Сесил Каратанчева отново не успя да изпълни заканата си от преди 6 години и да “срита задника” на Мария Шарапова. Рускинята победи българката с 6:2, 6:4 за час и 12 минути и се класира за полуфиналите на турнира на трева в Бирмингам.
През 2004 година двете играха за първи път една срещу друга, като тогава 14-годишната Сесил се закани на именитата си съперничка, но вече четвърти мач не успява да сбъдне думите си.
Състезаващата се за Казахстан българка направи страхотен турнир, като тръгна от квалификациите и стигна четвъртфиналите. Сесил взима 5 хиляди долара и 80 точки за ранглистата.
Каратанчева пак не успя да срита задника на Шарапова
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Каратанчева пак не успя да срита задника на Шарапова
Последна промяна от ivo77 на 11 юни 2010 16:52, променено общо 1 път.
Re: Катаранчева пак не успя да срита задника на Шарапова
Казахстанчева никога няма да успее да срита задника на Шарапова, ако ще рускинята да играе в инвалидна количка!
П.П. Казахстанчева винаги ми е била противна, но откакто отиде да играе за Казахстан ептен не мога да я трая...
П.П. Казахстанчева винаги ми е била противна, но откакто отиде да играе за Казахстан ептен не мога да я трая...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
+1megan fox написа:Казахстанчева никога няма да успее да срита задника на Шарапова, ако ще рускинята да играе в инвалидна количка!
Моля се на Господ да не дойде деня, в който отвратителни крави като Каратанчева ще сритват задника на Шарапова!!! Да не се връща от Казахстан, че и преди ме беше срам от нея....
[center]
[/center]

megan fox написа:Казахстанчева никога няма да успее да срита задника на Шарапова, ако ще рускинята да играе в инвалидна количка!
+1 ако не друго поне с големия си нос може да ходи да кълве някъде
megan fox написа:Казахстанчева никога няма да успее да срита задника на Шарапова, ако ще рускинята да играе в инвалидна количка!
Тотално подкрепям и двете мнения.Много тъпо излезе,дето обяви баща й че,била забременяла и затова са високи тестостероните ли беше,когато я уличиха в допинг.Професионална тенисистка,малолетна и отгоре на това и бременна.

Само Черно море.
garfild8 написа:megan fox написа:Казахстанчева никога няма да успее да срита задника на Шарапова, ако ще рускинята да играе в инвалидна количка!
Тотално подкрепям и двете мнения.Много тъпо излезе,дето обяви баща й че,била забременяла и затова са високи тестостероните ли беше,когато я уличиха в допинг.Професионална тенисистка,малолетна и отгоре на това и бременна.
Тоя пък дзевр от кой ще забременее! Егати караконджола! Трябва да си голям мъж или голям пандизчия за да го направиш на това недоразумение!

- batmanlive
Re: Каратанчева пак не успя да срита задника на Шарапова
коя е тази каратанчева,да не е онази дето продаде България за 5 лева
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
-
- Контакти:
тоя карабатак дето избяга за 5000 евро,даже не трябва да и споменава името в България
-
Няма що ,личи си че човека е възпитан! Щом ползва такива изрази за задници и пречие...
ugBaM_3a_HaeMbt написа:тоя карабатак дето избяга за 5000 евро,даже не трябва да и споменава името в България
Не случайно я наричам Казахстанчева!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]