Президент и премиер не пречете на Пиронкова!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

пелинат

Президент и премиер не пречете на Пиронкова!

Мнениеот пелинат » 30 юни 2010 13:56

Възмутен съм от опита на нашите политици да обират лаври на гърба на нашите спортисти.Вчера след изключителната победа на Цвети Пиронкова президент и премиер побързаха да я безпокоят с никому ненужни телефонни поздравления.Вместо да се съсредоточи за предстоящия полуфинал,Цвети трябва да се натоварва допълнително с безмислени телефонни разговори.Няма нищо лошо в това да бъде поздравена,но нека си завърши спокойно турнира и тогава да приема заслужени овации.Представяте ли си какъв психологически товар лежи сега на плещите на това младо момиче,само защото президент и премиер се мъчат да покажат кой е по-по-най.Дано това не се отрази на Цвети ,защото има невероятен шанс да играе финал на Уймбълдън и ако го проиграе вина ще имат нашите пишман политици.Успех Цвети!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Президент и премиер не пречете на Пиронкова!

Мнениеот loko1 » 30 юни 2010 14:04

Чудя се колко пари отделя държавата за тенис и как помага на тенисистите. Преди онзи ден нещо интересували ли са се?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 30 юни 2010 14:10

Тенисистката е професионалистка и се издържа от собствени приходи и реклама.

Потребителски аватар
ibrahim_galatasaray
Контакти:

Мнениеот ibrahim_galatasaray » 30 юни 2010 14:17

Не мога да разбера какво ви учудва реакцията на властта.Почакайте само да видим какъв цирка ще стане когато Пиронкова спечели и турнира.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 30 юни 2010 14:22

...за тях не знам но трябва да я посрещнат както "четвъртите в света","Уимбълдън" има традициите,успехите,престижа и влиянието като световното по футбол...това е най-голямото и най-великото в тениса.

OriginalWriter
Контакти:

Мнениеот OriginalWriter » 30 юни 2010 14:43

е как, Бойко е отявлен майстор с ракетата - правят му специални турнири, за да ги печели. Като ходене на лов в зоопарка.

Колкото до първанов, той където се появи и уручасва работата - последно с волейбола май беше. След всяка точка по бнт 1 даваха реАкцията на първанов.

Всички политикани трябва да стоят далеч от спорта.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 юни 2010 14:52

пелинат написа:Възмутен съм от опита на нашите политици да обират лаври на гърба на нашите спортисти.Вчера след изключителната победа на Цвети Пиронкова президент и премиер побързаха да я безпокоят с никому ненужни телефонни поздравления.Вместо да се съсредоточи за предстоящия полуфинал,Цвети трябва да се натоварва допълнително с безмислени телефонни разговори.Няма нищо лошо в това да бъде поздравена,но нека си завърши спокойно турнира и тогава да приема заслужени овации.Представяте ли си какъв психологически товар лежи сега на плещите на това младо момиче,само защото президент и премиер се мъчат да покажат кой е по-по-най.Дано това не се отрази на Цвети ,защото има невероятен шанс да играе финал на Уймбълдън и ако го проиграе вина ще имат нашите пишман политици.Успех Цвети!

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 30 юни 2010 14:57

За политиците не ми се говори! Там Бойковци,Първановци..................пълна помия и театър! Но ако искат да направят нещо убаво за нашето ЦВЕТЕ са длъжни да я наградят с един орден "стара планина" а от Пловдив да я направят "почетен гражданин"! Това са длъжни! Успеха и е уникален а и все още не знаем до къде ще стигне,защото може да стане още по-уникален,като вземем в предвид страхотната игра,която показва! Съгласен съм,че поздравите доста са поизбързали,защото определено ще и попречат на психиката и могат да се окажат негативни в предстоящия важен мач! Страхотен е факта само,че цялата публика на централния корт,повече от 5 минути неистово аплодираше Пловдивчанката като всички бяха на крака и във възторг от играта и успехите и в 5 поредни мача! Дано утре да се поздравим с победа и на финала да се обяви почивен ден и цяла България да е пред екраните!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 30 юни 2010 15:03

Почна се значи пак,не бях чел новини както и не бях гледал телевизия от вчера.Направо побеснявам като чуя някой политик да се изказва за спорта,как щели да почнат да помагат.Преди време един щангист им го каза "защо идвате да ме посрещате,след като нямаше никой от вас да ни изпраща".Да видим сега какво ще обещае Бойко,и след два дена ще се отметне от него.
Последна промяна от donpacko на 30 юни 2010 15:07, променено общо 1 път.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 30 юни 2010 15:04

Aми и ние да спрем да пишем по форумите,че току виж момичето решило да разпусне в нета и да я разколебаем.В цял свят политиците трупат девиденти когато някой прослави страната.

Върни се в “Тенис”