Голф-игрища- да, а тревни кортове- не...
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
Голф-игрища- да, а тревни кортове- не...
За пореден път се убеждавам, че живеем в най- абсурдната държава на планетата Земя. И това съвсем не е пресилено, защото само тук- на тази географска ширина, може да е така. Значи разни новобогаташчета пропагандират и лансират някакви абсурдни идеи за създаване на голф- игрища, за да си начесат крастата и развиват бизнеса си, а спорт като тениса, дал такива светила като сестрите Малееви и сега тяхната последователка Пиронкова- та при този спорт не може да се направят поне 10-ина тревни игрища за запалените по този хубав спорт...Ето това наистина не мога да разбера в нашата ши*ана татковина...Сега ще се надпреварват да пращат поздравителни адреси президент, премиер и кой ли още не...Но никой от тях и подобните им не си е мръднал и малкия пръст за да се създадат условия за желаещите да практикуват някакъв вид спорт...А постоянно се доказва, че България е люпилня на таланти и при една добра спортна база и предоставяне на подходящи условия за подготовка, ще се върне в челото на световния спортен елит.Там, където й е мястото!
Re: Голф-игрища- да, а тревни кортове- не...
Много се издразних от мнението ти. Извинявай, ама защо не го написа това преди седмица, или преди две седмица. Значи ако не беше стигнала полуфинал, всичко е ок с тениса в България? Да не говорим, че не е вярно, че няма тревни кортове. Само в София има на три места точно такива кортове. А иначе за президент и премиер си прав, много гнусен пиар си правят.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Съгласен съм с мнението за ПР на президента и минитЪра...и тези дни се начетох на теми на Пиронкова...обаче до преди това никой не я споменаваше
А предполагам , че и огромна част от хората никога не са я виждали в действие... We all live in Bulgaria....

не мога да разбера какво общо имат голф игрищата,хората които искат да си инвестират си инвестират в голф игрища това си е бизнес...техни са си парите - тебе кво те боли ..аман от популисти...
santiliana написа:За пореден път се убеждавам, че живеем в най- абсурдната държава на планетата Земя. И това съвсем не е пресилено, защото само тук- на тази географска ширина, може да е така. Значи разни новобогаташчета пропагандират и лансират някакви абсурдни идеи за създаване на голф- игрища, за да си начесат крастата и развиват бизнеса си, а спорт като тениса, дал такива светила като сестрите Малееви и сега тяхната последователка Пиронкова- та при този спорт не може да се направят поне 10-ина тревни игрища за запалените по този хубав спорт...Ето това наистина не мога да разбера в нашата ши*ана татковина...Сега ще се надпреварват да пращат поздравителни адреси президент, премиер и кой ли още не...Но никой от тях и подобните им не си е мръднал и малкия пръст за да се създадат условия за желаещите да практикуват някакъв вид спорт...А постоянно се доказва, че България е люпилня на таланти и при една добра спортна база и предоставяне на подходящи условия за подготовка, ще се върне в челото на световния спортен елит.Там, където й е мястото!
Човече много си прав за всичко. И аз се ядосвам, че в нашата държава се строят основно хотели, молове, бензиностанции, търговски центрове и т.н., а в същото време в Пловдив, примерно, за половината дечица няма място в детските градини. Да не говорим,че спортни площадки почти липсват, велоалеи и т.н. В спорта е същото положение, за жалост всеки от властимащите поздравява Цвети в момента, а точно преди два дена, не я брояха за жива. Не искам да съм песимист, но смятам,че ако си останат нещата такива,като сега, ще сме още много години в миманса и тук-там ще се появява някой епизодичен успех на волейболисти или на някой друг спортист като Цвети

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Като ми обясняваш имало тревни игрища имам да ти кажа 2 неща:
1. Мислиш ли, че знаеш повече от Цвети ?
2. Имаш ли си идея как се поддържа тревно игрище?
Това "имане" е колкото ние имаме двуетажен стадион... е имаме - стадион "Пловдив", бившия "9 септември" е двуетажен...
1. Мислиш ли, че знаеш повече от Цвети ?
2. Имаш ли си идея как се поддържа тревно игрище?
Това "имане" е колкото ние имаме двуетажен стадион... е имаме - стадион "Пловдив", бившия "9 септември" е двуетажен...