Какво мислите , за Kinesiotape лентите ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Какво мислите , за Kinesiotape лентите ???

Мнениеот Tommi » 29 яну 2011 15:41

poo написа:
Tommi написа:Кинезиотейпингът съществува доста отдавна. Не съм много сигурен, но мисля, че за за първи път се прилага на олимпиадата в Сеул през 1988г.
Но за да се постигне желаният ефект, трябва да знаете как да я поставите и да сте наясно с принципа на действие на лепенката. ;)

хмм значи да рискувам да си взема една ролка за 10 лв , то и не са толкова много парите де но все пак

Ти си преценявай дали да взимаш. Пак ти казвам, че има определен начин на слагане. Не може да вземеш лепенката и да я сложиш както си искаш :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
poo
Контакти:

Мнениеот poo » 29 яну 2011 15:52

:) хмм е разкандардисаме , сега трябва да търся човек , който да може да ми покаже как се слагат или нз , нещо да се прочете ?!?
Повече от игра !

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 29 яну 2011 16:06

Той и Тодор Янчев носи нали ? При него явно действа , и ако струва 10 лв що не пробваш , вместо да ги изпиеш , можеж да ги дадеш в спорта ;)
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
poo
Контакти:

Мнениеот poo » 29 яну 2011 16:15

shumnaliq написа:Той и Тодор Янчев носи нали ? При него явно действа , и ако струва 10 лв що не пробваш , вместо да ги изпиеш , можеж да ги дадеш в спорта ;)

хммм да ти кажа честно , ако всички си върнам парите от пиене ще забогатееем много сериозно :lol:

ами да най-вероятно ще поръчам де , но чакам да видя поне някой , който да ги е пробвал да даде експертно мнение да каже :)
Повече от игра !

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 29 яну 2011 18:53

Тези ленти намаляват болката в мускула ,ако има такава де(примерно разтежение ,хематом, или някава дрга мускулна контузия,но не лекуват а само намяляват болката ,както различните гелове - бенгея ,лиотон ,миотон и т.н :) .Иначе повишават гъвкавостта на тялото ,като подобряват циркулацията на кръвта най-общо казано.Лошото е ,че само специалист може да ти ги сложи така ,че да имат ефект.

Потребителски аватар
Ванката1912
Контакти:

Мнениеот Ванката1912 » 29 яну 2011 20:52

В сайта има точно упътване как да ги сложиш , и за кой мускул точно .. Има и видео : http://kinesiotapebg.eu/2011/01/26/%D0% ... %B1%D0%B0/

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 29 яну 2011 21:51

те са да не се изморяват
Последна промяна от TEDIMAR99 на 02 юни 2012 20:44, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

lulinboys

Мнениеот lulinboys » 30 яну 2011 13:19

Здравейте,гледам Джокович играе в момента с такъв тейп на финала австрелиан опън.
Дали има ефект от цялата работа ???
Последна промяна от lulinboys на 05 фев 2011 11:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 31 яну 2011 00:10

poo написа:
shumnaliq написа:Той и Тодор Янчев носи нали ? При него явно действа , и ако струва 10 лв що не пробваш , вместо да ги изпиеш , можеж да ги дадеш в спорта ;)

хммм да ти кажа честно , ако всички си върнам парите от пиене ще забогатееем много сериозно :lol:

ами да най-вероятно ще поръчам де , но чакам да видя поне някой , който да ги е пробвал да даде експертно мнение да каже :)

[offtopic]Аз затова съм горд , че от тази година няма да пия ( е може когато съм на маса , но с мярка !! )[/offtopic]
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 06 фев 2011 14:32

с такива ленти съм виждал най-често волейболистите,засега нито един футболист не съм виждал да ги носи...даже до преди да видя тази тема се чудех какво е това :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Върни се в “Други спортове”