Треньорът Лундгрен: Григор не печели никакви мачове

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Треньорът Лундгрен: Григор не печели никакви мачове

Мнениеот Madridist » 10 юни 2010 20:55

Григор Димитров все пак е бил изоставен от треньора си Петер Лундгрен, въпреки че бащата на тенисиста Димитър Господинов отрече тази информация пред “Телеграф”.

“Сътрудничеството ни продължи цяла година, но не постигнахме успехите, на които се надявахме - заяви създателят на Роджър Федерер пред шведския сайт на “Евроспорт”. - Няма смисъл да сме заедно, когато нещата не вървят.”

Лундгрен, който бе сменен от австралиеца Питър Макнамара, обясни защо се е стигнало до раздялата: “Той просто не печелеше никакви мачове. Липсва му самоувереност и борбеност. Преди показваше великолепна игра, която я няма в момента. Той е по-добър тенисист сега в сравнение с началото на нашите отношения, но той трябва да набляга върху нещата, които не прави добре и да поддържа тези, които му вървят. Например има много да се иска от сервиса му. Това е голямата разлика между юношеския и мъжкия тенис.”

http://tennis.sportal.bg/news.php?news=242027
Поне за мен,доста интересно интервю на един от най-добрите тенис треньори в света. ;)
Последна промяна от Madridist на 10 юни 2010 21:11, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Parmalat

Re: Треньорът Лундгрен: Григор не печели никакви мачове

Мнениеот Parmalat » 10 юни 2010 21:00

Григор си играеше много добре при малките,но като порасна и почна да мисли за странични неща които според мен му оказаха влияние. :|
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 юни 2010 21:06

Гъзарията му дойде в повече
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 10 юни 2010 21:14

lisynger написа:Гъзарията му дойде в повече

Дай пример, а не говори на изуст!!! Аз лично имах големи надежди за Петър Линдгрен, но уви. Доста е прав в думите си. Дано Макнамара го научи на това, което умее най-добре - Играта на мрежата, защото Гришата хич го няма в близост до нея.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 юни 2010 21:16

Забравяте, че Григор вече играе при мъжете, а разликата е огромна от мъже и юноши. Не може да се очаква да печели много мачове и да стига далеч в турнирите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 10 юни 2010 21:18

Колко бързо те разкриха Гриша, колко бързо. Дано поне си наебал нещо качествено покрай грандоманщината, която те бе обхванала след като победи Надал...в един сет.
ИзображениеИзображение

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 10 юни 2010 21:19

Много хора не са гледали един мач на Григор Димитров, но говорят за него, сякаш го познават от 10 години. Също така много хора сравняват Григор с Надал и Федерер, което е много грешно мислене.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 10 юни 2010 21:52

Lele lele kolko choveka sa pisali, koito nqmat nishto obshto s Grisho i tenisa!
1914

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 10 юни 2010 22:01

Оф тоя Лундгрен ми беше един от любимите треньори ама вече ми се промени мнението той кво иска за 1 година Гришо да влезе в топ 10. То да не става туко така постепенно ще стане. Иначе Питър Макнамара определено може много да му помогне. Така че Гришо много успехи и само напред тва са пълни глупости, че нямал психика. До сега съм гледал почти всички мачове на Гришо при мъжете няколко чалънджъра и за Дейвис Къп мачове така че определено мога да давам оценка за Гришо. Сигурен съм че Гришо ще стане голям тенисист няма да остане вечната надежда като Тошко Енев.
Изображение

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 10 юни 2010 22:16

Разликата в мисленето си пролича и при Гришо. За съжаление, с балканските нрави нещата са така :( Трябваше още поне 2 години Гришо да не мисли нито за гаджета, нито за пари, а само и единствено за тенис. Но, май нещата са извън контрол. Като гледам последните му мачове, и борбеността му не е на ниво. Дано по-скоро се отърси от това си състояние и да стане голям тенисист! Това искаме ние, и това му пожелавам!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Върни се в “Тенис”