Подариха победата на Бътън по най-смешния начин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- GoDDeadman
- Контакти:
Re: Подариха победата на Бътън по най-смешния начин
Да бе може да го продължат и във вторник.А защо не и в сряда.Може и на два пъти по 12 обиколки.И ако пак завали да теглят жребий.В краен случай да си бият дузпи в бокса.Едва ли си по компетентен от емисарите на Фиа.А и това че живеем в най-корумпираната държава не означава,че навсякъде по света е така, да подаряват на някой нещо защото Браун е еди кой си
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
Мисля,че Бътън спечели заслужено.Просто беше наи добрия от самото начало.
- smash_the_reds
В официалния сайт на Ф1 пише ,че се присъждат половината точки за това състезание!

Наистина Бътън трябваше да спечели,все пак водеше със 22с. пред Тимо.
Мене обаче ме е яд за Алонсо,който трябваше да спечели точки

Пикльовци!това мога да кажа аз.Трябваше да продължи,заради феновете.Аз цял сезон чакам такива състезания.Имало е и по тежки условия.Точно в такива моменти се показва кой колко е добър.Помниме Шумахер,Сена,Прост и Менсъл.А сега какво при първите капки и играят "кючек"по пистата.Фераритата трябва да са най-доволни от това,защото знаем как карат Маса и Райконен,абсолютни аматьори на дъжд
smash_the_reds написа:В официалния сайт на Ф1 пише ,че се присъждат половината точки за това състезание!
По правилник пълният комплект от точки се присъжда при поне 75 процента изминати обиколки.В останалите случаи -половината!
- smash_the_reds
velinsky написа:smash_the_reds написа:В официалния сайт на Ф1 пише ,че се присъждат половината точки за това състезание!
По правилник пълният комплект от точки се присъжда при поне 75 процента изминати обиколки.В останалите случаи -половината!
Колко са процентите в днешното състезание

орцентите са по-малко от 75...въпроса е че Фиа искаха да продължат състезанието но асоциацията на пилотите искаше да бъде прекратено защото щеше да стане състезание на тъмно => пилотите само са решили сътезанието да завършив тази конфигурация така че нам от какво да са недоволни!
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- jembajemba
- Контакти:
Процентът изминати обиколки е доста по - малко от 75, но точките не са главното, нали правилникът е шампион да става състезателят с най - много победи. Бътън вече има 2 - абсолютно заслужено.
Досега да си чувал за профължаване на състезание в друг ден? Наистина се изказваш доста неподготвен и това дразни. Личи си, че ти е кофти, че някой от твоите любими пилоти не може да се представи добре,. Поне слушай какво говорят коментаторите, те поне са сред най- подготвените хора във България на тази тематика и не говорят празни приказки, да не говорим, че разполагат с тонове информация, а не като тебе , да си карат на чиста фенщина.
Аз съм винаги за Мерцедес и харесвам Хамилтън, но това което правят в момента отборите на Браун, Тойота, Уилямс и Ред Бул е страхотно, защото бяхме свикнали да виждаме тези тимове (Браун ГП- бившата Хонда) да играят роля само в миманса, а Ферари и Мерцедес да си веят байрака както си искат, нещо като нашите Левски и ЦСКА.
Постави се да си на мястото на някой по-малък тим във формулата- харчиш стотици милиони на сезон, а в края като теглиш чертата я имаш някоя точка, я не, това обезсмиля състезанията.
Кой те излъга? Остава си за този сезон старото правило- шампион е този, който събере най- много точки. От другия сезон ще въведат новото правило.
Аз съм винаги за Мерцедес и харесвам Хамилтън, но това което правят в момента отборите на Браун, Тойота, Уилямс и Ред Бул е страхотно, защото бяхме свикнали да виждаме тези тимове (Браун ГП- бившата Хонда) да играят роля само в миманса, а Ферари и Мерцедес да си веят байрака както си искат, нещо като нашите Левски и ЦСКА.
Постави се да си на мястото на някой по-малък тим във формулата- харчиш стотици милиони на сезон, а в края като теглиш чертата я имаш някоя точка, я не, това обезсмиля състезанията.
jembajemba написа:Процентът изминати обиколки е доста по - малко от 75, но точките не са главното, нали правилникът е шампион да става състезателят с най - много победи. Бътън вече има 2 - абсолютно заслужено.
Кой те излъга? Остава си за този сезон старото правило- шампион е този, който събере най- много точки. От другия сезон ще въведат новото правило.