Световният шампион Михаил Ганев е наръган с нож

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Кой е виновен?

Мнениеот JohnnieWalker » 27 дек 2010 16:33

Спасение от болните мозъци за жалост май няма... :(

Потребителски аватар
VINNIE JONES
Контакти:

Мнениеот VINNIE JONES » 27 дек 2010 16:37

Добре , като е известен спортист ... трябва да го защитаваме ????? Защо мене никой не ме е наръгвал в дискотека ? Ами тоя сигурно си го е просил. Като е борец , сигурно се е правил на мега як и затова са го нападнали. Това , че е световен шампион по борба не означава , че може да се държи неприлично. Вие вярвате на тея , дето го защитават по новините... знаете ли цялата истина ? Аз бях в тази дискотека в Габрово , понеже съм студент. Тоя сам си е виновен !!!
WE ARE GOING UP, SAY WE ARE GOING UP!!!.... FOOTBALL LEAGUE

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 27 дек 2010 16:43

При положение,че никой от нас не е бил на мястото на инцидента,е глупаво да се правят коментари кой крив,кой прав за инцидента-несериозно е .

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 27 дек 2010 16:44

VINNIE JONES написа:Добре , като е известен спортист ... трябва да го защитаваме ????? Защо мене никой не ме е наръгвал в дискотека ? Ами тоя сигурно си го е просил. Като е борец , сигурно се е правил на мега як и затова са го нападнали. Това , че е световен шампион по борба не означава , че може да се държи неприлично. Вие вярвате на тея , дето го защитават по новините... знаете ли цялата истина ? Аз бях в тази дискотека в Габрово , понеже съм студент. Тоя сам си е виновен !!!

Брато, прав си, че никой не знае какво точно е станало, но и ти не можеш да казваш кой е виновен и кой - не. Всякакви психопати има по улиците, който вадят нож само като ти видят портфейла с парите, или пък само за това че си ги погледнал накриво. Тоест както може М.Г. да е предизвикал спречкването, така може и тоя, който го е наръгал да е бил хахав и да го е нападнал без причина...

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 27 дек 2010 16:53

Според мен най-виновен е алкохолът. Рязкото затъпяване на хората, никакво образование, за възпитание и дума да не става. Сега има чуството, че да си тъп и неук се счита за хубаво. Като се добави към всичко това безпаричието, което яко озлобява хората и ето го резултата. Не знам дали ви прави и впечатление за произхода на хората замесени в тези боища. Четох за последното вече предпоследното медийно отразено в ориент 33. Ами всички побойници бяха от селата. Това също го причислявам към проблемите. Те така са свикнали да си решават проблемите. При мойта баба примерно полицай не е стъпвал от години, ако има проблеми хората се оправят кой както може. Ами тези индивиди като отидат в по-голямо населено място и там са никои пак си карат по стария изпитан начин с бой.... Много тъжно ама това е положението. Всеки се пази кой как може. А на въпроса какво прави човек с нож в заведението бих отговорил, че то без нож вече май май по-добре да не тръгваш. .....

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 27 дек 2010 17:30

VINNIE JONES написа:Добре , като е известен спортист ... трябва да го защитаваме ????? Защо мене никой не ме е наръгвал в дискотека ? Ами тоя сигурно си го е просил. Като е борец , сигурно се е правил на мега як и затова са го нападнали. Това , че е световен шампион по борба не означава , че може да се държи неприлично. Вие вярвате на тея , дето го защитават по новините... знаете ли цялата истина ? Аз бях в тази дискотека в Габрово , понеже съм студент. Тоя сам си е виновен !!!

Да приемем, че се е правил на "мега як" и се е държал "неприлично". Това повод ли е да бъде наръган с нож? Нормално ли е да носиш нож и да раздаваш справедливост на всеки, който според теб се държи неприлично? :o

Върни се в “Други спортове”