Григор Димитров и италианецът Андреас Сепи записаха трета победа на двойки в Ийстбърн, след като днес победиха със 7-5 7-6(5) британците Колин Флеминг и Рос Хътчинс и по този начин си осигуриха място на финала. Това ще бъде първата битка на българина за трофей на АТР турнир и по този начин хасковлията влезе в историята, като първия българин достигал финал на двойки на АТР турнир. С тази победа двамата си заработиха по 150 точки и ще си поделят 11,960 евро от наградния фонд. С тези точки хасковлията ще се изкачи с около 280 позиции в ранглистата на двойки.
Първият сет започна два поредни гейма на нула и равенство 1-1. В следващия гейм на сервис беше хасковлията и двамата със Сепи трябваше да спасяват две възможности за пробив. Последваха отново силни подавания на сервиращите и се стигна до 4-4. Тогава британците отново изпуснаха точка за пробив, а по-късно българо-италианският тандем изпуснаха сетбол. Флеминг и Хътчинс сервираха за оставане в сета при 6-5 и точно тогава Гришо и Сепи се възползваха от втория сетбол и излязоха напред в резултата.
Втората част започна с труден гейм на Гришо и партньора му, които спасиха нови три възможности за пробив и поведоха с 1-0. Последваха много силни минути за сервиращите отбори, като изобщо не се стигаше до точки за пробив. Стигна се до тайбрек, където британците поведоха с минипробив и 4-2, но четири поредни точки за Димитров и Сепи им донесоха два мачбола, те се възползваха от втория и си осигуриха участие на финала.
В битка за титлата на двойки на тревата в Ийстбърн Григор Димитров и Андреас Сепи ще се изправят срещу израелците Анди Рам и Джонатан Ерлич, които по пътя си към финала отстраниха поставените под №2 Матковски/Фирстенберг и третите поставени Мело/Соареш.
Димитров и Сепи ще спорят за титлата на двойки в Ийстбърн
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- red_HOOLIGANS
- Контакти:
Re: Димитров и Сепи ще спорят за титлата на двойки в Ийстбърн
Браво.Григоре. На единици како стана?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
"Григор Димитров бе на път да се превърне в първия българин, достигал до полуфинал на АТР турнири, но за съжаление в среща от четвъртфиналите в Ийстбърн Гришо отстъпи с 3-6 6-7(2) на Янко Типсаревич"
За какво му са тия двойки? Трябваше да се хвърли на сингъл! Никой не ти гледа класиране на двойки важното е на сингъл! Някой знае ли на кое място на двойки са Надал и Федерер
А някой интересува ли го? Важно е класирането на сингъл ако не трябваше да играе 2 мача днес заради тези двойки можеше да се възползва от умората на Типсаревич и да измъкне нещо 

- Гара Дембеле
runnersa написа:За какво му са тия двойки? Трябваше да се хвърли на сингъл! Никой не ти гледа класиране на двойки важното е на сингъл! Някой знае ли на кое място на двойки са Надал и ФедерерА някой интересува ли го? Важно е класирането на сингъл ако не трябваше да играе 2 мача днес заради тези двойки можеше да се възползва от умората на Типсаревич и да измъкне нещо
Нали взима парички. Ако не даваха нямаше да играе на 2-ки, елементарно Уотсън

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ
Гара Дембеле написа:runnersa написа:За какво му са тия двойки? Трябваше да се хвърли на сингъл! Никой не ти гледа класиране на двойки важното е на сингъл! Някой знае ли на кое място на двойки са Надал и ФедерерА някой интересува ли го? Важно е класирането на сингъл ако не трябваше да играе 2 мача днес заради тези двойки можеше да се възползва от умората на Типсаревич и да измъкне нещо
Големите пари са на сингъл! Ако не беше така големите тенесисти нямаше да се хвърлят само на сингъл, а на двойки може би не са и в топ 100

Последна промяна от runnersa на 16 юни 2011 23:51, променено общо 1 път.
- red_HOOLIGANS
- Контакти:
pomiqrat написа:Браво.Григоре. На единици како стана?
За съжаление отпадна на единици.

- red_HOOLIGANS
- Контакти:
runnersa написа:Гара Дембеле написа:runnersa написа:За какво му са тия двойки? Трябваше да се хвърли на сингъл! Никой не ти гледа класиране на двойки важното е на сингъл! Някой знае ли на кое място на двойки са Надал и ФедерерА някой интересува ли го? Важно е класирането на сингъл ако не трябваше да играе 2 мача днес заради тези двойки можеше да се възползва от умората на Типсаревич и да измъкне нещо
Големите пари са на сингъл! Ако не беше така големите тенесисти нямаше да се хвърлят само на сингъл, а на двойки може би не са и в топ 100Ако се беше класирал на полуфинал на сингъл щеше да вземе много повече пари според мен!
Да се намеся и аз..Мисля че не му достигнаха сили!И Типсаревич е много агресивен играч,а нашия беше супер омалял.И като отпадна на сингъл защо пък да не се бори на двойки,за честа на България!Мисля обаче,че на тоя Уимбълдън още в първия кръг ще отпадне.
red_HOOLIGANS написа:Да се намеся и аз..Мисля че не му достигнаха сили!И Типсаревич е много агресивен играч,а нашия беше супер омалял.И като отпадна на сингъл защо пък да не се бори на двойки,за честа на България!Мисля обаче,че на тоя Уимбълдън още в първия кръг ще отпадне.
Пепел ти на езика ... Да не чуе господ.. Стискам палци , дано го видим във втората седмица...
- red_HOOLIGANS
- Контакти:
zaqwsxd написа:red_HOOLIGANS написа:Да се намеся и аз..Мисля че не му достигнаха сили!И Типсаревич е много агресивен играч,а нашия беше супер омалял.И като отпадна на сингъл защо пък да не се бори на двойки,за честа на България!Мисля обаче,че на тоя Уимбълдън още в първия кръг ще отпадне.
Пепел ти на езика ... Да не чуе господ.. Стискам палци , дано го видим във втората седмица...
Дано.