ШОК УЖАС В ЩАНГИТЕ: 11 ХВАНАТИ С ДОПИНГ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

ШОК УЖАС В ЩАНГИТЕ: 11 ХВАНАТИ С ДОПИНГ!

Мнениеот DANS » 27 юни 2008 18:17

11 български състезатели по вдигане на тежести от националния отбор бяха уличени в употреба на забранени вещества. Направените им допингпроби на 8 и 9 юни са дали положителен резултат - наличие на анаболния стероид метандиенон.

С допинг са хванати всичките ни елитни състезатели, които се готвеха за Игрите в Пекин 2008:

- мъже -

62 кг: Ивайло Филев

69 кг: Мехмет Фикретов и Демир Демирев

77 кг: Иван Стоицов

85 кг: Георги Марков и Иван Марков

105 кг: Алан Цагаев

+105 кг: Величко Чолаков

- жени -

48 кг: Донка Минчева

63 кг: Милка Манева и Гергана Кирилова

България имаше 8 квоти във вдигането на тежести за Пекин 2008 - 6 при мъжете и 2 при жените.

В Ръководството на БФВТ взе решение да оттегли националните отбори по вдигане на тежести (мъже и жени) от участие на Олимпийските игри.

В подробен доклад до Международната федерация по вдигане на тежести ще бъде направен анализ и фактите, залегнали в него, ще са основа за налагане на санкции на виновните лица

ДОКОГА, ДОКАГА, ДОКОГА!!!???

В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ И КОЙ НИ УПРАВЛЯВА!?

ЖЕНАТА НА МАФИОТСКИ БОС НИ Е "СПОРТЕН МИНИСТЪР"

МАФИОТСКИ БОСОВЕ И ТЕХНИТЕ АДВОКАТЧЕТА СА ПРЕЗИДЕНТИ НА СПОРТНИ КЛУБОВЕ

ВСИЧКИ ФЕДЕРАЦИИ СА ЗАТЪНАЛИ В КОРУПЦИЯ И ДАЛАВЕРИ

ДОКОГА, ДОКАГА, ДОКОГА!!!???
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Re: ШОК УЖАС В ЩАНГИТЕ: 11 ХВАНАТИ С ДОПИНГ!

Мнениеот dimachko » 27 юни 2008 19:18

:o proostooo bez komentar!nenormalnici i tapungeri dvijat sporta ni ne stiga 4e bqhme samo 85 olimpiici,a sega 8 shtangisti otpadat tam kudeto obiknovenno vzimame medali.gotina bulgarska olimpiada se o4artava...pulen fars...

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 27 юни 2008 19:44

тожа е просто невероятна даржава секи случи...сега кои е виновен саботажи някакви,Е**** му М**** секи случи тжа може да се каже.Ние на олимпяда да ходиме вече като Непал и Бурунди , с по 2-3 олимпиици.Е така за колкото да се отчетеме дА не ни глоби МОК. :oops: срамно си е това неи освен щанги на какво да разчитаме за оломпияда, на тенис,на баскет на колоездене или на плуване , гребане...абе има ама ялова работа.Едниственото е ако на волеибол ги биеме и това ама на нас се нещо не ни стига таа 2-3 място пак ще е добре. Това е секи случаи наистина удивителна даржава...как изобщо ги вадиме тия таланти не ми е ясно, то няма ник'ви условия ние някак за да сме в средата на класацията на спортния свят така да се каже сме просто невероятни но нямаме условия за да сме сила...
[center]ИзображениеИзображение[/center]

kenieca
Контакти:

Мнениеот kenieca » 27 юни 2008 21:25

Аз само не можах да разбера къде точно е вината на държавата точно в този случай ?!?!
По-добре изчакайте да мине малко време ,да се разбере за какво става въпрос и тогава обвинявайте държавата и в частност отделни хора от ръководството на спорта.....
Да преди няколко часа ми се ревеше като разбрах.
Да и аз обвиних много хора и институции.
Но не може за този проблем да се обвинява Весела Лечева,Стефка Костадинова и шефовете на клубове...Още по-малко на този етап от скандала.
Не искам да съм адвокат на никой, но все пак трябва от време на време да се гледа не само от емоционалната страна.
Да не говориме,че българинът се сеща за проблемите в спорта само преди и след Олимпийски игри (имам в предвид спорта,не футбола).
Защо никаде не виждам тема с обвинения за проблема с треньорите по плуване- там съвсем спокойно може да се обвинява цялото ръководство на БОК....
Така че моля ви мислете малко преди да обвинявате.И знайте,че въпреки всичко и всички България винаги ще има таланти и шампиони

