Хокей на лед - Държавно първенство мъже

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Хокей на лед - Държавно първенство мъже

Мнениеот TPAKTOP » 19 ное 2010 15:53

Жоржиньо написа:
avi написа:
petrof написа:... Ама "демокрацията" е*а майката и на тоя спорт...

Или Тулешков?

При аматьорите в отбора на Ледени Дяволи играят седем момчета от Перник.

Че то и професионалисти ли има,бе :lol:.
Помня,че преди няколко години Чехия или Словакия ни биха с 73-0 нещо от този сорт :mrgreen:

Единствения отбор с професионален статут са Славия! ЦСКА и Левски са аматьори като в отбора на левски играе Александър Гарибов!!! :shock: Да същия който замалко да затрие ЦСКА! А за Словакия ни биха с малко повече 82:0 но при жените!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-RypeKwtL4U[/youtube]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 19 ное 2010 15:54

Това е едно култово първенство. Заедно с това по бобслей. Много сме добри.
ИзображениеИзображение

bobo7
Контакти:

Мнениеот bobo7 » 19 ное 2010 15:54

82:0 Словения бие новосвормирания женски отбор, които заминват без титулярните си вратарки и на вратата застава защитник

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 ное 2010 15:55

А от вчерашното неявяване на Левски трябва да си направим сметка че има само два отбора! По-добре да се закрие този шампионат и славистите да отидат към първенството на някоя друга държава!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 19 ное 2010 15:59

Сигурен съм,че има желаещи деца да се занимават с този спорт,но явно страната ни съвсем го е затрил...Както и други спортове. :roll:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 ное 2010 16:02

Жоржиньо написа:Сигурен съм,че има желаещи деца да се занимават с този спорт,но явно страната ни съвсем го е затрил...Както и други спортове. :roll:

Ами то нямаме никакви зали за игра?! Къде да тренират децата? Ама пък не съм много заинтересован от тези американски спортове! Осебенно бейзбола ми бърка не знам къде

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 19 ное 2010 16:04

TPAKTOP написа:
Жоржиньо написа:Сигурен съм,че има желаещи деца да се занимават с този спорт,но явно страната ни съвсем го е затрил...Както и други спортове. :roll:

Ами то нямаме никакви зали за игра?! Къде да тренират децата? Ама пък не съм много заинтересован от тези американски спортове! Осебенно бейзбола ми бърка не знам къде

Като говорим за бейзбол .. отбора от моя град е доста добър за Бг стандартите.. :mrgreen:

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 19 ное 2010 16:07

TPAKTOP написа:

Трактор, хокея на лед си е много интересен спорт. Има динамика, сблъсъци, напрежение... Пък и в никакъв случай не бих го определил като "американски", в Европа е не по слабо развит. Достатъчно е да споменем Русия, Чехия, Швеция, финландия, има и други сили в този спорт. А за бейзбола съм съгласен...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
avi
Контакти:

Мнениеот avi » 19 ное 2010 16:07

TPAKTOP написа: Ама пък не съм много заинтересован от тези американски спортове!

Май няма никакво значение, но спортът е канадски.

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 19 ное 2010 16:09

Бобо7, ти пък от къде имаш това инфо за БГ хокея!! То остана ли някой на който му пука за тази прекрасна и мъжка игра??!!
САМО ЛЕВСКИ

Върни се в “Други спортове”