Григор Димтиров разби 11 в света и продължава напред на AO

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Григор Димтиров разби 11 в света и продължава напред на AO

Мнениеот powerful » 17 яну 2014 11:15

УНИКАЛЕН ГРИГОР ПРОДЪЛЖАВА НА 1/8 финал на Australian Open , напълно заслужена победа тотално надигра Раонич..1/8 финала е в понеделник срещу Роберто Агут

Изображение
Последна промяна от powerful на 18 яну 2014 15:36, променено общо 3 пъти.

OT18
Контакти:

Re: Australian Open R3 | Григор Димитров - Милош Раонич

Мнениеот OT18 » 17 яну 2014 11:21

Сега е шанса на Григор и той трябва да го използва максимално. Потока му се отвори и, ако наистина има големи амбиции и възможности трябва да стигне да мач с Надал. За съжаление вчера ми се струваше доста неубедителен и може би още този кръг ще си тръгне.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 17 яну 2014 11:28

Ае Гриша,мачкай тоя мелез!

П.П Онзи ден ми стана адск гнусно като коментатора на мача Томич-Надал каза че в Австралия бил популярен като ТомиК и искал да го наричат така :shock:
Смешник!
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 17 яну 2014 11:38

Tobacco написа:Ае Гриша,мачкай тоя мелез!

П.П Онзи ден ми стана адск гнусно като коментатора на мача Томич-Надал каза че в Австралия бил популярен като ТомиК и искал да го наричат така :shock:
Смешник!

Така е,ТомиК го изговарят навсякъде по света,само че някак си не кореспондира с потеклото му това негово желание.
OT18 написа:Сега е шанса на Григор и той трябва да го използва максимално. Потока му се отвори и, ако наистина има големи амбиции и възможности трябва да стигне да мач с Надал. За съжаление вчера ми се струваше доста неубедителен и може би още този кръг ще си тръгне.

Не мисля че е бил неубедителен,затвори мача чисто в три сета,да не забравяме че този Лу е доста опитен и миналия месец преби Давид Ферер.
За мача мисля,че няма да е лек,но очаквам победа в четири сета за Григор.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 17 яну 2014 12:25

OT18 написа:Сега е шанса на Григор и той трябва да го използва максимално. Потока му се отвори и, ако наистина има големи амбиции и възможности трябва да стигне да мач с Надал. За съжаление вчера ми се струваше доста неубедителен и може би още този кръг ще си тръгне.

Личи си, че не разбираш особено от тенис! Как разбра, че е неубедителен?
Убедителна победа с 3-0 сета....единствено леки слабости допусна в средата на третия сет. В тайбрека показа уникален характер....отрази 3 сетбола. ;) Перфектно придвижване по корта, много добре работеше ретура(за разлика от мача с Чилич в Бризбейн). Единственото неудовлетворение остана от 5/21 при точки за пробив, но....като цяло изигра страхотен мач. Оптимист съм за мача с дървото от Черна гора(Канада)! И съм убеден, че ще го бие в четири сета.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 17 яну 2014 12:34

molteni написа:

Личи си, че не разбираш особено от тенис! Как разбра, че е неубедителен?
Убедителна победа с 3-0 сета....единствено леки слабости допусна в средата на третия сет. В тайбрека показа уникален характер....отрази 3 сетбола. ;) Перфектно придвижване по корта, много добре работеше ретура(за разлика от мача с Чилич в Бризбейн). Единственото неудовлетворение остана от 5/21 при точки за пробив, но....като цяло изигра страхотен мач. Оптимист съм за мача с дървото от Черна гора(Канада)! И съм убеден, че ще го бие в четири сета.

Нямам претенции да разбирам от тенис, просто така ми изглеждаше играта. Припрян,нестабилен и на моменти много изнервен, от където имаше доста лековати грешки. Пропусна сигурно 20 точки за пробив.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 17 яну 2014 12:39

Победа за Гришо в 4 сета.

п.п. Хора, това, че сте чували само за Надал, Джокера и Федерер, не означава, че останалите в топ 100 са някакви слабаци! Тези трима са в съвсем друга Галактика, другите са си доста равностойни и всеки може да бие всеки. Интересувайте се малко повече от тенис :)

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 17 яну 2014 12:45

Tobacco написа:Ае Гриша,мачкай тоя мелез!

Смешник!

Кво общо има Томич с мача на Гришо и Раонич , само ти си знаеш :mrgreen:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 17 яну 2014 12:59

Много са равностойни двамата. Сигурно е, че мачът ще е доста интересен и ако на Гришому работи първия сервис (да се доближи до 70%), не би трябвало да има проблеми.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 17 яну 2014 13:23

3:0 или 3:1 сета за Гришо в като цяло равностоен мач. Разликата няма да е повече от пробив в сетовете, като вероятно ще видим поне един тайбрек.
Изображение Изображение

Върни се в “Тенис”