[center]ATP Queen's 2012
1/2 финал[/center]
[center][wrapimg=]http://yinnyang.co.uk/wp-content/uploads/2011/05/Queens-Club-Championship.jpg[/wrapimg][/center]
Гришата излиза за първи път на 1/2 финал на турнир oт АTP. Двубоят се очаква да започне около 17:00. Нека му пожелаем успех.
Григор Димитров - Давид Налбандян
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров - Давид Налбандян
Ще му стискам палци, но някак си не съм оптимист.Налбандян е много опитен тенисист, което много ще му помогне срещу младия Гришко.Но каквото и да стане постижението на Гришо ще си остане повече от страхотно!
- 1Neutralen
- Контакти:
А ще има ли стрийм на живо?
-
- Контакти:
1Neutralen написа:А ще има ли стрийм на живо?
Ще го дават по-евроспорт,но аз знам,че мача ще започне около 14:30?Да не би да го дават по евроспорт2 незнам както и да е незамисимо къде ще е,ще подкрепим Григор пред екраните.Вчера за огромно съжаление гледах само първият сет в който Григор не се представи на нужното ниво и причината беше недостатъчната агресия от негова страна при разиграванията и подаванията от сервиз.Гледам този спорт от 2005 година преди появата на Григор а и дори сега винаги съм харесвал Надал,Налбандиян е много опитен тенинист както споменахте гледал съм го още преди години и си спомням много ясно един негов мач с Сафин в който имаше уникален тенис ще видим какво ще се получи днес.На Григор ще са му нужни късмет,класа и агресия ии дори да загуби това е само началото и аз вярвам,че един ден Григор ще е в топ10 на големият тенис неможем да искаме извънземни неща от него защото е прекалено млад и крехък и като физика а голям тенисист се става около 24-25 години тогава е разцвета на тенисистите.
- 1Neutralen
- Контакти:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:1Neutralen написа:А ще има ли стрийм на живо?
Ще го дават по-евроспорт,но аз знам,че мача ще започне около 14:30?Да не би да го дават по евроспорт2 незнам както и да е незамисимо къде ще е,ще подкрепим Григор пред екраните.Вчера за огромно съжаление гледах само първият сет в който Григор не се представи на нужното ниво и причината беше недостатъчната агресия от негова страна при разиграванията и подаванията от сервиз.Гледам този спорт от 2005 година преди появата на Григор а и дори сега винаги съм харесвал Надал,Налбандиян е много опитен тенинист както споменахте гледал съм го още преди години и си спомням много ясно един негов мач с Сафин в който имаше уникален тенис ще видим какво ще се получи днес.На Григор ще са му нужни късмет,класа и агресия ии дори да загуби това е само началото и аз вярвам,че един ден Григор ще е в топ10 на големият тенис неможем да искаме извънземни неща от него защото е прекалено млад и крехък и като физика а голям тенисист се става около 24-25 години тогава е разцвета на тенисистите.
Сега проверих програмата. Ще го дават по Евроспорт2.
Мача ще започне около или след 17:00 втори за деня на централен корт след първият полу-финал. Налбандиан е много опитен и класен тенисист ,но пък е и старичък вече което в един момент може да помогне на Григор. Нашето момче трябва да издържи психически и има всички шансове да победи. Разбира се трябва да има и много късмет.Налбандиан вече не е това което беше преди години и факта че е 10-ти поставен в този турнир го показва ( за справка вчера Гришо победи 9-тия поставен). Това което направи нашето момче е велико за българският тенис!!! Тренирал съм този спорт 8 години гледам го от дете и ще бъде уникално ако българин стигне финал на АТП. НАПРЕД Гришо нека Господ е с теб и да накараш за пореден път цяла България да плаче от радост след успеха ти!!!!!! Този успех няма да бъде само твои, това ще бъде успех за България!!!!!
П.П. И хейтърите спрете се,вчера по време на мача с Андерсън при 1-0 за африканеца не спирахте да го упреквате ,после го изкарахте най-големия!! Вярвайте в нашите спортисти те останаха малкото нещо в тази държава което ни прави щастливи!!!!
П.П. И хейтърите спрете се,вчера по време на мача с Андерсън при 1-0 за африканеца не спирахте да го упреквате ,после го изкарахте най-големия!! Вярвайте в нашите спортисти те останаха малкото нещо в тази държава което ни прави щастливи!!!!
Сигурен съм,че Гришо може да го вземе мача и след това да спечели и финала.Напред,към победата!!!
- vladitol
- Контакти:
Успех Григоре!
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- Единни Перник!
- Контакти:
Мачкай Гришо.. България е с теб!
- bekono
- Контакти:
Стискам палците дори и на краката за Гришо ! Успех и нека цяла България се гордее с него !
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]