Доктора: Моята Ямаха ме обичаше :)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Доктора: Моята Ямаха ме обичаше :)

Мнениеот soilwork » 22 авг 2010 00:17

Валентино Роси бе много емоционален по време на пресконференцията, на която обяви преминаването си в Дукати през следващия сезон. Един от най-големите спортисти на нашето време ще сложи край на 7-годишната си кариера с отбора на Ямаха. Доктора ще кара за Дукати през следващите две години и се очаква да завърши своята активна кариера именно в този тим!! "Трудно е да опиша с няколко думи връзката си с Ямаха. Много неща се промениха от 2004 г., когато се присъединих към отбора. Тя - (моделът) М1 - се промени най-много. Тогава тя беше на средно ниво и никой не я взимаше насериозно. През последните години обаче всички се обръщаха след нея и я считаха за №1. Сега обаче дойде време за нови предизвикателства. Моята работа с Ямаха приключи. За съжаление и най-хубавите истории стигат до своя край. Но те все пак пазят много добри спомени. Като например първия път, в който се целунахме :lol: - в тревата на "Уелком" - двамата паднахме, тя ме погледна в очите и ми прошепна "Обичам те", сподели Роси!
Изображение

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Re: Доктора: Моята Ямаха ме обичаше :)

Мнениеот qwerty321 » 22 авг 2010 00:30

Доктора винаги е бил ВЕЛИК и ще си остане такъв :!: :!: :!: Всеки път когато паднеше ,веднага ставаше (понякога догонваше мотора) и се качваше на него за да вземе поне 1 точка ,която може да го направи шампион.Веднъж финишира 4-5 обиколки след последния ,но т.к. имаше много отпаднали взе 3 точки :) Футболистите като паднат симулират,а мотористите стават и се качват на мотора :!:
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 авг 2010 00:32

най-големият!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 авг 2010 00:33

qwerty321 написа:Доктора винаги е бил ВЕЛИК и ще си остане такъв :!: :!: :!: Всеки път когато паднеше ,веднага ставаше (понякога догонваше мотора) и се качваше на него за да вземе поне 1 точка ,която може да го направи шампион.Веднъж финишира 4-5 обиколки след последния ,но т.к. имаше много отпаднали взе 3 точки :) Футболистите като паднат симулират,а мотористите стават и се качват на мотора :!:

Голям пич е! Думите му към мотора са си направо любовна история :lol: :lol: Догодина с Ники Хейдън и Дукати срещу Лоренцо и Бен Спийс с Ямаха-ще са вълнуващи битки!!

svis2ov
Контакти:

Мнениеот svis2ov » 22 авг 2010 03:18

Има хора като Валентино, към които спадам и аз, които си говорят с машините! Аз винаги съм говорил на моторите или колите, които съм имал... Считам, че те пазят духа на хората, които са ги правили. Смятам. че никога не съм поверявал живота си в ръцете на моите най-добри приятели, колкото съм го доверявал на някоя машина! Не искам да ви занимавам с такива неща, защото са много лични, но поне два пъти, в екстремни ситуации за катастрофа, съм натискал спирачка след като "някой" вече я беше натиснал!
Обичайте машините си, защото живота ви зависи от тях! Браво, Докторе! Никога не бих споделил какво мисля за машините, ако не беше този твой репортаж!
Успех с Дукати!

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 22 авг 2010 09:17

Аз също си говоря с колата, винаги всяка нова си има име и е третирана с уважение и любов.

Роси наистина е велик спортист. На 17 октомври се надявам да го видя на живо, а ако успея, да се снимам с него. Имам покана за боксовете на Филип Айлънд, Мелбърн. Надявам се на едно много вълнуващо изживяване. :)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 авг 2010 10:16

medenka написа:Аз също си говоря с колата, винаги всяка нова си има име и е третирана с уважение и любов.

Роси наистина е велик спортист. На 17 октомври се надявам да го видя на живо, а ако успея, да се снимам с него. Имам покана за боксовете на Филип Айлънд, Мелбърн. Надявам се на едно много вълнуващо изживяване. :)
Дано успееш и качиш малко снимки и във форума ;) !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 22 авг 2010 11:23

[offtopic]
zxcvbnm написа:http://www.findfreebet.com - Vsi4ko za zalozite :geek:

стига, нагъл си![/offtopic]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 авг 2010 13:29

Каквото и да кажем за Роси ще бъде малко! Може би все пак трябваше да се пробва във Формула 1, както се говореше по едно време...

През годините винаги съм искал да видя дуел м/у Роси и любимеца ми Майкъл (Мик) Дуън, но за нещастие, когато Дуън се отказа от спорта Роси се състезаваше още при 250 кубиковите мотори! Иначе съм сигурен, че щяха да се получат епични битки м/у двамата, както и съм сигурен, че "доктора" щеше да има по-малко титли! :twisted: :twisted: :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Други спортове”