Да подкрепим цветето на българския тенис

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Да подкрепим цветето на българския тенис

Мнениеот veni__85 » 29 май 2016 20:27

Отварям подфурама "Тенис" и гледам 100 теми за прехваления Гришо. След малко по евроспорт 2 всички българи да подкрепим най-красивата участничка в турнира, и да и стискаме палци да победи.

Потребителски аватар
М. Стоилов

Re: Да подкрепим цветето на българския тенис

Мнениеот М. Стоилов » 29 май 2016 20:30

Защо онова момче с хомосексуални наклонности powerful пуска теми само за градския, а никога не пуска за Пиронкова?

П.С. С уважение Станимир Стоилов

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 29 май 2016 20:44

Цвети започва с много борба... няма да се даде лесно
Стискам палци да победи!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 май 2016 21:32

То това цвете само се бие..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 29 май 2016 21:42

Мале как се изнервих ....тая малоумната Радванска само с приклякания и че връща топката ще бие нашата ...абе играй спокойно бе мамицата му! и да се беше напънала малко да направи 2:1 в 3-я сет и утре имаше всички шансове ...а сега 3:0 :evil: :evil: :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 29 май 2016 21:48

Хаха, Пироня само в първите няколко гейма успяваше да се противопостави. След това Ага почна да я мачка безпроблемно. Ся това прекъсване естествено е полза на Пиронкова. Но аз не се съмнявам в крайния победител.

Приклякането си й е запазена марка. И срещу Серена го е показвала.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 май 2016 21:49

И Цвети не е по различна от Гришо .Правят един силен турнир и после пет почиват .Абсолютни туристи .Тия двамата никога няма да станат добри тенисисти .

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 29 май 2016 22:20

При този резултат много трудно ще спечели мача срещу Радванска която е №2, но да се надяваме да върне пробива и да обърне резултата във втория и каквото. Оплакала се е от болка в бедрото. За жалост не може да си позволи подготовка на световно ниво и голям екип. Достигането до осминафинал на Гароса си е успех.
Успех на доиграването в понеделник!
Изображение

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 29 май 2016 22:31

Цветито е съвсем нормално да падне от тая крава, все пак е много по-напред в ранглистата.Гришко дето пада от знайни и незнайни бургии е друга бира.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 май 2016 00:58

Пуми е достатъчно, че я крепи. Я не галим вече тенис, казах му го сто пъти! :)
Освен това съм гледал най-добрите трима - Пийт Сампрас 8-) , Андре Агаси и Майкъл Ченг. :)
Нито един от съвременните спортове не върши като гледам. Жалко, че това поколение и следващите едва ли ще видят истински спорт! Ще има да си се тюхкаме защо този бил или онзи загубил. Тъжно ми е, че няма качествен спорт сега, затова ви го казвам директно.Няма спорт, това тото лото всичкото, затова им се радвам два деня и ги забравям, за да си помня миналите велики спортисти и постижения! Някои хора може да ги заболи, ама аз съм спортен човек, спортувал по маличко от всичко и гледал всичко и си казвам, този спорт днес си сакс отвсякъде! :mrgreen: :lol: 8-)

То май затова и ги зарязах почти всички, а и като не върви българския спорт се дразня и не ща и чужд да гледам, не ме радва да няма българи примерно на почетна стълбичка в щанги, в бокс и кво ли не. То това е патриот, не ме радва Юсеин Болт, а и аз тичах по-бърже сигурно, брата още по-бърже от мен и него. :) :cry:

[offtopic]На 40 км тичане изпревари козата, толкова съм се смял, че не е истина! Удивителен бяг правеше! :lol: :lol:[/offtopic]
Опитахме моя сестричка да спортува тенис, а после и малко щанги отиде- не ще нищо! Не е за всеки спорта, също като прогнозите за спорт! Ако се включа в игри с всякакви спортове, пак ще ви осрамотя, при това ще ви стане гадно, че аз се отдадох изцяло на футбола, но той също менте!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Тенис”