Днес станахме свидетели на края на ерата на един велика! Може би.. Според мен, онзи ненормално добър и вълшебен играч се измори да печели и мачка наред... Факт е обаче, че след спечелването на Ролан Гарос миналата година се изгуби хъсът за игра на ФедЕкс..
Според мен Федерер ще се опита да се върне на върха, някак си. И тогава ще се откаже, но дали ще успее?
Ерата на Федерер приключи!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ерата на Федерер приключи!
Федерер има нужда от малко почивка! Той няма какво повече да доказва и е спечелил всичко, АБСОЛЮТНО ВСИЧКО! Родиха му се 2 близначки и сега явно му е по-занимателно да е със семейството си - нещо напълно нормално. 
Но ако Федерер отново "огладнее" за успехи..., то той ще се върне в целият си блясък и ще покаже, че той е най-големият!

Но ако Федерер отново "огладнее" за успехи..., то той ще се върне в целият си блясък и ще покаже, че той е най-големият!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- Един град-един отбор
- Контакти:
Дядо Федерер не става вече ... факт е, че след като спортист стане татко и кариерата му тръгва надолу ... грижите за семейството са много по-важни от спорта, а той се е доказал вече ... въпреки, че според мен не е нищо особено в сравнение с млада звезда като Надал или Бердих, които на неговите години ще са доста над дядо Феди 

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Един град-един отбор написа:Дядо Федерер не става вече ... факт е, че след като спортист стане татко и кариерата му тръгва надолу ... грижите за семейството са много по-важни от спорта, а той се е доказал вече ... въпреки, че според мен не е нищо особено в сравнение с млада звезда като Надал или Бердих, които на неговите години ще са доста над дядо Феди
Чуваш ли се!?!
С горното мнение съм доста по съгласен!
- storm
- Контакти:
Човек когато спечели всичко губи интерес.Обаче Фед ще се завърне за още някоя и друга титла 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- Един град-един отбор
- Контакти:
TheClub написа:Един град-един отбор написа:Дядо Федерер не става вече ... факт е, че след като спортист стане татко и кариерата му тръгва надолу ... грижите за семейството са много по-важни от спорта, а той се е доказал вече ... въпреки, че според мен не е нищо особено в сравнение с млада звезда като Надал или Бердих, които на неговите години ще са доста над дядо Феди
Чуваш ли се!?!
С горното мнение съм доста по съгласен!
Извинявай, но стария бива МАЧКАН в последните 2 мача между тях с по 3:0 ... /верно е, че са на клей, но все пак .../ разликата в годините им е 5 и отгоре ако не се лъжа ... за тези 5 години Надал ще се докаже, че е с класи над Федерер ... А и факта, че Надал ще е НОМЕР 1 след най-стария турнир в света говори достатъчно, че ЗА МОМЕНТА ПРОСТО ТОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ... И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ПОНЕ ОЩЕ 5-6 ГОДИНИ

БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Един град-един отбор написа:Извинявай, но стария бива МАЧКАН в последните 2 мача между тях с по 3:0 ... /верно е, че са на клей, но все пак .../ разликата в годините им е 5 и отгоре ако не се лъжа ... за тези 5 години Надал ще се докаже, че е с класи над Федерер ... А и факта, че Надал ще е НОМЕР 1 след най-стария турнир в света говори достатъчно, че ЗА МОМЕНТА ПРОСТО ТОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ... И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ПОНЕ ОЩЕ 5-6 ГОДИНИ
Не се знае! Надал има проблеми с хроничните контузии в коленете и гърба! Ако продължава да играе така агресивно и да гони всяка топка... няма да се задържи още дълго в големият тенис! Тялото му не може да понася напрежението, на което го подлага Надал! Макс до 3 години Рафа ще залезе и ако не се откаже от тениса ще се превърне в един средняк! Предполагам, че сега Надал яко ще се натегне, за да догони Федерер по брой успехи в Големият Шлем, но едва ли ще успее!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Един град-един отбор написа:Извинявай, но стария бива МАЧКАН в последните 2 мача между тях с по 3:0 ... /верно е, че са на клей, но все пак .../ разликата в годините им е 5 и отгоре ако не се лъжа ... за тези 5 години Надал ще се докаже, че е с класи над Федерер ... А и факта, че Надал ще е НОМЕР 1 след най-стария турнир в света говори достатъчно, че ЗА МОМЕНТА ПРОСТО ТОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ... И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ПОНЕ ОЩЕ 5-6 ГОДИНИ
Ти си болен фен на Надал! Мога да ти кажа, че Надал няма да успее да настигне Федерер, защото в момента има доста млади играчи, които напират да заблестят! Сьодерлинг, Дел Потро, Мъри, Джокович, Цонга и още куп други! Били са и ще бият Надал!
Един град-един отбор написа: че според мен не е нищо особено в сравнение с млада звезда като Надал или Бердих, които на неговите години ще са доста над дядо Феди
Вобще не съм съгласен, тъй като Федерер се задържа доста време на върха и то благодарение съчетанието от техника,физика и ум...докато Надал разчита почти само на физика и търчи из корта като кон! Сещайте се след някоя година като загуби само 10 % от бързината си, как ще яде бой от всеки втори!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Боли го фара Федерер за тениса, нали е направил сума ти милиони! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !