Цвети Пиронкова се класира на полуфинал

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Цвети Пиронкова се класира на полуфинал

Мнениеот ros » 01 ное 2012 22:08

Цвети Пиронкова е вече полуфиналистка на турнира на шампионките в София. Това вече е сигурно след като Кириленко напусна турнира поради заболяване

Цветана Пиронкова си осигури предварително класирането за полуфиналите на Qatar Airways Tournament of Champions в София. Това стана факт, след като рускинята Мария Кириленко се отказа от участие заради заболяване на горните дихателни пътища.

Българката ще продължи напред дори и при загуба срещу Надя Петрова в петък и победа на Цзе Чжън срещу влизащата като първа резерва шведка София Арвидсон. При равни показатели между две тенисистки се взема предвид мачът помежду им. Пиронкова победи азиатката с 2:6, 6:4, 7:6. Арвидсон не може да продължи напред и при успех, защото има само един изигран двубой.

При победа срещу рускинята Цвети ще заеме първото място в група „Средец”.

„Много съжалявам, че не мога да продължа да играя моите срещи в Qatar Airways Tournament of Champions. За мен беше голяма чест да получа „уайлд кард” и искам да благодаря на турнирния директор Стефан Цветков, че ми даде шанс да се състезавам тук, в София. За съжаление с това заболяване не мога да завърша турнира, въпреки желанието ми. Но аз наистина прекарах чудесно в България и бих искал да се върна отново”, заяви Мария Кириленко.

Така най-вероятно Пиронкова ще играе срещу Вознячки на полуфинала - ТОВА ЩЕ Е МАЧА НА ТУРНИРА!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

mmitko
Контакти:

Re: Цвети Пиронкова се класира на полуфинал

Мнениеот mmitko » 01 ное 2012 22:21

БРАВО !
И Успех !!!!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 01 ное 2012 22:24

Жалко за Кириленко.Вчера с лекота размаза Пиронкова.Нашето момиче изглеждаше като начинаеща тенисистка пред рускинята.Успех на Цвети,дано не я бият с много.

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 01 ное 2012 22:38

sandi74 написа:Жалко за Кириленко.Вчера с лекота размаза Пиронкова.Нашето момиче изглеждаше като начинаеща тенисистка пред рускинята.Успех на Цвети,дано не я бият с много.

За съжаление Пиронкова няма класа!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 ное 2012 22:47

Успех на Цвети! Ще й е много трудно, но има сили... технически отстъпва със сигурност, но с желание и подкрепа от публиката всичко е възможно! Докато има шанс ще продължим да мечтаем.... :)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 ное 2012 23:04

TodorT написа:Успех на Цвети! Ще й е много трудно, но има сили... технически отстъпва със сигурност, но с желание и подкрепа от публиката всичко е възможно! Докато има шанс ще продължим да мечтаем.... :)

ей това са най-точните думи ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 ное 2012 23:29

TodorT написа:Успех на Цвети! Ще й е много трудно, но има сили... технически отстъпва със сигурност, но с желание и подкрепа от публиката всичко е възможно! Докато има шанс ще продължим да мечтаем.... :)

Каро ще си я бие без проблем според мен. Нашата е.... зле. Да не употребявам по-силни думи.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 ное 2012 23:40

Понеже пишете,че най-вероятно ще играе срещу Вожнячки на полуфинала, това при победа или при загуба утре би се случило?
Последна промяна от doktora25 на 01 ное 2012 23:43, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 01 ное 2012 23:42

Нашата била зле, Кириленко я смазала...големи сте идиоти! Вие в какво сте добри? Да плювате по цял ден зад клавиатурата! Цвети си е много добра тенисистка и трябва да й се радваме, колкото може-толкова играе, но играе за България!

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 02 ное 2012 09:48

Жалко за Кириленко. Бях взел билети за събота и неделя и се надявах, че ще гледам Пиронкова и Кириленко, е поне наполовина ще се сбъдне желанието ми. Иначе е ясно, че Пиронкова ще е аутсайдер срещу Вознячки (ако играе с нея), но докато не се изиграе мача винаги има шанс за победа. УСПЕХ ЦВЕТИ! Ще викаме за теб в събота.

Върни се в “Тенис”