Рафа Надал отново е номер 1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Рафа Надал отново е номер 1
Испанецът Рафаел Надал се завръща на върха на световната ранглиста.При обновяването и в понеделник Бог Рафа ще измести Новак Джокович и ще стъпи на първото място след 824 дни.Успехът на Надал идва след като се класира за финала на твърди кортове в Пекин.В другият полуфинал Джоката победи французина Ришар Гаске и също се класира за финала.Въпреки това сърбинът ще слезе от върха където бе в продължение на 101 седмици.Само адмирации и аплодисменти за Рафа Надал-най-големият.
Re: Рафа Надал отново е номер 1
Испанец ли е не ми го хвали. По-добре да е Федерер или Ноле.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Най-големият шампион е Федерер...смешковци !
-
- Контакти:
Днес Ноле му показа кой е номер 1 без много ,много да се поти в 2 сета на финала 

sandi74 написа:Испанецът Рафаел Надал се завръща на върха на световната ранглиста.При обновяването и в понеделник Бог Рафа ще измести Новак Джокович и ще стъпи на първото място след 824 дни.Успехът на Надал идва след като се класира за финала на твърди кортове в Пекин.В другият полуфинал Джоката победи французина Ришар Гаске и също се класира за финала.Въпреки това сърбинът ще слезе от върха където бе в продължение на 101 седмици.Само адмирации и аплодисменти за Рафа Надал-най-големият.
Бог Надал,Бог Аруеро,Бог Слави,а вземи си избери само един най-накрая.

Нефтохимик написа:Днес Ноле му показа кой е номер 1 без много ,много да се поти в 2 сета на финала
В такива смешни турнирчета Надал и без това не си дава чак толкова зор. Нали го би 2 пъти на финали от шлема ....
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Аз съм болен Рафа-фен, но днес Джокера го надигра, наистина без да се напъва особено. Така че връщането под номер едно в ранглистата малко ми загорча
За мен не е толкова важно да е номер едно, а да играе добре, в своя си нахъсан и борбен стил, и да мачка съперниците, особено Джокович. Че онзи като му се налее самочувствие, почва да играе неудържимо.

doktora25 написа:Испанец ли е не ми го хвали. По-добре да е Федерер или Ноле.
викаш - по-добре сърбин отколкото испанец, а? История учил ли си? Знаеш ли какво ни е направила СЪРБИЯ и какво Испания?
[center]1914[/center]
Без име написа:doktora25 написа:Испанец ли е не ми го хвали. По-добре да е Федерер или Ноле.
викаш - по-добре сърбин отколкото испанец, а? История учил ли си? Знаеш ли какво ни е направила СЪРБИЯ и какво Испания?
Да, учил съм. Знам че мечтата на западняците е да видят Балканите разединени, враждуващи, нацепени на много държави, пет пари не дават за нас и никога не са давали, искат само да ни контролират. Не са ли могли испанците, португалците, англичаните и французите вместо да тръгнат да завладяват света, да ни освободят от турците, да изпратят същите тези конкистадори тук? Всъщност мярнаха се веднъж насам през 1204 г., но с единствената цел да завладеят Цариград. Ние със сърбите сме братски народи, говорим близък език и никакви войни с тях нямаше да имаме след Освобождението, ако Сан Стефанският договор бе станал факт. Неслучайно някои от революционерите ни като Каравелов са мечтаели да имаме една държава с тях.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!