За най-добър,незнам.НО НАЙ-ВЕЛИКИЯ( този който е пуснал темата е видно,че изобщо не е на ясно с бокса) Е, И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ, "ЮМРУКЪТ КОЙТО СМАЗВА"- РОКИ МАРЧИАНО.
49 победи от 49 мача. 43 с нокаут, 6 по точки. В цялата си кариера има една единствена загуба и то като аматьор на финала на турнира "Златната ръкавица".
Други трима велики шампиони са: Джек Демпсей,Джин Тъней и Бомбардировача от Детройт-Джо Луис.
И моля ви,преди да пробутвате треперещия Касиус Клей(Мохамед Али),за нещо в бокса,попрочетете,понаучете и тогава излагайте мнението си.
Най-добрия боксьор за всички времена
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Най-добрия боксьор за всички времена
Най голямо удоволствие да гледам като боксьор ми е доставял Принс Насим Хамет ,винаги играеше със свален гард правеше страхотно шоу. 
http://www.youtube.com/watch?v=pfUFYtXNN0A

http://www.youtube.com/watch?v=pfUFYtXNN0A
Али е най-великия спортист след Роджър Федерер.Само в бокса топ 3 е Али,Формън,Луис
- Lieutenant Randall
- Контакти:
aks75 написа:За най-добър,незнам.НО НАЙ-ВЕЛИКИЯ( този който е пуснал темата е видно,че изобщо не е на ясно с бокса) Е, И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ, "ЮМРУКЪТ КОЙТО СМАЗВА"- РОКИ МАРЧИАНО.
49 победи от 49 мача. 43 с нокаут, 6 по точки. В цялата си кариера има една единствена загуба и то като аматьор на финала на турнира "Златната ръкавица".
Други трима велики шампиони са: Джек Демпсей,Джин Тъней и Бомбардировача от Детройт-Джо Луис.
И моля ви,преди да пробутвате треперещия Касиус Клей(Мохамед Али),за нещо в бокса,попрочетете,понаучете и тогава излагайте мнението си.
Смешник, ти сигурно разбираш повече от бокс от редакциите на Sports Illustrated и BBC, които обявиха Мохамед Али за спортист № 1 на 20-ти век!

И още за твоя информация, само като аматьор Мохамед Али има над 100 победи (срещу 5 загуби)! Чети приятелю, понаучи нещата и пак пиши!

6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!
- boston celtics
- Контакти:
A между другото как е направи тази анкета в началото?Извинявам се ,ама не бях влизал от 2 седмици и малко съм изостанал

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
boston celtics написа:A между другото как е направи тази анкета в началото?Извинявам се ,ама не бях влизал от 2 седмици и малко съм изостанал![]()
С молба към модератор

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Как може Али и Тайсън с равни гласове.
federer90 написа:Как може Али и Тайсън с равни гласове.
Защото са най-добрите
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Али е личност много по голяма от Тайсън.
Анкетата е за боксьори не за висшисти. Али е бил същия като Тайсън на младини.