Кой ще спечели Уимбълдън при мъжете?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кой ще спечели Уимбълдън при мъжете?
Дайте мнения! Аз мисля, че до полуфиналите стигнаха супер играчи. Анди Мъри и Анди Родик ще е супер сблъсък. Американецът има жесток сервис и поне за мен е един от най-атрактивните играчи последните години, развил си е страшно много играта от основната линия напоследък. И в другия мач не мисля, че Хаас е обречен, въпреки, че Федерер е големият фаворит.
Re: Кой ще спечели Уимбълдън при мъжете?
Това си е риторичен въпрос. Федерер може само един да го бие на този турнир, а той го пропусна така че....
само да не му подлея вода и да се контузи, но неговата играе е доста пазеща тялото и не мисля, че ще има проблеми
само да не му подлея вода и да се контузи, но неговата играе е доста пазеща тялото и не мисля, че ще има проблеми
Ясно е, че всички очакваме Федерер да спечели, но според мене трите мача до края са много интересни и има какво да се коментира. Например как ще завърши мача между двамата Андрювци. И двамата са в добра форма и са способни на изненада. Мъри вече записа победи срещу Роджър.
- Lord VOODOO
Федерер няма кой друг! И ме е яд, че тая година Надал не участва, за да му го върне тъпкано Роджър за миналата година!
Царят на Уимбълдън е Федерер и тази година ще го докаже!
Царят на Уимбълдън е Федерер и тази година ще го докаже!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

-
Царя на Уимбълдън дрън дрън!!!Нали знаете че ако РАФА не беше контузен вече щеше да има 15:6 победи срещу Федерер сега са 13:7 не е зле нали?Вярно е че швейцареца е най-комплексният тенисист но затова голям принос има именно НАДАЛ който го мачкаше и в Франция и в Австралия и в Англия.А мачовете между тях двамата са абсолютна класика-най-стойностните,най-вълнуващите,най-продължителните изпълнени със спиращи дъха отигравания.Не забравяйте и това,че РАФА винаги след като е побеждавал Федерер казваше пред цял свят че швейцареца е най-добрия тенисист в историята и за него е невероятно удоволствие да играе срещу него.Той казваше това не от куртоазия или поради някаква друга причина а защото е истински шампион,невероятен спортист,мъжкар и най-вече добър и почтен като човек.
- fabregas_949
- Контакти:
spartak1918 написа:Царя на Уимбълдън дрън дрън!!!Нали знаете че ако РАФА не беше контузен вече щеше да има 15:6 победи срещу Федерер сега са 13:7 не е зле нали?Вярно е че швейцареца е най-комплексният тенисист но затова голям принос има именно НАДАЛ който го мачкаше и в Франция и в Австралия и в Англия.А мачовете между тях двамата са абсолютна класика-най-стойностните,най-вълнуващите,най-продължителните изпълнени със спиращи дъха отигравания.Не забравяйте и това,че РАФА винаги след като е побеждавал Федерер казваше пред цял свят че швейцареца е най-добрия тенисист в историята и за него е невероятно удоволствие да играе срещу него.Той казваше това не от куртоазия или поради някаква друга причина а защото е истински шампион,невероятен спортист,мъжкар и най-вече добър и почтен като човек.
чак в Англия не, малко преувеличаваш
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
-
Изобщо не преувеличавам,миналата година спечели НАДАЛ а по-миналата водеше с 2:1 сета на финала и пак заради контузия загуби в крайна сметка но дотогава си го мачкаше.
- Lord VOODOO
spartak1918 написа:Изобщо не преувеличавам,миналата година спечели НАДАЛ а по-миналата водеше с 2:1 сета на финала и пак заради контузия загуби в крайна сметка но дотогава си го мачкаше.
Е и? Надал е побеждавал САМО ВЕДНЪЖ Федерер в Лондон и САМО ВЕДНЪЖ в Австралия, така че не говори глупости! Когато това испанско лекенце постигне успехите на Федерер да се обади! Всеки отбор и всеки човек има определен съперник срещу, който може да загуби! Да Надал е най-неудобният съперник за Роджър, но за сметка на това Рафа може да загуби от сумати тенесисти, които посмъртно не могат да победят Федерер! Отделно от това формата на Роджър спадна драстично миналият сезон, защото цялата му подготовка беше насочена към клей кортовете с една единствена цел - титлата на Ролан Гарос! Заради това нещо Федерер постави на заден план всички други настилки. Да миналата година Роджър не успя, но сега вече той има своят Голям Шлем и сега той ще бъде освободен от напрежението! Тепърва Надал ще изпита истинската мощ на Федерер!
Както вече казах яд ме е, че Надал не участва тази година поради контузия..., защото Федерер щеше да го размаже от всякъде!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

- Lord of memories
- Контакти:
Стига сте Роджаросвали, всеки който спечели титлата ще е заслужено освен тревомана Мъри.
А Родик я заслужава, защото е пет пъти повече човек от Надал и Роже (да го е яд) взети заедно. Хаас също я заслужава щото ме кефи как играе срещу големите.
А Родик я заслужава, защото е пет пъти повече човек от Надал и Роже (да го е яд) взети заедно. Хаас също я заслужава щото ме кефи как играе срещу големите.

GGMU
Федерер.
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина