федерер или надал кой избира те
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
федерер или надал кой избира те
...........................................
-
Re: федерер или надал кой избира те
Естественно че Рафаел Надал фен съм му от 4 години и мога да кажа че той играе най красивия тенис,просто тенис в истинския смисъл на думата.Играта на Федерер се базира на добрия сервис ако не сервира добре в повечето случаи губи.Този стил убива красотата в тениса а мачовете продължават не повече от 1 час.ВАМОС РАФА!!!
Az sym za Nadal,no dokato stigne nivoto na Roger ima dosta hlqb da izqde oshte... 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Federer e istinskiat 6ampion... Nadal e vse o6te pretendent... Vsi4ko ostanalo e prosto momentna forma!
Няма какво да избирам,занимавам се с тенис от доста време и оценявам надал,но сьм огромен фен на Шампиона-Роджьр Федерер!Надал ще стане пьрви ЗА около 2 седмици и после Роже отново ще бьде на вьрха-помнете ми думата.Федерер ще спечели US OPEN,а после и Олимпиадата и отново ще седне на императорския трон.Там,кьдето му е мястото.
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!
мисля че Федерер няма стимул за игра така де той всички турнири е зел ама на олимпиадата ще мачка 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- magnolia_89
- Контакти:
Естествено, че избирам Рафа ! Той е най-добрия тенисист , който се е раждал някога ! Играе винаги с такава страст и се раздава до последно . Способността да обръщаш мачове от наглед невъзможна позиция не се придобива с тренировки , а с невероятна воля , каквато притежава единствено РАФА. Спомнете си само мача т.г. в Хамбург,където Федерер водеше с 5-1 и в крайна сметка изгуби сета 5-7. Но това , разбира се не е единствения случай . Така че кой каквото иска да говори , Рафа си е № 1
I LOVE RAFA

I LOVE RAFA

- Бижутера
- Контакти:
тенис не гледам,но ако трябваше да избирам бих подкрепял Федерер.Надал ме дразни,тая мазна испанска свиня..но айде няма да обиждам повече....за мене тениса е лабава игра 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:тенис не гледам,но ако трябваше да избирам бих подкрепял Федерер.Надал ме дразни,тая мазна испанска свиня..но айде няма да обиждам повече....за мене тениса е лабава игра
Лабава, ама не е от най-лабавите, само ако се замислиш колко е натоварващо и каква прецизност се изисква - не за друго негър шампион няма, освен братята Уилямс, но те играят срещу жени.
Относно кой избирам - Рафа, Федерер колкото и да е добър ми прилича на гонзо.
ми аз избирам Родик
най добрия според мен
но ако трябва да отговарям по темата по скоро Роджър защото е малко по нормален ( в смисъл от време на време губи )