Григор Димтиров разби 11 в света и продължава напред на AO
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Григор Димтиров разби 11 в света и продължава напред на AO
УНИКАЛЕН ГРИГОР ПРОДЪЛЖАВА НА 1/8 финал на Australian Open , напълно заслужена победа тотално надигра Раонич..1/8 финала е в понеделник срещу Роберто Агут

Последна промяна от powerful на 18 яну 2014 15:36, променено общо 3 пъти.
Re: Australian Open R3 | Григор Димитров - Милош Раонич
Сега е шанса на Григор и той трябва да го използва максимално. Потока му се отвори и, ако наистина има големи амбиции и възможности трябва да стигне да мач с Надал. За съжаление вчера ми се струваше доста неубедителен и може би още този кръг ще си тръгне.
Ае Гриша,мачкай тоя мелез!
П.П Онзи ден ми стана адск гнусно като коментатора на мача Томич-Надал каза че в Австралия бил популярен като ТомиК и искал да го наричат така
Смешник!
П.П Онзи ден ми стана адск гнусно като коментатора на мача Томич-Надал каза че в Австралия бил популярен като ТомиК и искал да го наричат така

Смешник!
Офтопик:
Офтопик:
Tobacco написа:Ае Гриша,мачкай тоя мелез!
П.П Онзи ден ми стана адск гнусно като коментатора на мача Томич-Надал каза че в Австралия бил популярен като ТомиК и искал да го наричат така![]()
Смешник!
Така е,ТомиК го изговарят навсякъде по света,само че някак си не кореспондира с потеклото му това негово желание.
OT18 написа:Сега е шанса на Григор и той трябва да го използва максимално. Потока му се отвори и, ако наистина има големи амбиции и възможности трябва да стигне да мач с Надал. За съжаление вчера ми се струваше доста неубедителен и може би още този кръг ще си тръгне.
Не мисля че е бил неубедителен,затвори мача чисто в три сета,да не забравяме че този Лу е доста опитен и миналия месец преби Давид Ферер.
За мача мисля,че няма да е лек,но очаквам победа в четири сета за Григор.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
OT18 написа:Сега е шанса на Григор и той трябва да го използва максимално. Потока му се отвори и, ако наистина има големи амбиции и възможности трябва да стигне да мач с Надал. За съжаление вчера ми се струваше доста неубедителен и може би още този кръг ще си тръгне.
Личи си, че не разбираш особено от тенис! Как разбра, че е неубедителен?
Убедителна победа с 3-0 сета....единствено леки слабости допусна в средата на третия сет. В тайбрека показа уникален характер....отрази 3 сетбола.

molteni написа:OT18 написа:Сега е шанса на Григор и той трябва да го използва максимално. Потока му се отвори и, ако наистина има големи амбиции и възможности трябва да стигне да мач с Надал. За съжаление вчера ми се струваше доста неубедителен и може би още този кръг ще си тръгне.
Личи си, че не разбираш особено от тенис! Как разбра, че е неубедителен?
Убедителна победа с 3-0 сета....единствено леки слабости допусна в средата на третия сет. В тайбрека показа уникален характер....отрази 3 сетбола.Перфектно придвижване по корта, много добре работеше ретура(за разлика от мача с Чилич в Бризбейн). Единственото неудовлетворение остана от 5/21 при точки за пробив, но....като цяло изигра страхотен мач. Оптимист съм за мача с дървото от Черна гора(Канада)! И съм убеден, че ще го бие в четири сета.
Нямам претенции да разбирам от тенис, просто така ми изглеждаше играта. Припрян,нестабилен и на моменти много изнервен, от където имаше доста лековати грешки. Пропусна сигурно 20 точки за пробив.
Победа за Гришо в 4 сета.
п.п. Хора, това, че сте чували само за Надал, Джокера и Федерер, не означава, че останалите в топ 100 са някакви слабаци! Тези трима са в съвсем друга Галактика, другите са си доста равностойни и всеки може да бие всеки. Интересувайте се малко повече от тенис
п.п. Хора, това, че сте чували само за Надал, Джокера и Федерер, не означава, че останалите в топ 100 са някакви слабаци! Тези трима са в съвсем друга Галактика, другите са си доста равностойни и всеки може да бие всеки. Интересувайте се малко повече от тенис

Tobacco написа:Ае Гриша,мачкай тоя мелез!
П.П Онзи ден ми стана адск гнусно като коментатора на мача Томич-Надал каза че в Австралия бил популярен като ТомиК и искал да го наричат така![]()
Смешник!
Кво общо има Томич с мача на Гришо и Раонич , само ти си знаеш

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Много са равностойни двамата. Сигурно е, че мачът ще е доста интересен и ако на Гришому работи първия сервис (да се доближи до 70%), не би трябвало да има проблеми.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
3:0 или 3:1 сета за Гришо в като цяло равностоен мач. Разликата няма да е повече от пробив в сетовете, като вероятно ще видим поне един тайбрек.