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 27 юни 2008 22:19

kenieca написа:Защо никаде не виждам тема с обвинения за проблема с треньорите по плуване- там съвсем спокойно може да се обвинява цялото ръководство на БОК....
Така че моля ви мислете малко преди да обвинявате.И знайте,че въпреки всичко и всички България винаги ще има таланти и шампиони

напално вярно е това,маи му трябва на този форум тема чисто за проблемите на българския спорт.( ако има а аз не сам я намерил се извинявам).Аз примерно непрекаснато се сещам за факта че ж стрната на спорта не се гледа насериозно сякаш.Говоря за политици и хора от които зависи децата да тренират от малки,каквото и да било.Сещам се всеки път когато видя дете да пиши трева.Не е нужно да си полицаи за да се сетиш, че щом дете в 8-9 клас се крие зад гаражите в Стрелбище да речем, че се сетих за този квартал точно, или в някои вход, пуши трева, или цигари които не би трябвало по закон да може да си купи,ама тая тема не ми се започва че това нито е мястото нито има смисал де.Та тия деца, вярно има и изклиучения, но поне 80% от тях никак не се занимават сас спорт.Те маи то4но другите кам 20% са талантите тоест чааст от тях де...обаче ако бяхме нормална даржава с нормално упраяление, положението щеше да е савсвм савсвм различно.Иначе кои се е умазал този път в щангите,то нас си ни брига, факта че в Европа и свта ставаме за смях.

kenieca
Контакти:

Мнениеот kenieca » 27 юни 2008 23:01

Най-странното е,че все пак има деца,които продълважат да тренират... :shock:
Във всички федерации има проблеми (и то големи), но децата са там..Но все някога може и да спрат да се занимават,да им изберат "по-престижни" професии.
Не може един ЕВРОПЕЙСКИ или СВЕТОВЕН ШАМПИОН да се чуди как да си плати сметките,как да иде на лагер или как да стигне до състезание :o :shock: :o
И все пак от новото поколение пак идват шампиони..
Колкото до щангите мисля, че е невъзможно на тоя етап от предолимпийската подготовка ЦЕЛИЯ отбор (мъже и жени ) да дадът една и съща проба на един препарат,който сигурно и в Пакистан не си и помислят да използват.Все пак колкото за толкова съм сигурен, 4е могат да намерят пари за препарати.Далече съм от мисълта,че не взимат нищо,просто защото световният спорт го изисква (колкото и да се опитват да го отричат всички).Не може всички в щангите да са такива оптимисти и да мислят, 4е няма да ги хванат......Но само времето ще покаже.
Аз съм оптимист и мисля(надявам се), че Б-пробите ще са чисти

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 27 юни 2008 23:12

-
Последна промяна от mike28 на 04 окт 2009 09:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 27 юни 2008 23:32

Абе ти мани ма те и в други спортове ни ловат сас допинг ставаме за резил,ужсно си е направо.Все пак ако имахме чщвешко отношение кам спорта можеше и да сме сред топ 5-10 на световния спорт.Аналогия на това е че едно време при разпада на СССР Украина имала доста голяма част от сажетските ядрени оражия,те се сагласяват да ги дадат на Русия в краина сметка,ако ги бяха задаржали сега щяха да са сред парвите 5 даржави в света по ядрена сила.Ако чшвек не си изиграе картите както трябва няма как да спечли общо взето.То това чудо да се раждат талантливи деца да тренират на тая зган ,заобикалящатат ни и да стават звезди незнам докога ще продалжи,дано и за напред но сега е времето да се замислим за другите поколения, да имат поне малко по добри условия от сегашните.

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 27 юни 2008 23:42

Добре де ние можем да пратим и други щангисти като гърците , ама се отказахме от това,абе положението е както вика един приятел: "положението е много геи,мноого хомусексуално"

Потребителски аватар
jivodar.kotarov
Контакти:

Мнениеот jivodar.kotarov » 28 юни 2008 00:20

Ikvo stana sega,ebati ujasa,6tangistite izgoryaxa.
Stiga s tiya intrigi i karanichi,kakvo ima da delim o6te.
Ottuk se o4akvaxa da doydat pove4eto medali,vsi4ki ni se smeyat(se6tam se za anekdota s bulgarskiyat kazan v ada-nikoy ne go naglejdal 6toto bulgarite sami sa darpali nadolu,ako nyakoy se opita da izpluva).
p.s. STANKE SAMO TI NI OSTANA,OTSRAMVAY NI NA OLIMPIADATA-TI SESTRA,TI BRAT!

Върни се в “Други спортове”