Владимир Зографски световен шампион за младежи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Владимир Зографски световен шампион за младежи
Честито на Владо.да продължава все така.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"
Tova ne e taka.Vqrvai mi.Znae6 li kolko struva ekipirovkata za season????===Okolo 50 dobri mese4ni zaplati
Браво на момчето ! Бъди жив и здрав Владо, не се предавай, въпреки че немско-австрийската мафия с скискока е жестока, ти можеш да се справиш ! Гладах това момче на коледно-новогодишните шанци , напълни ми душата , голям кеф. Онези скачат по 10 години и имат екипировка за по 100 бона, а нашия излезе и ги разби. БРАВО ! Дано някой в тази ши..на държава види че има такова момче , та да се сетат да му дадат някакви пари. Айде да не са пари, просто да му осигурат найдобрата екипировка , поне 4-5 дрешки и няколко комплекта ски. Също така да поемат пътните разходи и хотелите. Щом има пари за някакви измислени атлети дето пътуват на другия край на света и винаги са между последните 3 , ТРЯБВА да има и за това момче. Преди години имаше един черен в ските, даже беше преди нашия в класирането. Стига вече, който може да се състезава, който не може , но е покрил някакви нормативи да си търси спонсори и да ходи където иска. Стига вече олиписки участия без никакви резултати, само и само да се участва.Нека, но не с държавни пари.Нека да дават пари на тези които МОГАТ и са доказали че заслужават, а не на някакви туристи. За това момче съм склонен да дам и лични пари, поне знам къде са отишли, за сметка на всичките данъци дето потъват в някакви джобове. Не ми се иска това да бъде поредния БГ спортист състезаващ се за чужда държава. Но щом на нашите не им дреме, решението е емиграция. Какво ли щеше да бъде ако се беше родил в Германия, Австрия или Швейцария !
БРАВО , ВЛАДО , желая ти преди всичко здраве, успехите ще дойдат сами, бъди упорит !
БРАВО , ВЛАДО , желая ти преди всичко здраве, успехите ще дойдат сами, бъди упорит !
Не знам за Нейков, но съм сигурен че Стефка Костадинова ще издейства олимпийска стипендия за Владко (ако вече това не е направено). МОК отпуска средства за подготовка на млади и талантливи състезатели в олимпийските спортове и ето това е шанса за Зографски. Защото в тази скапана политика винаги няма пари за нещо хубаво - култура, образование, спорт, здравеопазване, а се отпускат кинти за СРС и ей такива идиотии. Ако се прибираше със самолет, Владко щеше да бъде чакан от някоя политическа тиква, дето да се снима с него, но момчето пътува с микробус из цяла Европа и просто няма как да го посрещнат и да се покажат пред камерите с него.,
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- boston celtics
- Контакти:
БРАВО НА ВЛАДО
ЧАКА ГО НАИСТИНА СТРАХОТНО БЪДЕЩЕ! 

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...