Хокей на лед - Държавно първенство мъже

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Хокей на лед - Държавно първенство мъже

Мнениеот TPAKTOP » 19 ное 2010 17:21

petrof написа:
TPAKTOP написа:
Жоржиньо написа:Сигурен съм,че има желаещи деца да се занимават с този спорт,но явно страната ни съвсем го е затрил...Както и други спортове. :roll:

Ами то нямаме никакви зали за игра?! Къде да тренират децата? Ама пък не съм много заинтересован от тези американски спортове! Осебенно бейзбола ми бърка не знам къде

Трактор, хокея на лед си е много интересен спорт. Има динамика, сблъсъци, напрежение... Пък и в никакъв случай не бих го определил като "американски", в Европа е не по слабо развит. Достатъчно е да споменем Русия, Чехия, Швеция, финландия, има и други сили в този спорт. А за бейзбола съм съгласен...

В Бъгария всичко е криворазбрано! Динамиката и зблъсаците които ти описваш тък се разбират пързаляне и предимно бой! За статистиката последните "дербита" Левски - ЦСКА не завършеха! Едно за масов бой в публиката, едно за масов бой на площадката, едно заради много запалени факли и вчера за неявяване на единия отбор! Трабва да се направи балканска лига и там да играят всички отбори от балканите с проф статут защото от БГ са само Славия! ;) лично мнение! До колкото знам САЩ и Канада са обеединени :roll:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Re: Хокей на лед - Държавно първенство мъже

Мнениеот qwerty321 » 19 ное 2010 20:15

Хокея в България просто няма бъдеще ,както и много други зимни спортове у нас .А преди 20-30 години всички ахваха от това ,че държава от Южна Европа печели медали от зимни олимпиади и световни първенства.
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Върни се в “Други спортове”