[center]US OPEN 2013
26.08-09.09.2013[/center]
Фаворити при мъжете:
Новак Джокович
Рафаел Надал
Анди Мъри
при жените:
Серена Уилямс
Виктория Азаренка
Българско участие
Цветана Пиронкова
Григор Димитров
US OPEN 2013
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
На линияbarca4ever
- Контакти:
US OPEN 2013
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
Re: US OPEN 2013
Аз пък залагам на Федерер, според мен има сила за нова титла, отделно, че в Ню Йорк му върви.
boyan_kn написа:Аз пък залагам на Федерер, според мен има сила за нова титла, отделно, че в Ню Йорк му върви.
Федерер отдавна е бита карта и най - много да вземе 2-3 титли от сериите мастерс до края на кариерата си. Вижда се, че когато попадна в конкурентно поколение, резултатите му се сринаха брутално.
mtaraduda написа:boyan_kn написа:Аз пък залагам на Федерер, според мен има сила за нова титла, отделно, че в Ню Йорк му върви.
Федерер отдавна е бита карта и най - много да вземе 2-3 титли от сериите мастерс до края на кариерата си. Вижда се, че когато попадна в конкурентно поколение, резултатите му се сринаха брутално.
Имаш предвид "когато стана на 30". Да не ми казваш, че Родик, Хюит, Давиденко, Кория са слаби играчи?
Федерер въобще не е бита карта и ако някой го подцени ще има проблеми. Според мен не е спечелил последната си титла от шлема, има сили за още един Уимбълдън. Иначе за US Open най-големият фаворит е Надал в тази форма в която се намира. След него са Джокович и Мъри.
boyan_kn написа:mtaraduda написа:boyan_kn написа:Аз пък залагам на Федерер, според мен има сила за нова титла, отделно, че в Ню Йорк му върви.
Имаш предвид "когато стана на 30". Да не ми казваш, че Родик, Хюит, Давиденко, Кория са слаби играчи?
Моите уважения, но със стила на игра на Федерер до 32-33 не би трябвало да му е проблем да играе най - добрата си игра, при положение, че никога не е тичал особено много по корта. Не играч тип Надал. Просто с Мъри, Джокович и Надал в добра форма се вижда, че "най - великия" играч всъщност не е толкова велик. Всеки един от горните 3-ма е добър поне колкото Федерер, а за Надал и Джокович смея да твърдя, че са и по - добри. Не е случайно, че Надал го буха където, когато и както си поиска.
- Jorkorazporko
Успех на Гришо и Цвети! Дано и двамата надскочат себе си и ни зарадват с по един полуфинал, а защо не и нещо повече! Невъзможни неща няма!
mtaraduda написа:boyan_kn написа:mtaraduda написа:boyan_kn написа:Аз пък залагам на Федерер, според мен има сила за нова титла, отделно, че в Ню Йорк му върви.
Моите уважения, но със стила на игра на Федерер до 32-33 не би трябвало да му е проблем да играе най - добрата си игра, при положение, че никога не е тичал особено много по корта. Не играч тип Надал. Просто с Мъри, Джокович и Надал в добра форма се вижда, че "най - великия" играч всъщност не е толкова велик. Всеки един от горните 3-ма е добър поне колкото Федерер, а за Надал и Джокович смея да твърдя, че са и по - добри. Не е случайно, че Надал го буха където, когато и както си поиска.
Няма какво да коментирам с теб за тенис, щом сравняваш кюскачите Надал и Джоко с Федерер, та даже и по-добри били

Фаворити според мен е Д Ферер при мъжете, при жените Серина и Азаренка
terrorist написа:Фаворити според мен е Д Ферер при мъжете, при жените Серина и Азаренка
Хаха Ферер бил фаворит