Цвети Пиронкова е вече полуфиналистка на турнира на шампионките в София. Това вече е сигурно след като Кириленко напусна турнира поради заболяване
Цветана Пиронкова си осигури предварително класирането за полуфиналите на Qatar Airways Tournament of Champions в София. Това стана факт, след като рускинята Мария Кириленко се отказа от участие заради заболяване на горните дихателни пътища.
Българката ще продължи напред дори и при загуба срещу Надя Петрова в петък и победа на Цзе Чжън срещу влизащата като първа резерва шведка София Арвидсон. При равни показатели между две тенисистки се взема предвид мачът помежду им. Пиронкова победи азиатката с 2:6, 6:4, 7:6. Арвидсон не може да продължи напред и при успех, защото има само един изигран двубой.
При победа срещу рускинята Цвети ще заеме първото място в група „Средец”.
„Много съжалявам, че не мога да продължа да играя моите срещи в Qatar Airways Tournament of Champions. За мен беше голяма чест да получа „уайлд кард” и искам да благодаря на турнирния директор Стефан Цветков, че ми даде шанс да се състезавам тук, в София. За съжаление с това заболяване не мога да завърша турнира, въпреки желанието ми. Но аз наистина прекарах чудесно в България и бих искал да се върна отново”, заяви Мария Кириленко.
Така най-вероятно Пиронкова ще играе срещу Вознячки на полуфинала - ТОВА ЩЕ Е МАЧА НА ТУРНИРА!!!
Цвети Пиронкова се класира на полуфинал
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Цвети Пиронкова се класира на полуфинал
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Цвети Пиронкова се класира на полуфинал
БРАВО !
И Успех !!!!
И Успех !!!!
Жалко за Кириленко.Вчера с лекота размаза Пиронкова.Нашето момиче изглеждаше като начинаеща тенисистка пред рускинята.Успех на Цвети,дано не я бият с много.
sandi74 написа:Жалко за Кириленко.Вчера с лекота размаза Пиронкова.Нашето момиче изглеждаше като начинаеща тенисистка пред рускинята.Успех на Цвети,дано не я бият с много.
За съжаление Пиронкова няма класа!
Успех на Цвети! Ще й е много трудно, но има сили... технически отстъпва със сигурност, но с желание и подкрепа от публиката всичко е възможно! Докато има шанс ще продължим да мечтаем.... 

TodorT написа:Успех на Цвети! Ще й е много трудно, но има сили... технически отстъпва със сигурност, но с желание и подкрепа от публиката всичко е възможно! Докато има шанс ще продължим да мечтаем....
ей това са най-точните думи

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
TodorT написа:Успех на Цвети! Ще й е много трудно, но има сили... технически отстъпва със сигурност, но с желание и подкрепа от публиката всичко е възможно! Докато има шанс ще продължим да мечтаем....
Каро ще си я бие без проблем според мен. Нашата е.... зле. Да не употребявам по-силни думи.
Понеже пишете,че най-вероятно ще играе срещу Вожнячки на полуфинала, това при победа или при загуба утре би се случило?
Последна промяна от doktora25 на 01 ное 2012 23:43, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- mertezaker
- Контакти:
Нашата била зле, Кириленко я смазала...големи сте идиоти! Вие в какво сте добри? Да плювате по цял ден зад клавиатурата! Цвети си е много добра тенисистка и трябва да й се радваме, колкото може-толкова играе, но играе за България!
Жалко за Кириленко. Бях взел билети за събота и неделя и се надявах, че ще гледам Пиронкова и Кириленко, е поне наполовина ще се сбъдне желанието ми. Иначе е ясно, че Пиронкова ще е аутсайдер срещу Вознячки (ако играе с нея), но докато не се изиграе мача винаги има шанс за победа. УСПЕХ ЦВЕТИ! Ще викаме за теб в събота.