ще прави но до тогава има много вода да изтече.Фаворити са братята Шлек и Кадел.(накрая Регър ако познае че Кадел ще е в жълто не знам![]()
)
MagicMoments написа:haha написа:Бялата фанелка май накрая ще е за Уран,а?Ако знаех,че Гесинк е толкова зле,щях да пиша точно Уран.
Ще е за Тарамае от Кофидис.Знаех си че той ще я вземе гледал съм го много добър катерач ама като видях Гесинк в Дофинето си мислех че голямата класа ще победи.Но нищо.И Контадор няма да е в жълто,поне Кавендиш да е в зелено![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост