bTV ще излъчи мача на Григор Димитов тази вечер
От Топспорт.бг
Срещата е последна за днешния ден в програмата и се очаква да започне между 21:30 и 22:00 часа
Двубоят между Григор Димитров и Жил Симон от първия кръг на турнира в Марсилия (Франция) ще бъде излъчен пряко по bTV. Срещата е последна за днешния ден в програмата и се очаква да започне между 21:30 и 22:00 часа. Както Топспорт.бг първи в България съобщи, Гришо получи "уайлд-кард" за турнира.
Симон, който е шампион от надпреварата през 2007 година, е поставен под номер 2 в схемата. Гости в студиото ще бъдат президентът Българската федерация по тенис Стефан Цветков и генералният секретар на централата Георги Дончев.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''
Re: bTV ще излъчи мача на Григор Димитов тази вечер
Интересно ще ми е да го гледам. Дано се представи на ниво момчето! Стискам палци 

Дано, не стане някой си Казахстанчев като онази пЪча Сексила. Страхотен талант дано го доразвие и не печели US OPEN I Уибълдън само при юношите а и при мъжете 

Гришо е роден за №1
Дано се опази от чалгарките от сорта на Алисии-Малисии и тем подобни чалга фурии, щото много контузии вървят покрай тях.Успех Гришо!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
не ми се вярва да дадат мача по BTV те си имат направена програма и не вярвам да я нарушат,мисля,че за това има големи глоби отСЕМ за това
От колко часа играе ГРИШАТА???
КАЖЕТЕ МОЛЯ 

Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
- sedem_!_dva
Re: От колко часа играе ГРИШАТА???
След края на мача Клемент и Сафин, сега е 1:0 сетове за Сафин и 1:1 във втория, значи ако го бие веднага към 22:00 или малко след това 

NON MOLLARE MAI
Мисля 4е от 21.30 по БТВ.По програма бе6е така
- delqnski47
- Контакти:
ДАВАЙ ГРИшО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.