Това определение за Шоколада Милка ме дразни много. Как определиха, че именно той е най-добрия.
Федерер е играл в 20 финала на Гранд Слам и е вдигнал трофея 15 пъти. И в петте пъти, в които не е успявал, един единствен човек е направил това невъзможно – Надал. Надал е спечелил 13 от общо 20-те им срещи, а в Гранд Слам финалите, матадорът е спечелил 5 от седемте сблъсъка ( и двата загубени финала са на Уимбълдън, преди Рафа да подобри играта си на трева).
Рафа успя пръв да лиши Федерер от най-скъпата му титла на най-добрата му настилка, а Федерер трябваше да чака за това шест години повече от Надал, предвид разликата във възрастта им.
В началото на 21 век двамата най-добри през 90-те Сампрас и Агаси и винаги готовия да ги изненада Иванишевич завършваха кариерата си на корта. По това време имаше много равностойни тенесисти и един по-добър от тях Федерер, което му позволи да натрупа титли, докато не се появи Надал и не го смачка на всички възможнинастилки и го накара да реве като момиченце в Австралия.
Федерер печели първата си титла от големия шлем на 22, има 15 титли от големия шлем и 45 от АТП, Надал печели първата си титла от големия шлем на 18, има 6 титли от големия шлем и 30 от АТП, и злато от Олимпиада и е с 5 години по-малък от Федерер, Сампрас печели първата си титла от големия шлем на 22, има 14 титли от големия шлем и 64 от АТП и 2 купи Дейвис.
Според вас кой из между Федерер и Надал е по-добрият.
"Най-великия играч на всички времена"
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
"Най-великия играч на всички времена"
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: "Най-великия играч на всички времена"
Сампрас.
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Ти си голям смешник и нещастник,не се обиждай,ама си такъв! То се вижда кой е по-велик.Даже *ЕДАЛ още не е задминал,Кюртен той ми сравнява *ЕДАЛ и ФЕДЕРЕР.
Не се карайте , след 4-5 години Григор ще е най-добрият 

Katochimoto!
-
- Контакти:
Федерер е комлексен играч притежава почти всичко и наистина е невероятен , но за мен Надал е по добър!!
Надал е от тези , които си оставят и последната капка пот на корта , ама това ще му изиграе лоша шега... Предвиждам още 3-4 години максимун да е на това си ниво.., а дори може и да прекрати до това време..
Katochimoto!
LSFC1914 написа:Ти си голям смешник и нещастник,не се обиждай,ама си такъв! То се вижда кой е по-велик.Даже *ЕДАЛ още не е задминал,Кюртен той ми сравнява *ЕДАЛ и ФЕДЕРЕР.
А защо Надал в 70% от случаите го мачка???
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
А това с годините беше най-голямата глупост,където написа.
pomiqrat написа:LSFC1914 написа:Ти си голям смешник и нещастник,не се обиждай,ама си такъв! То се вижда кой е по-велик.Даже *ЕДАЛ още не е задминал,Кюртен той ми сравнява *ЕДАЛ и ФЕДЕРЕР.
А защо Надал в 70% от случаите го мачка???
То се вижда бе пич,кой е по-голям.Никнейм-а ти доказва всичко.5 ЮесОунъна,6 Уимбълдън - Без коментар

- JohnnieWalker
- Контакти:
portokal написа:Сампрас.