Мачът е от 2-рия кръг на много силния турнир. Григор Димитров излиза срещу поставения под номер 7 в основната схема на турнира и 119-ти в световната ранглиста Roko Karanusic.
В момента Гришо го смачква и води 4 - 1 гейма в първия сет !

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AndreyBG написа:2-1 за Гришо след бърза размяна на пробиви, дано сега си удържи подаването.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост